vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

643 επισκέπτες, 3 χρήστες
bloodlessz, Mimhsdr, manoslykos

GG Tilemahos

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• **
  • 412
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GG Tilemahos
« Απάντηση #915 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 10:42 »
Γιατι δεν φτιάχνεις τους πόλους ποιο "ανοικτούς" για να σε βολεύει στο στήσιμό σου ?   :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
« Απάντηση #916 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 22:21 »
ρε παιδια καλησπερα σας,μια ερωτηση,γιατι μου μαυριζει το υγρο εκει στα λουκια εισαγωγης υγρου απο τη δευτερη μερα? τον εχω πολλους μηνες και δεν ειχα αυτο το θεμα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα,και τον τελευταιο καιρο το εχω πολυ αυτο το προβλημα απο την πρωτη δευτερη μερα που στηνω,ισως κατι αλλαξα στο στησιμο μου και δε το καταλαβα,αν ξερει κανενας να μου πει θα με βοηθουσε!

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #917 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 22:26 »
Το υγρό ευθύνεται. Άλλαξες υγρό;

Αποσυνδεδεμένος steliosss

• 737
« Απάντηση #918 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 11:34 »
Μήπως ήρθε η ώρα να λύσεις και να καθαρίσεις το rebuildable??? ;)

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #919 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 12:45 »
Βραδινές ανησυχίες με claptonατο τηλέμαχο  :))
Γευστικός, ζεστός ατμός με την αντίσταση στο 1.2Ω (40άρι στον πυρήνα και 20άρι τυλιγμένο). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι με παίδεψε αρκετά μέχρι να το βάλω και επίσης, εάν το επιχειρήσετε, 2.5mm είναι το μάξιμουμ που χωράει.

(
.)

8)Χαράς την ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #920 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 13:14 »
Θελω να κανω μια ερωτηση , αν και ξερω την απαντηση κατα τη γνωμη μου , αλλα το εχω απορια  και ενδέχεται κατι να μην εχω καταλαβει....

Γιατι ανοιγετε λιγο την καμπανα....;;;;;;;;

Εγω την ανοιγω τερμα απο το γεμισμα.
Γεμιζω , ανοιγω , ατμιζω....

Γιατι να μην ανοιξετε την καμπανα δηλαδη και ανοιγετε μονο 2-3 στροφες....;;;;;
Δεν θελετε να εχετε τροφοδοσια...;;;

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #921 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 13:41 »
Εγω θα σου πω μια απαντηση που δεν την περιμενεις. Για να μην ψηλωσει ο ατμο :))
Περαν της πλακας εγω εχω υπερτροφοδοσια αν την ανοιξω πολυ. Αυτη την απαντηση περιμενες. ;)

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #922 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 13:46 »
Όπως είπε και ο Βασίλης (shado) είτε 2 είτε 8 στροφές άνοιγμα δεν αλλάζει κάτι αν είναι σωστά στημένος.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #923 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 14:07 »
Συγνώμη αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω. Που είναι το όριο λίγο ανοιχτή και τέρμα ανοιχτή? Εγώ στήνω, γεμίζω και ανοίγω την καμπάνα μέχρι το κάτω σημείο του σήματος και συνήθως (για να μην πω πάντα) είμαι ΟΚ. Αν δω κάτι που δεν μου αρέσει ανοίγω ή κλείνω λίγο την καμπάνα. Κάνω κάτι λάθος? :dontknow: 

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #924 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 16:28 »
mankal στο σημείο που αναφέρει είναι 3.5 στροφές.. δεν υπάρχει λάθος η σωστο στο που ανοίγει ο κάθε ατμιστησ την καμπάνα..αυτό που λέει ο φιλοσ Μήτσος  έχει δίκιο οτι αν έχεις σωστο στήσιμο ακόμα και 7 στροφές που τοτε αρχίζουν να φαίνονται τα βαμβάκια και να έχεις δεν θα έχεις πρόβλημα υπέρ τροφοδοσίας στο ντεκ ..τωρα και εγω απο 1.5 εωσ και 2 στροφές ανοίγω και ο λόγος είναι οτι επειδή έχω πειραματιστή με των Μάχο αν και λίγες μονο εβδομάδες είδα οτι στο τέρμα όπως λέει ο Βασίλης παίρνω  τα αρώματα ποιο βαριά και   μπουχτιστικά αν και  πράγμα που εμένα  δεν μου αρέσει .. αν και ανέβασα και καμποσα  βατακια για να εξομαλύνει την κατασταση αλλά δεεννν.σε υγρά που είναι κάπως  άτονα σε γεύση  όμως η καμπάνα κοντεύει να φύγει απο την θέση της...

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 21, 2016, 18:01 από giorgos maniadakis »

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #925 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 17:40 »

Μανο , δεν ειναι το θεμα αν ειναι σωστο ή λαθος το να ανοιγεις την καμπανα 2 στροφες ή 7.
Το θεμα ειναι γιατι να μην την ανοιξω τερμα.
Το οτι θα ειναι ο ατμ/της μεγαλυτερος ....να το δεχτω.... :))
Και 'γω το βλεπω ετσι.... ;D

Για την υπερτροφοδοσια , το καταλαβαινω.
Οπως εγραψαν ομως ο netsplit και ο giorgos maniadakis , αν υπαρχει σωστο στησιμο , δεν υπαρχει θεμα.
Στον V2 κανω με 2.5mm αξονακι , αλλα και με 3mm.
To 3mm μπορει να ειναι στον '' αερα '' , αλλα το βαμβακι που μπορει να χωρεσει ειναι πολυ και ετσι ουτε παραπανω θερμοκρασια εχω λογο του οτι ειναι πιο ψηλα , αρα και πιο κοντα στο στομα , ουτε υπερτροφοδοσια και το αρωμα ειναι στον ουρανο.

