vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

186 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1254
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #9720 στις: Νοεμβρίου 26, 2017, 23:46 »
Ούτε 2 μλ την ημέρα?  :o

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #9721 στις: Νοεμβρίου 26, 2017, 23:57 »
Ευτυχισμένος άνθρωπος, Άννα. Μην βάζεις μπρίζες!

Αποσυνδεδεμένος bandit650

• *
  • 63
« Απάντηση #9722 στις: Νοεμβρίου 26, 2017, 23:59 »
αντιμετοπιζω το ατμισμα σα αντικατασταση του τσιγαρου. εκανα απο 15 εως 20 τσιγαρα. οποτε δε το εχω στο χερι ολη μερα. κανω 2 -3 τζουρες και το αφηνω.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• **
  • 444
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
« Απάντηση #9723 στις: Νοεμβρίου 27, 2017, 00:08 »
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. .&-

« Απάντηση #9724 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 02:12 »
Καλά κάνεις. 

Προτιμώ τα 70% vg γενικά. Η pg είναι πιο άγρια στον λαιμό, η vg πιο βαριά στα πνευμόνια. Αν σου λείπει το ευχάριστο γδάρσιμο στο λαιμό που λέμε 'χτύπημα', κάτι σε περισσότερη pg. Αν σε κουράζει στον λαιμό, κάτι σε περισσότερη VG. Το 70/30 είναι καλή ισορροπία για μένα.

Αποσυνδεδεμένος stavrious

• **
  • 108
« Απάντηση #9725 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 02:28 »
η πλειοψηφια προτιμαει υγρα με περισοτερο vg πειραματισου να δεις τι προτιμας.αυτο με τα 2 ml δεν ξερω πως το κανεις αλλα αφου σε καλπτει 1 χαρα

Αποσυνδεδεμένος oinopoios

• *
  • 48
« Απάντηση #9726 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 03:52 »
Λοιπόν μια ερώτηση και από εμένα σαν νέο μέλος, σχετικά με αυτό που λέτε πιο πάνω με τα χτυπήματα, προσθέτοντας νικοτίνη και μπλα μπλά!

Εδώ θα πω πως βίωσα τα πράγματα και πως δημιουργείται αυτή η απορία. Εγώ ξεκίνησα με έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή μάρκα-όνομα δεν θυμάμαι που του έβαζα μια έτοιμη(τσιγαρίσια μου την πουλούσαν τότε) αντίσταση γύρω στα 1,5 ohm άμα θυμάμαι καλά, και με υγρά 18mg της Natura και άλλα διάφορα, ποτέ κάτω από 12mg. Μετά από τριβές με αλλους ατμιστές, αποφάσισα να μεταβώ σε κάτι πιο καλό σε ατμοποιητή για να αντιληφθώ τι είναι οι πνευμονικές τζούρες, σκεφτόμενος ότι έχω την καβάτζα ότι σε περίπτωση που δεν μου αρέσει, έχω τον τσιγαρίσιο να στραφώ εκεί. Έτσι κάπως κόλλησα με το άτμισμα. Περισσότερη γεύση, περισσότερα ντουμάνια, λιγότερη νικοτίνη, και αυτό είναι το σημείο που ο avocado μου μαζί με τα φρουτένια υγρά που αποκλειστικά έκανα μέχρι τότε εφθασαν την σχέση τους σε άλλο επίπεδο. Μεσα στην πρωτη βδομάδα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να κάνω τόσο υψηλές νικοτίνες, το γδάρισμο στο λαιμό-μαζί με τον βήχα στην ζούρα ήταν σκληρό. Αλλά είχα κάνει έναν σύμμαχο στον πόλεμο αυτό και κάποιες παρενέργειες δεν θα με έκαναν να τα παρατήσω. Άμεσα παίρνω την απόφαση να αγοράσω υγρά μικρότερης νικοτίνης, και βρήκα την λύση μου. Έχοντας λοιπόν πάρει γνώση από τότε, καίγοντας αρκετά υγρά και αγοράζοντας και dripper για την απογείωση της γεύσης απο τότε κατάλαβα ότι μπορώ να την ρίξω και άλλο την νικοτίνη αποφεύγοντας να πιπιλάω τον ατμοποιητή. Βέβαια ποτέ δεν άτμισα μηδενική νικοτίνη. Ταυτόχρονα με όλη αυτήν την γνώση στα εξαρτήματα, γνώρισα και τα Shake & Vape, όπως αρώματα και DIY. Στα υγρά αυτά καθε αυτά ένοιωσα πως όσο περισσότερο VG τόσο καλύτερα για εμένα, με ανώτατο όριο το 90%(για λόγους γεύσης και όχι χτυπήματος), και κατώτερο δεν δοκιμάσα αρκετά έτσι ώστε να έχω γνώμη. Και εδώ είναι που θα θέσω το ερώτημα.

