Η ευθύνη είναι συνολική.
Ευθύνη έχει ο ατμιστής που χωρίς να μπει στον ελάχιστο κόπο να ενημερωθεί για 2-3 πράγματα, πάει να ψωνίσει.
Ευθύνη έχει το κατάστημα που πάει να του πουλήσει ότι το συμφέρει ακόμα και αν ο ατμιστής είναι νεοεισερχόμενος στο σπορ.
Ευθύνη έχουμε όσοι γράφουμε στο φόρουμ 2-3 πράγματα.
Ευθύνη έχει η Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών, που πρέπει να προσπαθεί διαρκώς (με όσα μέσα και δυνατότητες έχει) να ενημερώσει ατμιστές και καταστήματα.
Ομως ο καθένας μας έχει την τελική ευθύνη για τις πράξεις του. Δκαιολογίες όπως δεν έχω χρόνο να ενημερωθώ, που να διαβάζω τώρα σελίδες επί σελίδων, εγώ θέλω κάτι να το πάρω και να ατμίζει μόνο του

, απλά δεν στέκουν. Ότι απόφαση παίρνουμε και ότι πράξη κάνουμε, έχει συνέπειες που θα τις υποστούμε
εμείς και όχι κάποιος τρίτος.
Στο τελευταίο σου σχόλιο, ότι αυξάνεται ο κίνδυνος λόγω των πολλών W ακόμα και με ορθή χρήση, δεν θα συμφωνήσω γιατί στην εξίσωση παίζουν και χίλια δυο άλλα πράγματα που κάνουν τα W επικίνδυνα ή ακίνδυνα.
Πάντως έχουμε λίγο υπερβάλλι για τα τυχόν περιστατικά "κακών" πωλητών. Παρατηρώ ότι οι περιπτώσεις που ο νεοεισερχόμενος ατμιστής φεύγει από ένα κατάστημα με "τεράστιο" εξοπλισμό δεν είναι πολλές. Απλά οι δυνατότητες του σύγχρονου ατμιστικού εξοπλισμού έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ευτυχώς και η ασφάλεια τους επίσης έχει αυξηθεί.
Ζητώ συγγνώμη αν είπα και καμιά κουβέντα παραπάνω στα προηγούμενα σχόλια μου.