Λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενος, 48 ωρες που εχω παρει το η.τ. δεν εχω καπνισει καθολου.Ειμαι 37 χρονων και καπνιζω σταθερα απο τα 20 σχεδον. Τα τελευταια δυο χρονια εχω προσπαθησει αρκετες φορες να κοψω το καπνισμα, μερικες φορες το κρατισα μεχρι και δυο μηνες και ξερω ποσο δυσκολο ειναι και τι συμπτωματα περιλαμβανει η απεξαρτηση απο το τσιγαρο. Δυστυχως απο οτι φαινεται αυτη την φαση πρεπει να την περασω και με την μεταβαση στο η.τ.
Εχω αρκετα νευρα, στεγνο λαιμο, κλπ κλπ. Αλλα θελω να πιστευω οτι θα περασει αρκετα γρηγορα και ο οργανισμος μου θα επιστρεψει στα φυσιολογικα επιπεδα. Οπως και να εχει αρχιζω και βλεπω ηδη τα θετικα οπως επαναφορα της μυρωδιας, ξυπναω το πρωι με καθαρο κεφαλι και αλλα πολλα. Μου φαινεται οτι πρεπει να βαψω και το δωματιο μου τωρα γιατι βρωμαει τσιγαριλα λολ. Εχουν ποτισει τα παντα.

Θα ηθελα να ρωτησω και καποιες γενικες πληροφοριες για το η.τ. Σορρυ αν εχουν υποθει ξανα.
-Αρχισα με 12μγ υγρα και καπνιζω καπου στο 1 με 1.2 μλ την ημερα. Δηλαδη παιρνω καπου στα 15-16μγ νικοτινης. Σκεφτομουνα να πεσω στα 9μγ η και πιο λιγο μιας και μου το προτεινατε αρκετοι, αλλα θα με καλυπτει η θα καπνιζω και περισσοτερο? Τι θεωρειτε φυσιολογικο και τι υπερβολικο στην ποσοτητα που καπνιζουμε με το η.τ.
-Ποσα δευτερολεπτα να ρουφαω? Εγω το κραταω γυρω στα 3 δευτερολεπτα, ειναι αρκετα για να γινει σωστος ατμος?
-Η αντισταση ποσο καιρο κραταει. Στο μαγαζι μου ειπανε οτι η καθε αντισταση θα με βγαζει για 30μλ. Προτιμω να δινω καποια λεφτα παραπανω τον μηνα και να ειναι καθαρη παρα να την κραταω περισσοτερο απο οσο πρεπει, εσεις τι λετε?
Αυτα προς το παρον, μοιραστειτε οτι νομιζετε οτι ειναι σημαντικο για ενα νεο χρηστη η.τ.
(Από τον Συντονισμό: το μήνυμα μεταφέρθηκε στον σωστό πίνακα)