@SkidRAW
Ζήτησες εξοπλισμό για πνευμονικές? Συνήθως ο νέος ατμιστής θέλει κάτι που να προσομοιάζει τη τζούρα του τσιγάρου και αυτός που πήρες δε νομίζω ότι είναι ο σωστός...
Ναι εχω δοκιμασει πιο παλια 4-5 ηλεκτρονικα τσιγαρα, και stick και σαν το pico και προτιμω να ειναι αερατος, γιαυτο και κατεληξα στον melo.
Το θεμα ειναι τωρα με 0.3ohm και 0.5ohm αντιστασεις και τις συγκεκριμενες μπαταριες που μου ειπανε πιο πανω τα παιδια οτι δεν κανουν και χρειαζεται να παρω
αλλες με ικανότητα αποφόρτισης άνω των 6.8Α.
Το ερωτημα μου τωρα ειναι, μιας και αυτη τη στιγμη το εχω αφησει στην ακρη για να δω τι θα κανω,και μιας οπως σου ειπα προτιμω τις αερατες τζουρες.
0.3 ή 0.5 αντισταση;
Αξιζει να αγορασω 1ohm αντισταση για να μην εχω θεμα με τις μπαταριες;
Αν χρησιμοποιηθουν οι συγκεκριμενες μπαταριες στο modaki με τις 0.3-0.5 αντιστασεις θα υπαρχει θεμα;
Στα ποσα watt να ατμιζω αναλογα με την αντισταση; Σε οσα αναγραφει πανω ; 30-80w και 30-100 αντιστοιχα για τις 0.3-0.5
Χιλια ευχαριστω και sorry για τις νουμπιστικες ερωτησεις

Απλα πηγα λιγο στα τυφλα, με τον καιρο θα ξεκινησω να ασχολουμαι και να μαθαινω πιο ενεργα για το ΗΤ
Edit: [member=17977]jimfer13[/member]
Εχεις απολυτο δικιο, δεν υπολογισα και αλλους παραγοντες εκτος απο τον τυπο της μπαταριας (18650)
και πηρα τις συγκεκριμενες μιας και τις βρηκα σε μαγαζι διπλα στο σπιτι.