Στον V2 που εχει οπες για 2.5mm μπορει να χωρεσει αρκετο βαμβακι , το οποιο ειναι και ικανο να φραξει τις οπες του ατμ/τη και εστι να μπορουμε να ανοιξουμε ολη την καμπανα

Στον V1 και στον V2 + , μπορουμε πολυ ευκολα να βαλουμε 3mm αξονακι και να εχουμε γευση , χτυπημα και ντουμανι ... κάργα ''..... ;D
Ανετα ανεβαζεις ή μενεις χαμηλα σε Watts , απο τη στιγμη που υπαρχει σωστη τροφοδοσια και οχι υπερπλήρωση.

Εδω ειναι με 2.5mm και το βαμβακι να καλυπτει ακριβως τις οπες του V2 .
Συρμα 0.25mm , ανετα στα 25 - 30 Watts.
To ιδιο ισχυει και για τα 15 Watts . 

[/size][/color]
[/size]
Το ... - φστ φστ φστ - ... που εκανα οταν βιδωνα την καμπανα , σημαινει οτι απο τη στιγμη που  '' περπαταει '' χωρις κανενα προβλημα η καμπανα στις βολτες , το βαμβακι δεν της δημιουργει κανενα προβλημα και το υγρο θα  '' ρεει '' ανετα στα λουκια και κατα συνεπεια και στην αντισταση , αν βεβαια ειναι σωστη η ποσοτητα και στην αντισταση.
Αυτο ομως θα φανει μολις ανοιξουμε την καμπανα και παρουμε την πρωτη τζουρα....
Στη βαση του ατμ/τη , εδειξα οτι δεν εχω O-ring , γιατι με τα παλστικα δεν χρειαζεται...

Αποσυνδεδεμένος Gooplay

• *
  • 74
« Απάντηση #926 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 23:16 »
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτοχος phenomenon αν είναι κοντά σε απόδοση γεύσης ο τηλέμαχος και αν του πάει περισσότερο τα καπνικά υγρά.και κάτι πολύ βασικό που με ενδιαφέρει αν μπορώ να κλείσω τις τρύπες αέρα γιατι μου αρέσει πολύ η σφιχτή τζούρα

Αποσυνδεδεμένος yuishosetsu

• *
  • 58
« Απάντηση #927 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 09:57 »
Gooplay έχοντας δοκιμάσει το Τηλέμαχο v2 plus, και πλέον έχοντας το phenomenon με τις 2 υπερυψωμενες 2x0.8, οπότε και αυτούς τους δύο θα σου συγκρίνω που γνωρίζω, ο phenomenon έχει σαφώς πιο σφιχτή τζούρα. Δε ξέρω αν εδώ όμως είναι το κατάλληλο νήμα για σύγκριση μεταξύ τους. Πάντως από θέμα γεύσης αλλά και συμπεριφοράς είναι 2 διαφορετικοί ατμοποιητές ,  οπότε ανάλογα τι ζητάς..

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #928 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 11:40 »
Αύριο με το καλό περιμένω κι εγώ τον δικό μου ν2+, λόγω ιδιαίτερα περιορισμένου χρόνου τις τελευταίες μέρες παίρνω το θάρρος να κάνω την ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί πολλάκις και ζητώ συγχώρεση γι'αυτό. Θα δω τις απαντήσεις, θα κάνω στα γρήγορα το πρώτο μου στήσιμο πάνω του και όταν με το καλό επιστρέψω σπίτι (νοσοκομεία κλπ αυτή τη στιγμή ) θα γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου γι'αυτό το διαμάντι. Έχω δει βίντεο για τα βαμβάκια του, το μόνο που δεν ξέρω είναι τι σύρμα και διάμετρο coil να δοκιμάσω για αρχή. Πάντα σε kanthal η πρώτη απόπειρα, να αρχίσω με 0.32; Έχω και 0.25, 0.30, 0.35, 0.40, προτείνετε κάποιο από αυτά;

Τι ωμικότητας αντίσταση να ετοιμάσω; Γύρω στο 1ohm θα είμαι καλά;

Ότι μπορείτε παιδιά για το σύρμα και μόνο, εν καιρώ θα κάνω τους πειραματισμούς μου φυσικά εγώ. Προς το παρόν με ενδιαφέρει η αρχή, και μόνο επειδή ο χρόνος είναι απελπιστικά περιορισμένος για αναζήτηση στο παρόν νήμα..
Ευχαριστώ! :)

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #929 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 11:47 »
Μάκη, ο τηλέμαχος παίζει καλύτερα με τα χονδρούτσικα σύρματα. Kατ' εμέ από 0.32mm και πάνω. Έχω καταλήξει στο 0.36mm. Οπότε μην σε προβληματίσουν τα ohm. Αν με αυτό το σύρμα, κάνεις 6-7 σπείρες σε 2.5mm διάμετρο, θα πάρεις γύρω στο 1ohm και θα είναι μια χαρά! Mε το καλό....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450311 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110756 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374977 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328274 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F