Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

417 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, infierno, manoslykos, ipomonias, Lazy Dog, grag, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: GG Tilemahos  (Αναγνώστηκε 201751 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Φύλο: Άντρας
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Απ: GG Tilemahos
« Απάντηση #885 στις: Φεβ 05, 2016, 18:46 »
Έτσι γίνεται πάντα  βρε παληκάρια σε ατμό που το κασέ τουσ είναι κάπως ψηλό απο άλλους εργοστασιακουσ μαζικής παραγωγής   όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να των δει κάποιος  απο κοντά και να των δοκιμάσει ακόμα και όταν δεν σου επιτρέπει το οικονομικό καταφεύγει ο κάθε ένας απο εμασ εκεί..  η λύση του Κλώνου  είναι  μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις .
Ένας απο αυτούς είμαι και εγώ μετα απο πολύ μελέτη και σε αυτό το νήμα αλλά  και στου Κλώνου και μετα απο τοσα βίντεο που είδα για των Τηλέμαχο εκανα την αγορά του  πραγματικα  έχω μείνει πλήρης ικανοποιημένος και απο την λειτουργικότητα του όσο και απο την απόδοση σε γεύση. Αν και έχω πιστό αντίγραφο του γνήσιου σκέπτομαι  πολύ σοβαρά  η επόμενη επένδυση σε ατμό  να είναι στων γνήσιο   

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #886 στις: Φεβ 05, 2016, 19:32 »

Δεν νομίζω πως ο βασικότερος λόγος που καταφεύγουμε πολλοί στους κλώνους, είναι η διαθεσιμότητα. Μεγάλη κουβέντα για άλλο thread.

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι ο βασικότερος λόγος. Γι' αυτό και δεν είπα πως όλοι όσοι αγόρασαν σήμερα κλώνο θα αγόραζαν τον αυθεντικό αν ήταν εύκολα διαθέσιμος - μόνο αυτοί που κυνηγούν τον αυθεντικό. Έχω όμως την πεποίθηση πως το νούμερο αυτών είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεται ο κατασκευαστής του Τηλέμαχου...

(Να ξεκαθαρίσω εδώ πως το "εκπαιδευτική εκδρομή" δεν εμπεριείχε καμία ειρωνεία. Πως θα μπορούσε άλλωστε αφού κι εγώ συμμετείχα σ' αυτή μέσα την καλή χαρά;)  ;D

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #887 στις: Φεβ 05, 2016, 21:26 »

Δεν νομίζω πως ο βασικότερος λόγος που καταφεύγουμε πολλοί στους κλώνους, είναι η διαθεσιμότητα. Μεγάλη κουβέντα για άλλο thread.

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πρώτη φορά ψήθηκα για γνήσιο, αφού δοκίμασα τον Τηλέμαχο σε κλώνο.

Εγώ αν ήμουν κατασκευαστής θα προσπαθούσα να βγάζω πολλά έξτρα parts για να εκμεταλλευτώ την ύπαρξη πολλών κλωνο-αντίγραφων του ατμοποιητή μου. Για παράδειγμα είσαι ο GG και έβγαλαν οι Κινέζοι τον Τηλέμαχο. Ρίξε την τιμή σου στο springomizer και άρχισε να τα παράγεις σαν τον διάλο πριν το κλωνοποιήσουν. Όσοι πήραν τον κλώνο μπορεί να το αγοράσουν αυθεντικό από εσένα αν είσαι γρήγορος για να το δοκιμάσουν στον κλώνο τους. Είσαι οι steam tuners και τόσο καιρό δεν υπήρχε κλώνος του diamond tank και του βιδωτού drip tip. Τι μου έχεις το drip tip 20€; Ρίξε την τιμή για να το πάρουν όλοι όσοι έχουν κλωνο Kayfun βάση και με έναν κλώνο του top cap του K4 και το drip tip σου θα μπορούν να στήσουν τέλειο low profile KFL+ setup. Δηλαδή χτίσε γύρω από τον άτμο (που θα κλωνοποιηθεί σίγουρα) και μετά βγάλε γρήγορα και πολλά έξυπνα έξτρα σε καλή τιμή και πούλα πριν πάρουν πρέφα οι Κινέζοι τι παίχτηκε...

