Καλημέρα σας.
Κάπου διάβασα στο forum ότι πριν βάλουμε ένα υγρό στο ητ μας καλό είναι να ανακινούμε το μπουκαλάκι για να ανακατευτεί το άρωμα ή κάτι τέτοιο. Ωραία. Εγώ, ας πούμε, γεμίζω το tank του eGo-C μου (ή του iMist που πήρα στη γυναίκα μου) από το βράδυ και το χρησιμοποιώ το πρωί, αρκετές ώρες μετά. Θα πρέπει να το κουνάω πριν τη χρήση για τον ίδιο λόγο; Ακούγεται λίγο αστείο αλλά αναρωτιέμαι, τι να κάνω;

Επίσης, παίζει κάποιο ρόλο η θέση του ητ κατά τη μεταφορά του ή όταν το αφήνω πάνω στο γραφείο;
Τώρα, έχω και μια απορία που αφορά τις εναλλαγές υγρών. Για δοκιμές αγόρασα έναν Bridgeless μαζί με drip tips. Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά όταν έχω κάποια δείγματα φαντάζομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Το θέμα μου είναι τι γίνεται με τις εναλλαγές υγρών που μας αρέσουν. Δηλαδή, θέλω το πρωί με τον καφέ να ατμίσω την γεύση Χ και αργότερα την Ψ κ.λπ. Θα πρέπει να κουβαλάω γεμάτα tanks; Έχω μια υποψία ότι αυτά θα έχουν κάποιες διαρροές. Μήπως κάποια άλλο σύστημα είναι καλύτερο για κάποιον που θέλει μέσα στην ημέρα να κάνει 2-3-4 γεύσεις, όπως π.χ. ένας C4+;
Μια απλή θήκη σαν αυτές που κυκλοφορούν είναι καλή περίπτωση για μεταφορά διαφορετικών γεύσεων;
Ευχαριστώ πολύ και sorry αν σας κούρασα.