Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι στο χώρο του ατμίζματος ένα μήνα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος ή όχι;
Έχω στα χέρια μου ένα istck pico με melo 3 και έχω πειραματιστεί πάνω σε 3 κεφαλές = 0,5Ω - 0,3Ω - 0,18Ω.
Κατέληξα να χρησιμοποιώ 0,18Ω στα 60W 310V. Είναι ότι ποιο κάλο μπόρεσα να κάνω για να με καλύπτει.
Χρησιμοποιώ υγρά που προμηθεύομαι από κατάστημα, με περιεκτικότητα νικοτίνης 12ml.
Η μπαταρίες του είναι 3400mah στα 3.7v.
Ο τρόπος ατμίζματος είναι πνευμονικός, με το δεξί χέρι και δεν ξεκολλάω από πάνω του.
Πιστεύω χωρίς να είμαι γνώστης ότι πολύ γρήγορα θα επεκταθώ σε κάποια άλλη συσκευή + ατμοποιητή (για να δούμε).
Χρειάζομαι τουλάχιστον δυο μπαταρίες τη μέρα. Να μην μιλήσω για έξοδο, πότο, κρασί, καλή παρέα .... καρφωμένος σε μια πρίζα.
Η κατανάλωση σε υγρά είναι περίπου 60ml σε 4 ημέρες εκτός αν πάρω κάτι σε φρούτο θα πρέπει να πάρω και το μανάβη μαζί.
Το άτμιζμα που μου παρέχει το συγκεκριμένο κιτ είναι καλό κατά τη διάρκεια της μέρας ή της ώρες εργασίας μου αλλά
όσο περνάει η ώρα γίνομαι όλο και ποιο επιθετικός απέναντι του με αποτέλεσμα να βράζει το mod, να καίει - να ζεματάει
ο ατμοποιητής και να φτύνει πολλά κατάλοιπα του ατμού.
Δεν ξέρω αν πρέπει να το προσέξω αυτό, παντός δεν είναι αυτό που θα με κάνει να σταματήσω το άτμιζμα.
Καταναλώνω και 10-20 χαρτοπετσέτες τη μέρα σε στριφτάρια για να το καθαρίσω και δεν πέταξα τα τασάκια από το σπίτι... οκ.!!
Χρησιμοποιώ διάφορες τεχνικές αποφυγής της θερμότητας και αλλά δεν θα τις διατυπώσω γιατί θα γελάσουν και από τα δίπλα forum.
Το έχω βάλει σκοπό ότι δεν θα ανάψω πάλι τσιγάρο και θα χρειαστώ και τη βοήθεια σας φίλοι μου.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη αν έγινα κουραστικός.
Καλησπέρα ξανά φίλοι μου.
Πριν από λίγο καιρό έκανα μια αναφορά σε προβληματισμούς μου με το pico melo 3.
Μπορώ να πω ότι η εγγραφή μου στο φόρουμ με βοήθησε πολύ να καταλάβω το Η.Τ.
όπως και οι συμβουλές από φίλους εδώ μέσα (ευχαριστώ πολύ).
Έχω στη κατοχή μου για αναβάθμιση + ένα καινούριο σετάκι της SMOK το G-PRIV 2 με TFV8 X-Baby ατμοποιητή.
Και κάπως έτσι ξεκινάει ένας καινούριος γολγοθάς να βρω αυτό που ζητάει η όρεξη μου και πιθανώς οι ανάγκες μου.
Δεν έχω άποψη για το πόσο κάλο μπορεί να είναι άλλα έχω μετρό σύγκρισης το προηγούμενο μικρο αδερφάκι του πλέον.
Από το MOD όλα καλά. Είναι ακριβός αυτό που παρουσιάζουν και όπως τα λένε σε όλα τα video..!!
Ο ατμοποιητή (TFV8 X-Baby) δεν μου τα λέει τόσο καλά.
Δεν βρίσκω αντιστάσεις πέραν από τρεις, που μου είναι σφιχτές. Όταν λέω σφιχτές ... ο melo 3 έχει 2 φόρες περισσότερο αέρα με 0,18Ω.
Το ντουμάνι είναι ποιο πυκνό άλλα με τζούρα τεσσάρων δευτερολέπτων, για να γεμίσω όπως το melo.
Είναι 2ml χωρητικότητα και γεμίζει από πάνω με αποτέλεσμα μια στις δυο φόρες να το υπερχειλίζω και να φτύνει πολύ μέχρι να καθαρίσει.
Το βασικότερο για μένα είναι ότι έχασα τα αρώματα κατά 50%. Οι δυο χαμηλές αντιστάσεις σε watt έχουν παραπάνω άρωμα (όχι σαν το melo)
άλλα πολύ πολύ σφιχτές για πνευμονικές και για τα γούστα μου. Η άλλη πάλι είναι καλύτερη σε αέρα άλλα θέλει ψηλά watt και χάνετε τελείως το άρωμα.
Μέσα σε 15 μέρες δοκίμασα και τις τρις αντιστάσεις και τώρα λέω να παραγγείλω την RBA.
Άσχετος τελείως με το άθλημα άλλα γιαυτό
βγάζω τα μάτια μου εδώ μέσα για να μάθω.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για να αποφύγω τυχών λάθει.
Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να πουλήσω τον X-Baby και να πάρω κάτι που δεν γνωρίζω ακόμα άλλα θα μάθω
Και μερικές φώτο από τις αντιστάσεις...
upload images" />
" />
" />