Είχα παραγγείλει για πλάκα 3 υγρά 10μλ 18μιτζι dunhill pg από το dealextreme με δωρεάν μεταφορικά. 30 μλ δηλαδή, γύρω στα 7 ευρώ. ήρθαν σήμερα τελικά.
Πώ πω μυρωδιά. Καπνική με έντονη λαδίλα. Από το φάκελο ακόμη, επειδή το ένα μπουκαλάκι είχε διαρροή.
Κι όμως... μου άρεσε. Πραγματικά "γεύση με προσωπικότητα" Καθόλου comme il faut, έντονη και όχι δυσάρεστη τελικά. Και διαρκείας. Επεσαν 2 σταγόνες στο γραφείο μου και μου μύριζε 3 ώρες, χωρίς να έχω το η.τ. κοντά μου.
Εννοείται βέβαια ότι είναι ατόφιο καπνικό υγρό, όσο μπορεί να πλησιάσει το η.τ. κάτι τέτοιο.
Και ανακάλυψα και κάτι άλλο. Στον ένα κάρτο είχε ξεμείνει μείγμα 50%λατάκια 50% τσέρι απο diy flavourart. Το τσέρι σπάει τη λαδίλα του κινέζου δίνοντας μια νότα δροσιάς χωρίς να ξεχωρίζει η γεύση του τσέρι.
Συμπέρασμα. Ατμίζεται σκέτο, ατμίζεται κι αραιωμένο με σκέτη νικοτινική βάση ή προσθήκη μη χαρακτηριστικών φρουτένιων αρωμάτων.
Τέλος. Μου έστειλαν ένα δείγμα δωρεάν από το heaven gifts. το maryland tobacco. Αλλο υγρό με προσωπικότητα... Κάποια στιγμή που είχα στον ένα κάρτο αυτό και στον άλλο το freedom, τα μπέρδεψα.
Αν σας αρέσουν οι τραχιές γεύσεις, τολμήστε να δοκιμάσετε, πάντα σε μικρές ποσότητες βέβαια.