Καλησπέρα σε όλους. Θα γράψω εδώ μία απορία μου μίας και δεν μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα. Εάν έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ στην ευνοϊκή μεταχείριση μου

.
Παρακολουθώ από καιρό το forum και ήμουν πάντα οκ σε ότι χρειάστηκα από topics άλλων μελών. Τώρα όμως έχω μία απορία που από όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει απάντηση. Εάν υπήρχε κάπου και δεν την είδα λάθος μου.
Είμαι κάτοχος ενός istick pico με nautilus mini. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αναβάθμιση σε έναν dripper για δύο λόγους. 1. καλύτερη γεύση καθώς ατμίζω καθαρά για την γεύση και 2. και κυριότερον να μπορώ να εναλλάσσω πολύ εύκολα τα υγρά και τις γεύσεις κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς βαριέμαι να έχω την ίδια γεύση διαρκώς η να καθαρίσω το tank συνέχεια και να αλλάζω αντιστάσεις εάν δεν φεύγει η παλιά μυρωδιά.
Τα κριτήρια που θα ήθελα να πληροί είναι
1.Να μπαίνει στο pico
2. Να κάνει για mouth to lung (δεν κάνω πνευμονικές )
3.Κόστος μικρότερο των 30 ευρώ εάν γίνετε.
4.Ένοείτε να αποδίδει καλά τις γεύσεις χωρίς να ψάχνω ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω με αυτά τα λεφτά.
Ένας που έχω βρει είναι ο magma (χωρίς να ξέρω εάν κάνει με βάση τα από πάνω που έγραψα) σε κλώνο εννοείτε αλλά δεν τον βρίσκω στην Ελλάδα και θα ήθελα να αποφύγω να παραγγέλνω πάλι από εξωτερικό. Με τις παραπάνω πληροφορίες ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πρόταση σας και τον χρόνο σας.