Μπορούμε να κοψουμε τελειώς την νικοτίνη, ανεβάζοντας το ποσόστο της PG στα υγρά μας; Το μειόνεκτημα των λιγότερο γεμάτων πνευμώνων που σου δίνει η VG, σε συνδυασμό με το χτύπημα στο λαιμό που σου δίνει η PG είναι αρκετό για να μας γεμίσει αυτήν την έλλειψη νικοτίνης;

Μου είναι δύσκολο να το δοκιμάσω ως χαρακτήρα, με ένα περιβάλλον και ιστορικό που δεν βοηθάει, το συγκεκριμένο πειραμα για αυτό και απευθύνομαι εδώ, μήπως κάποιος είχε παρόμοιες σκέψεις και εμπειρίες ή ακόμα κάποιος που το δοκιμασε και το πέτυχε.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #9727 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 09:51 »
Η υψηλή περιεκτικότητα σε PG δεν μπορεί να υποκαταστήσει πλήρως το "χτύπημα" της νικοτίνης ( αλλά και την εξάρτηση από αυτή ), δυστυχώς. Μπορεί όμως να σε βοηθήσει να ρίξεις το ποσοστό της, ενώ παράλληλα θα ανεβάσει και την ένταση του υγρού ( αν βέβαια ταιριάζετε οργανικά με την PG ).

Αποσυνδεδεμένος stavrious

• **
  • 108
« Απάντηση #9728 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 13:43 »
θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο που σου ειπε οτι η pg δεν μπορει να αντικαταστησει πληρως το χτυπημα στο λαιμο που προσφαιρει η νικοτινη,τωρα για αυτο που ρωτας υπαρχει κοσμος που ατμιζει υγρα με ελαχιστη νικοτινη 2-3 mg/ml η και καθολου ακομα οποτε ειναι κατι που σιγουρα γινεται.το αν θα το κανει και πως θα το κανει ο καθενας φυσικα ειναι αλλη ιστορια και εκει θα χρειαστει να πειραματιστεις.αυτο για το ιστορικο που αναφερεις,αν καταλαβα τι εννοεις,νομιζω οτι η πλειοψηφια εδω ειμαστε πρωην καπνιστες οποτε εχουμε κανει τις "αμαρτιες" μας.καλο ειναι που εχεις θεσει καποιο στοχο εγω απλα θα σου προτεινα να μην πιεστεις στην προσπαθεια σου γιατι νομιζω δεν θα σε βοηθησει

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #9729 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 13:47 »
Μην ξεχνάμε επίσης οτι πολλοί ατμιστές έχουμε ξεφύγει από την ανάγκη χτυπήματος, χωρίς να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την ανάγκη νικοτίνης.

Αποσυνδεδεμένος bandit650

• *
  • 63
« Απάντηση #9730 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 21:29 »
αν σταδιακα μειωνεις τη νικοτινη δε φτανεις σε σημειο να μη τη χρειαζεσαι πλεον;
η μηπως με το ατμισμα λογο περιεκτικοτητας σε νικοτινη και ποσοτητας καταναλωσης στο τελος της μερας παιρνεται περισοτερη ποσοτητα νικοτινης απο οτι πριν που καπνιζατε κ.τ;

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #9731 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 21:38 »
Η λογικη αυτο λεει,το να αρχισεις το ΗΤ εχει αυτο τον σκοπο νομιζω,ξεκινας κ σιγα σιγα μειωνεις μεχρι να εισαι ετοιμος να απαλαγεις κ απο αυτο.Το κακο βεβαια ειναι οτι εχουμε ξεχασει πλεον τον σκοπο κανοντας το ητ χομπι με αποτελεσμα αν σταματησουμε να ασχολουμαστε,να κυλησουμε ξανα στο ΚΤ.

Αποσυνδεδεμένος opel007

• **
  • 165
« Απάντηση #9732 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 21:44 »
καλησπερα!
Ετσι οπως εχω στησει την αντισταση μου ειμαι πανω απο 5 βολτ εκει που το δουλευω.. Ειναι κακο;

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #9733 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 21:46 »
Τσου.

Αν είσαι μέσα στις προδιαγραφές της αντίστασης για τα watt, μια χαρά είσαι.

Αποσυνδεδεμένος opel007

• **
  • 165
« Απάντηση #9734 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 21:57 »
1,6 Ω μου βγηκε .Μεχρι 27βατ. εγω παιζω στα 20-21 .
Καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει να εισαι πανω απο 5βολτ δεν θυμαμαι το γιατι..Για θεμα υγειας;; δεν θυμαμαι γιαυτο ρωτησα..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112513 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448149 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 512 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14551 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28494 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99037 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325761 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost