ποια ειναι η διαφορα αυτων των 3;;
εχω καταλαβει μεχρι στιγμης, και διορθωστε με, οτι με το eGo-W πρεπει να αλλαζω συχνα (καθε μηνα χοντρικα) τον ατμοποιητη.
στο eGo-C ειναι 2 κομματια; με ποια συχνοτητα αλλαζει σε αυτο ποιο μερος του;; και το imist; ποια η διαφορα του απο τα άλλα 2;; Please, πρεπει αμεσα να διαλεξω και να προχωρησω σε αγορα!
Στην περιοχη μου υπάρχει καταστημα Nobacco. ελεγα να παρω το hybrid αλλα απ ό,τι καταλαβα, δεν ειναι συμβατο με άλλα , αν θελησω να αλλάξω ατμοποιητη στο μελλον. ετσι δεν ειναι; απο την αλλη τα want και giant; ποια η διαφορα τους μεταξυ τους και ποια η διαφορα με τα άλλα eGo-C - eGo-W - imist;;;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τις ερωτησεις μου και την αγνοια μου!! Απλά προσπαθω να καταλαβω πώς λειτουργει όλο αυτο!
Ατμοποιητή θα αλλάζεις κάθε μήνα στο πολύ ιδανικό.
Καλύτερα υπολόγιστε συχνότερα, ειδικά για αρχή 2 το μήνα. Η συχνότητα αλλαγής εξαρτάται πολύ από τον χρήστη.
hybrid κάρτο καλύτερα μην πάρεις, δεν έχει την ίδια απόδοση με τα παραπάνω.
Βέβαια και τα 3 αυτά έχουν κάποια μικροδυσκολία χρήσης για έναν αρχάριο. Οι πιο βασικές διαφορές τους είναι ότι ο C εχει σφιχτή τζούρα, ενώ ο μιστ την πιο αεράτη - πιο κοντά στο κ.τ. Επίσης, ο w γεμίζει λίγο πιο μπελαλίδικα, αλλά έχει πιο εύκολη συντήρηση.
Το w έχει αρκετές κακές κριτικές για την πολύ σφιχτή τζούρα του και την έλλειψη γεύσης, αλλά έχει και θαυμαστές. Ο giant για αρχή πιθανόν να μη σε βολέψει, γιατί δεν αλλάζει εύκολα γεύσεις.
Πιο εύκολα για έναν αρχάριο θεωρώ το τανκάκι 510Τ LR και το μικρό κάρτο 510D. Είναι και τα δυο, ειδικά το δεύτερο, γεμίζεις ατμίζεις, συντηρείς λίγο και πανεύκολα. Σαν σετ δεν θα τα βρεις με ego μπαταρίες, πρέπει να φτιάξεις μόνος σου το σετ, με αγορά μπαταριών, φορτιστή, ατμο, κάρτο σαν spare parts - ανταλλακτικά. Ούτε θα βρεις όλα αυτά στη νομπάκο.
Στη συνεχεια, κι αφου χαλάσεις τα αρχικά, μπορείς να δοκιμάσεις όλα τα προαναφερόμενα, ώστε να καταλήξεις σε 2-3 μοντέλα που θα σε βολεύουν.
Χωρίς να σου αποκλείω να πας κατευθείαν σε μια από τις 3 καλές λύσεις του giannis pap. Δεν ξέρω πόσο πιάνουν τα χέρια σου και πόσο υπομονή γενικότερα έχεις.
Πάντως, να ξέρεις ότι το η.τ. είναι ηλεκτρονική συσκευή και ως τέτοια, έχει τις ιδιοτροπίες της. Τα πάντα αντιμετωπίζονται, το αποτέλεσμα αξίζει πραγματικά τον κόπο.