Καλησπέρα,ως νέος ατμιστής έχω κάποια θεματάκια που αντιμετωπίζω και θα ήθελα την βοήθεια σας.Αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχή τα πραγματάκια ώστε να σας βοηθήσω να καταλάβετε καλύτερα.Αγόρασα πρίν 1,5 μήνα ακριβώς το η/τ της Apoloe το μοντέλο APL-A580 μαζί πήρα και 2 ατμοποιητές w ,που υπήρχαν στην συσκευασία και τους ονόμαζε PP pipe άσπροι οχι μπλέ, οι οποίοι πάνω έγραφαν με άσπρα κεφαλαία γράμματα την λέξη "C A T O".Δοκίμασα λοιπόν διάφορα ύγρα και κατέληξα στον tobacco eco της mystique των 12mg (
http://www.nobacco.gr/product/676/e-liquid-mystique-tobacco-echo ).Όλα καλά λοιπόν ξεκίνησα να ατμίζω,και την 2η μέρα το πρωί με έπιασε πονόλαιμος(βέβαια ημουν σε ταξίδι και ταλαιπωρήθηκα αρκετά,γύρισα με 38 πυρετό)οπότε και το συνδύασα με την ίωση που έιχα.Βέβαια όταν συνήλθα η γεύση που μου άφηνε το συγκεκριμένο υγρό δεν μου άρεζε,με αποτέλεσμα να πάω και να αγοράσω τον tobacco της nobacco με 11mg (
http://www.nobacco.gr/product/535/E-Liquid%2020ml%20(Υγρό%20γεμίσματος%20Φίλτρων)%20-%20TOBACCO%20(ΚΑΠΝΟΣ)) τον οποίο τον έβαλα στον 2ο ατμοποιητή και τους άλλαζα ανάλογα τα γούστα μου.Μετά απο 5-6 μέρες ο πονόλαιμος πέρασε και συνέχισα να ατμίζω κανονικά(με κάνα 2-3 κ/τ σε φάσεις έντονης ζήτησης
) . Και ενώ σιγά-σιγά προσαρμοζομούν και μάθαινα τα τερτίπια με το η/τ (καθαρισμα συχνό,λάδι στο στόμα
κτλ.) άρχισε να αλλάζει η γεύση μετά απο καθε πρώτη τζόυρα και στους 2 ατμοποιητές(σαν κατι να καίγεται) και παρατήρησα πως τα σιδεράκια μέσα,που φαίνονται απο πάνω,είχαν μαυρίσει και σε μερικά σημεία σαν να είχαν σπάσει(περιπου στις 15-17 μέρες ατμίσματος αυτο) οπότε και πήγα πάλι να ρωτήσω τι παίζει,και μου είπαν πως έχουν βγεί off και πως πρέπει να αγοράσω καινούριους.Δεν έιχαν τους ίδιους και πήρα ίδιους μέν αλλα δεν γράφανε πάνω την λέξη " C A T O " οι οποίοι παρατήρησα πως η πάνω τάπα που έχουν και το μεταλικό σύστημα κάτω ήταν διαφορετικά.Γεμίζω λοιπόν και ατμίζω...στις 3-4 πρώτες ώρες είχε αδειάσει το πρώτο tank και αναγκάστηκα να ξαναγεμίσω(αυτό συνεχίστηκε καθ'ολη την διάρκεια της ημέρας) με αποτέλεσμα να ξαναπάω την επόμενη μέρα και να ζητήσω άλλον ατμοποιητή γιατί πίστευα πως αυτοί που πήρα είχαν παραπάνω κατανάλωση.Ο υπάλληλος ισχυρίστηκε οτι δεν παίζει κατι τέτοιο και πως απλά άτμιζα παραπάνω...το παρατήρησα και συνέχιστηκε το ίδιο(ακλαφτο εφυγε το ενα μπουκαλακι 20 ml) και όταν πήγα να αγοράσω καινούριο λάδι ζήτησα και πήρα και αλλον ατμοποιητή και πήρα το υγρό tribecca της HALO 12mg
http://www.halocigs.com/tribeca-eliquid.html και νομίζω πως τώρα έχω μπεί σε καλό δρόμο,απλά παρατηρώ οτι με το συγκεκριμένο υγρό μου ξερένεται το στόμα
ενώ το άφησα και μια μέρα ανοιχτό το υγρό(σύμφωνα με τον υπάλληλο θέλει μια μερα ανοιχτο ώστε να ωριμάσει
τα συγκεκριμένα της HALO).
Αποτέλεσμα?? Εχω ψιλοξενερώσει με το όλο θέμα(χθές το βράδυ βγήκα και έκανα σίγουρα 10-15 κ/τ στριφτα DRUM WHITE) και πραγματικά δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο ή τζάμπα τα μέχρι τώρα περίπου 130 euros που έχω δώσει για την όλη φάση.
Ερωτήσεις μου(PLZ βοηθήστε.....
)
1)Σκέφτομαι να πάρω μεγαλύτερη μπαταρία(εχω την 650 νομίζω) και σκέφτομαι την GIANT,αξίζει για την περίπτωση μου?
2)Εχω τον w ατμοποιητή ή έχω ότι νά ναι?(μου έχουν πεί πως ο w ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί)
3)Εκανα μακακία που πήρα της HALO υγρό ή όντως είναι απο τα καλύτερα?
4)Γιατί μου ξερένετε το στόμα με αυτόν της HALO?
5)Mήπως πρέπει να ανεβάσω περιεκτικότητα σε νικοτίνη δεδομένου οτι με την πρώτη δυσκολία ζητάω κατευθείαν κ/τ?
PLz παίδες διαφωτίστε με.....το έχω ανάγκη.Ολες οι γνώμες δεκτές απλά να μπορώ να τις καταλάβω,γιατί δεν γνωρίζω πολλά με το η/τ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.