Καλησπερα στην παρεα.
Σημερα μολις πηρα στα χερια μου το pico 25 με τον melo 25 ατμοποιητη. 3 ετοιμα υγρακια με αρωμα και αυτες εδω τις μπαταριες.
https://www.skroutz.gr/s/4707480/Panasonic-18650-3400mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.htmlΩστοσο σαν αρχαριος και τελειως απειρος πανω στο ΗΤ τα πραγματα δεν πηγαν οπως περιμενα για πρωτη φορα.
Με πληρως φορτισμενη την μπαταρια, εριξα απο 2 σταγονες υγρο με ανοιχτο τον ατμοποιητη στις πλαγιες μικρες τρυπες που εχει για να ποτισει υγρο
οπως δειχναν και τα βιντεακια στο youtube.

Το κουμπωνω, γεμιζω το tank καπου στη μεση και ανοιγω. Στην αρχη τιποτα, ερχονταν κατι ψιλα απο τις τζουρες αλλα σε καμια περιπτωση το αναμενομενο αποτελεσμα.
Ξεκινησα στα 10w. Επισης σε χαμηλα watt ενιωθα να ρουφαω κατι, αλλα το αποτελεσμα ηταν (μηδεν σχετικα) ντουμανι και πολυ βηχας (σε 10w..)
Ωστοσο αυτο που παρατηρησα και δεν ξερω αν παιζει ρολο ειναι οταν το εβαλα απο περιεργια καπου στα 50+ εκανε κατι περιεργα σκασιματα και εβγενε καπνος απο το στομιο. Ευτυχως που δεν το βαλα στο στομα μου γιατι παρατηρησα και υψηλη θερμοκρασια στο σημειο του στομιου.
Δοκιμασα καποιες ρυθμισεις στο pico με την προθερμανση κτλπ αλλα δεν καταφερα σαν νουμπας τιποτα απολυτως!
Πολυ πιθανον να ειναι δικια μου η κουταμαρα και κατι δεν εχω κανει σωστα!
Πλεον. με ανοιχτο το pico αν εχω βαλει π.χ 7w καθως παταω το κουμπι αλλαζει σε 10w. Αυτο δεν ξερω αν εχει να κανει με τις ρυθμισεις που σκαλισα λιγο (μονο την ρυθμιση προθερμανσης ειδα).
Κυριοι, χρειαζομαι τα φωτα σας για το τι βλακεια εχω κανει και δεν μπορω να τραβηξω μια τζουρα της προκοπης.
Προς το παρων το εχω αδειασει και το καθαρισα γιατι ειχανε σταξει και κατι υγρα γυρω γυρω.