Μετά από κάμποση ώρα συμβίωσης να γράψω δυο πράγματα κι όπου υπάρχει οποιουδήποτε τύπου ένσταση χώστε/διορθώστε/ότι θέλετε τέλος πάντων ανοιχτά!
Κατ'αρχήν είναι όντως απίθανος ατμοποιητής, τρομερή τροφοδοσία, πολύ ωραία αεράτη τσιγαρίσια "ημιπνευμονικού" τύπου τζούρα (το αγαπημένο μου ), απίθανη ποιότητα κατασκευής, στη γεύση του λίγο τον ψάχνω ακόμα όμως σε σύγκριση με άλλους νομίζω ότι "δένει" αρκετά πιο έντονα τα αρώματα ενός υγρού. Φτιάχνει μια τζούρα πολύ απαλή και σε συνδυασμό με το "δέσιμο" που κάνει το αποτέλεσμα κάπως ξενίζει κάποιον που δεν το έχει ξαναζήσει αυτό.. τόσο έντονα τουλάχιστον. Προσωπικά μου αρέσει αρκετά αυτό και σίγουρα χαίρομαι που αυτή τη φορά αισθάνθηκα κάτι "διαφορετικό" από τα υπόλοιπα που πέρασαν απ'τα χέρια μου μέχρι σήμερα!
Δεν ξέρω αν θα αρέσει το ίδιο σε όλους αυτό το αποτέλεσμα, νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο κοινό που θα τον δοκιμάσει θα τον λατρέψει κιόλας.
Κάτι περίεργο αλλά μάλλον οφείλεται στο deck του, με το πάτημα του fire αντί να ακούγεται το κλασικό "τσιτσίρισμα" της αντίστασης, υπερέχει προσπερνώντας στη στροφή ένας "πνιχτός" κι ολίγον μπάσος ήχος που φαντάζει ότι προέρχεται από τα έγκατα του mod, πιο κάτω από τον ίδιο τον ατμοποιητή δηλαδή..
Υποθέτω ότι το παραπάνω θα έχει ήδη αναφερθεί.
Έφαγα διαρροή αλλά φταίω. Αμ πως; Φταίω και παραφταίω. Πήγα να ξεβιδώσω το πάνω δαχτυλίδι για να συμπληρώσω το τανκ με υγρό και μαζί με αυτό ξεβίδωσα και την καμπάνα παρέα. Να ο αέρας ανοιχτός από πάνω όσο ξεβίδωνε το δαχτυλίδι, να και τα λούκια του υγρού ανοιχτά διαπασών, ε πάρε και το υγρό στις τρύπες τύπου αέρα να τό'χεις. Φταίει κι ο Χρυσός Έλληνας όμως λίγο. Γιατί μαζί με το δαχτυλίδι αυτό συμπαρασέρνεται και η καμπάνα στο ξεβίδωμα.
Βασικά για όλα φταίει η αμάθεια η δικιά μου. Την επόμενη φορά δεν την ξαναπατάω, θα πρέπει να είμαι χαζός ή αλτσχαϊμεράκιας τύπος.
Το βαμβάκι το είπαμε και το ξαναείπαμε. Κόψιμο ακριβώς εκεί που ξεκινάει το λούκι (όχι το λουκ
), αφράτεμα, πασάς!
Μερικοί όμως υποχθόνιοι τύποι χωρίζετε το βαμβάκι που φεύγει απ'το coil στη μέση και κατεβάζετε το μισό στον πάτο του deck. Το υπόλοιπο το οδηγείτε προς το λούκι και το κόβετε Τσιπρο-κόμμα εκεί που ξεκινούν οι σπείρες της καμπάνας. Γιατί το κάνετε αυτό ωρέ; Απαιτείται; Να το δοκιμάσω λοιπόν;
Αρχίζω να τον αγαπάω. Δεν είμαι καλά. Αγαπάω πολύ εύκολα τελευταίως.
Edit: παραλίγο να το ξεχάσω. Ρύθμιση υγρών. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μιλάτε για 5-6-7-27 στροφές της καμπάνας για να ποτιστεί το βαμβάκι. Γιατί μωρέ εμένα διαβρέχεται μια χαρά με μόλις δυο περιστροφές; Και με 70 βιτζί υγρό; Φρεζαρισμένο είναι το λούκι μου;;
Edit2: από τις 15:30 είπα να βάλω τη σκούπα στην πρίζα, η ώρα είναι 18:51 κι εγώ παίζω ακόμα με τον Τηλέμαχο. Θα τ'ακούσω απόψε αλλά δε βαριέσαι.