Αγαπητοι φιλοι εδω και 45 μερες που ατμιζω εχω καταναλωσει 6 ατμο με ενσωματωμενο tank αγορασμενους απο nobacco πρoς 5,5 euro και 1 ατμο ego-t αυτον που ειναι σε 2 κομματια ατμο και διαφανες τανκ-επιστομιο alter ego-t προς 10 euro δηλ.σε 45 μερες εδωσα 43 ευρω για ατμοποιητες.Πως το βλεπετε εσεις τα 'τσακαλια' του ατμου ειναι' κανονικη' αυτη η καταναλωση η δεν κανω κατι σωστα. Καταναλωνω 3-4 μλ την μερα και( δεν ξερω αν εχει σημασια) χρησιμοποιω 2 μπαταριες giant 900 και want650 απο nobacco.
Φιλη μου εμενα μου φαίνεται οτι εχεις καταναλωσει σε λογικα πλαίσια ισως λιγο παραπανω απο το κανονικο αλλα σε λογικα πλαισια
δεδομενου οτι εισαι νέος ατμιστής και δεν εχεις μαθει
ακόμα τα κολπα συντήρησης-επιμυκηνσης ζωης-επισκευης των διαφορων ατμοποιητών...
Γνωμη μου και αν θες κρατα την , αν θες πέτα την...
Βρες εναν ατμοποιητη του εμποριου π.χ. eGo-T και διαβασε το σχετικο νήμα εδω στο φορουμ ωστε -αν πιανουν λιγο τα χερια σου- να μαθεις να τον επισκευαζεις, ή πάρε ενα imist που και καθολου να μην πιανουν τα χέρια σου και παλι θα μπορεις να τον επισκευαζεις και να σου κρατησει
πολύ καιρο...

Οπως και να εχει ομως τα 45 ευρω που εχεις δωσει παραμανουν αρκετα λιγότερα απο το αν καπνιζες ενα πακετο τσιγαρα την ημερα...