Ο Θανασης πριν αρκετα χρονια , ειχε δηλωσει οτι τα προϊοντα του δεν ειναι για ολους .
Αυτο ηταν μια απο τις αιτιες που ο Θανασης εχασε καποιους ''φιλους''.........
Στη δηλωση αυτη ομως υπαρχουν σημεια τα οποια ειναι ''κρυφά'' , χωρις ομως να υπαρχει προσπαθεια για να ''κρυφτει'' κατι....
Απλα ο καθε ατμοποιητης εχει τα δικα του υπερ και κατα και καλειται ο κατοχος/χρηστης να τα βρει.....
Καποτε λοιπον που ημασταν πιο ''ασχετοι'' με τους επισκευασιμους , ειπαμε σαν Ελληνες ατμιστες παντογνωστες των ολων , καποιες βαριες κουβεντες , οι οποιες στην ουσια δεν ειχαν σχεση με τα προϊοντα του Θαναση , αλλα πιο πολυ μας ''ετσουξε'' που δωσαμε 130€ για ενα ατμοποιητη και δεν μπορουσαμε να τον στησουμε .....
Αυτο ηταν μονο μια μικρη αφορμη για να ''κρυωσει'' ο κατασκευαστης που εβλεπε να ''τον κραζουν'' γιατι στην πραγματικοτητα δεν ξεραμε εμεις πιο πολυ να στηνουμε τον ταδε ατμοποιητη και οχι οτι ο ταδε ατμοποιητης δεν ηταν καλος/σωστος σαν κατασκευη.
Αυτο ηταν ενα πολυ μικρο και ασημαντο κομματι στην ολη ιστορια .
Με τα δικα μου ματια που τοτε δεν εγραφα στο φορουμ και απλα ημουν αναγνωστης και με τα διαφορα που ακουγα δεξια κι αριστερα , αυτο που ΕΓΩ καταλαβα , ηταν οτι το μεγαλο προβλημα των Ελληνων ατμιστων , ειχε μεγαλυτερη σχεση με τις τιμες των προϊοντων του Θαναση , παρα με οτιδηποτε αλλο.......
Οποτε εδω μπορω πιστευω να δωσω ενα δικιο στον Θαναση για τη δηλωση .... --- δεν ειναι για ολους --- .... , γιατι το να παρει καποιος που δεν ειχε την υπομονη να μαθει ενα προϊον , στην πραγματικοτητα δεν μπορει να κρινει κατι .
Πραγμα που εχει γινει αμετρητες φορες..........
Αφου λοιπον δεν εχω τα χρηματα και αγοραζω στερώντας κατι σημαντικο απο τη ζωη μου για χαρη ενος ατμ/τη , που τελικα δεν μπορω να τον ατμισω , τοτε αυτος ο ατμ/της δεν κανει για 'μενα .
Αγοραζοντας ενα ατμοποιητη οπως ο Eviva , ενω μου αρεσει η ανοικτη τζουρα και το πολυ ντουμανι , εχουμε και παλι το ....... --- αυτος ο ατμοποιητης δεν κανει για 'μενα ...... ---
Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον Θαναση ουτε κανενα αλλο κατασκευαστη.
Απλα αναφερω ενα μικρο αποσπασμα της ιστοριας οπως το ειδαν τα δικα μου ματια ......
Και φυσικα δεν ηταν μονο η ικανοτητα καποιου στο στησιμο ή το τι τιμη ειχε το προϊον....
Να κατσουμε να αναλωθουμε ομως σε κατι που εγινε εδω και χρονια και στην ουσια δεν εχει καμια σημασια για το σημερα , δεν το βλεπω χρησιμο.
Προπαραγγελια και τα λοιπα που ειδα να γραφονται , δεν ειναι αληθεια ......
Τουλαχιστον εγω δεν αντιμετώπισα κατι τετοιο ποτε .
Οποιος θελει κανει ενα τηλ/νο και το καταστημα σημειωνει το ονοματου.
Οταν θα ειναι ετοιμο το προϊον για την αγορα , ενημερωνεται , πληρωνει και περιμενει το προϊον.
Αν δεν θελει αυτο το στυλ αγορας , περιμενει και οταν ειναι και παλι ετοιμο το προϊον .... , αγοραζει.
Μπορει βεβαια να περιμενει ακομα περισσοτερο , να δει πως παει στην αγορα και να παρει μετα ή να αγορασει απο δευτερο χερι.
Αληθεια ομως βρε παιδες .......
Υπαρχει κανεις σημερα σε ολο τον κοσμο που να περιμενει ενα συγκεκριμενο προϊον ;;;;;
Αν δεν το εχει , δεν θα ατμισει τιποτε αλλο δηλαδη ;;;;;
Μηπως ψαχνουμε για ιστοριες ;;;;
Οποιος θελει αγοραζει με κλειστα ματια , εχοντας εμπιστοσυνη στον κατασκευαστη ή περιμενει , δοκιμαζει , κοιτα τη διαγωγη του προϊοντος και μετα αποφασιζει....
Ο καθενας κατασκευαστης και ατμιστης , βαδιζει το δικο του δρομο με οτι παπουτσια θελει ο ιδιος .
Κανεις δεν υποχρεωνει κανενα .........