Περίπου όπως έγιναν αυτοκρατορία τα windows στα pc δηλαδή.  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Γιώργος
« Απάντηση #888 στις: Φεβ 07, 2016, 18:28 »
Από χθες παίζω και με το springomizer του gg. Σίγουρα, δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο όσο το normal deck του Τηλέμαχου, όπου μπορείς να φτιάξεις ότι είδους αντίσταση θες (ανοιχτή, κλειστή κλπ). Αποδίδει όμως εξαιρετικότατα και απροβλημάτιστα και με kanthal και με ss που δοκίμασα. Το μεγαλύτερο ατού του, η ευκολία. Στρίβεις ένα...ελατήριο, το κουμπώνεις και τέλος!

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: LAMIA
« Απάντηση #889 στις: Φεβ 07, 2016, 21:24 »
 :hmmm: Αντε να δούμε  ποτε με το καλό θα είναι και πάλι παραδοτεος,να έρθει και στα δικά μου χερακια.... :-[ή αλήθεια είναι ότι θα καλοπερασει και ο Τηλέμαχος και ή αφεντια μου!!!! :yes:

Αποσυνδεδεμένος Blackwolf

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Τρίκαλα
« Απάντηση #890 στις: Φεβ 07, 2016, 22:34 »
ο καινουργιος ειναι ωραιος, αλλα ο παλιος ειναι αλλιως...  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ατμιστιάδα
« Απάντηση #891 στις: Φεβ 07, 2016, 22:45 »
Το ίδιο ακριβός, σκέφτομαι και εγώ, blackwolff, μόνο που θα έβαζα τον v2 στο λευκό vtc, και τον παλιό, αλλά καλό, στο μαύρο  ;)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Να, κάπως έτσι.

https://www.dropbox.com/s/f0lfayrz57gep6q/20160208_143845.jpg?dl=0
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 08, 2016, 14:44 από OpenMind »

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #892 στις: Φεβ 10, 2016, 22:52 »

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Γιώργος
« Απάντηση #893 στις: Φεβ 12, 2016, 17:43 »
Το έχω λιώσει αυτό το springomizer. Τόσο, που το κανονικό rba του v2+, έχει πάρει συνεχόμενα ρεπά. Είναι τόσο εύκολο να στρίψεις αλλά και να τοποθετήσεις νέο ελατήριο στο deck, που μες στην ημέρα το κάνω και δυο φορές. Έτσι, για αλλαγή και δοκιμές. Τόση ευκολία σε επισκευή ατμοποιητή, δεν έχω ξαναματαδεί! Αλλά και από απόδοση, άλλο πράγμα. Τουλάχιστον το springomizer των 2.5mm που έχω  :thumpup: .

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ν.ΠΡΟΑΣΤΙΑ
« Απάντηση #894 στις: Φεβ 12, 2016, 21:50 »
Kαλησπερα,δυο τρεις ερωτησεις.Το springomizer δουλευει σε tc σταθερα η εχει σκαμπανεβασματα η αντισταση;
Θα βγει απο οτι διαβασα ''εκδοση'' Χ1 με αυτο κατευθειαν επανω,σωστα;
Αν θυμαμαι καλα ειναι [ο ατμο]ss304,σε τι κατασταση ερχεται,θελει πληρες λυσιμο και καθαρισμα; :bye:

Αποσυνδεδεμένος john67

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #895 στις: Φεβ 12, 2016, 22:00 »
Ξένοι που το έχουν δοκιμάσει σε TC λένε ότι δουλεύει.
Σωστά, ο Χ1 θα είναι με το sprinomizer.
Καθαρισμένος έρχεται αλλά πάντα τον καθαρίζω ειδικά αν είναι καινούργιος.

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: LAMIA
« Απάντηση #896 στις: Φεβ 14, 2016, 14:35 »
 8) παίδες συνατμιστες  μου,..!!!έχει πέσει τίποτα στα αυτάκια σας ποτέ θα τελειώσει ή αναμονή για τον Τηλέμαχο ¿? :hmmm:Τηλέμαχο ακούω και Τηλέμαχο δεν βλέπω... :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 14, 2016, 18:19 από iliasy »

Αποσυνδεδεμένος Marinos

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #897 στις: Φεβ 14, 2016, 15:12 »
Φίλε εγώ τον πήρα πριν λίγο καιρό απο bitfumo.it δες μήπως έμεινε κανένας σε αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος yakub

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #898 στις: Φεβ 14, 2016, 15:53 »
O ε-smokeguru εγραψε πως σε καμιά βδομάδα θα είναι πάλι διαθέσιμοι.
Οπότε λίγο υπομονή. Αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens, Mets
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #899 στις: Φεβ 14, 2016, 17:01 »
Ο Χ1 με το sprinomizer πότε θα κυκλοφορήσει?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259128 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718937 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374353 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389566 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263280 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680884 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888276 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.