Καλησπέρα σας,
έχω 3 μέρες στον ατμό με ότι γνώση αποκόμισα απο το παρων forum χωρίς να έχω δοκιμάσει καν πως είναι το άτμισμα , το σετ μου που ήρθε παρασκευη είναι eleaf pico, kayfun v4 και συρμα kanthal 26ga και για μπαταρια LG hg2
Το συρμα αρχικά μου φανηκε χοντρο για τις βίδες του kayfun αλλα με κόπο το έβαλα, μεχρι στιγμης δουλεύουν.
Η αντιστάσεις με 5-6 σπειρες μου βγένουν στα 0,8 με 0,9 ωμ και ατμιζω 10 με 13 watt
Την πρώτη μέρα η αντίσταση μου βγήκε λίγο κολλητά σε 2 σπειρες και μάλον αρπαξε λίγο το βαμβάκι δευτερη μέρα έκανα καινουρια μπερδεψα και το ανοιξε κλεισε τα υγρα του kayfun και μου σφήνωσαν τα parts στον ατμοποιητη και χρειάστηκα πένσα και κάβουρα το αποτέλεσμα όμως μου άρεσε εν τέλη με pink mule 50/50 με 6mg νικοτίνη ίσως λίγο βαμβάκι μου ερχοταν στις πρωτες τζουρες και με τις 2 αντιστάσεις δεν ξερω αν βοήθησε στην γευση και λιγο το καθαρό οινόπνευμα

που έπλυνα τον ατμοποιητη μετα απο ξυδι και υγρο για τα πιάτα
Δεν έχω πάει ακόμα σε ατμιστικό μαγαζί και είπα να δοκιμάσω αρχικά σκέτη βάση pink mule για να μην με χαλάσουν περίεργες γεύσεις
Εχω 3 εκδοχες pink mule 50/50 με 6mg νικοτίνη, 50/50 με 18mg και 100vg/0 με 6mg νικοτίνη
Για 2 μέρες έκανα 50/50 με 6mg νικοτίνη μάλλον είναι λίγη η νικοτίνη, σήμερα έκανα σε 30ml ένα μείγμα 21 ml 50/50 με 6mg νικοτίνη και 9ml 50/50 με 18mg εαν δεν κάνω λάθος θα πάρω 9.6mg.
Έσταξα και λιγο 18αρα στον ατμοποιητη και είδα διαφορα
καπνιζα 4 με 5 τσιγάρα την ημέρα μέσω όρο μόνο βράδυ και όχι κατα την διάρκεια της ημέρας
οι πρωτες εντυπώσεις είναι ενα καψιματακι στο λαιμό ειδικά όσο αναιβαινεις τα watt, ωραιο παιξιμο με τον ατμό. Η γεύση αν και ουδέτερη δεν μπορω να την περιγράψω παιρνω και μια γλυκάδα στα χειλια. Σε φίλους που το έδωσα μου λένε οτι τους φαίνεται ουδετρο καμια γευση
καλώς σας βρήκα