vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

634 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75, I.P

GG Tilemahos

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Φύλο: Άντρας
  • Flavor chasing
Απ: GG Tilemahos
« Απάντηση #945 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 18:04 »
Μπράβο σου αλήθεια θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τη κατανάλωση που έχεις η πονάει τόσο πολύ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος RME

• *
  • 84
  • Την παλέυω εδω και 3 χρονια χωρις κτ
« Απάντηση #946 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 18:07 »
Thanks φίλε μου Στέλιο είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να χωρέσουν άλλα ταυτόχρονα να μην ακουμπάνε στα posts τα coils, παντως δουλευει σαν Τηλέμαχος επί 2 :thumpup: :thumpup: πολύ ατμός χτύπημα άλλα και γεύση

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
ΩΧΧΧΧΧ Καταναλωση :'( :'( ε, αμαν καταλαβα 32656μλ ανα sec :)) :)) :)) τωρα τον εστησα θα επανελθω το βραδυ οπου θα εχω καταλαβει τι παιζει

Αποσυνδεδεμένος steliosss

• 737
« Απάντηση #947 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 18:17 »
Στείλε ρε αυτά που σου λέω με pm
Θα σε κάνω διάσημο :))

Αποσυνδεδεμένος RME

• *
  • 84
« Απάντηση #948 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 08:51 »
Καλημέρα παίδες.
Από χτες λοιπόν μέχρι και τώρα που γράφω το στήσιμο που έχω πλέον και φώτο στο προφίλ μου δουλεύει εξαιρετικά, με 80% VG cuttwood unicon milk τροφοδοτεί τελεία μέχρι τα και τα 30w που είμαι τώρα με φοβερή γεύση χωρίς την παραμικρή αλλοίωση και μπορώ η μάλλον τολμώ να πω ότι η κατανάλωση τόσο σε ml όσο και σε αυτονομία μπαταρίας είναι σε ανεκτά επίπεδα. Να επισημάνω βέβαια ότι το στήσιμο αυτό έγινε σε Τηλέμαχο v2 plus flavor chase edition original που έχει 4μμ άνοιγμα στα κανάλια τροφοδοσίας όπου και χωράνε τα 2 coils των 1,5mm οριακά

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #949 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 08:55 »
Το σαββατοκύριακο θα πέσει πειραματισμος θα το προσπαθήσω και εγώ

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #950 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 09:09 »
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ....ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ!!!!!

• 737
« Απάντηση #951 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 09:12 »
Τι εννοείς???

Αποσυνδεδεμένος RME

• *
  • 84
« Απάντηση #952 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 09:29 »
ο iliasy ενοει και σωστά το επισημαίνει ο φίλος ότι λόγο του ότι χωράνε οριακά 2 coils των 1.5mm πρέπει πάση θυσία να προσέξουμε τα πλαϊνά των coils να μην ακουμπούν στα posts, να πω βέβαια ότι στην αρχή και μέχρι να τα ευθυγραμμίσω τα coils ακουμπούσαν στα posts και απλά δεν άναβαν σωστά ομοιόμορφα χωρίς όμως να έχω βραχυκύκλωμα ίσως μάλλον γιατί ταυτόχρονα δεν είχαν επαφή και μεταξύ τους στο ενδιάμεσο τα coils οπότε όποιος το επιχειρήσει προσοχή σε αυτό το σημείο.

Αυτό που θα προσπαθήσω στο επόμενο setup είναι να βάλω τα coils όχι οριζόντια αλλά κάθετα 1 κάτω και το άλλο από πάνω το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν θα δουλέψει τόσο καλά όσο αυτό  ίσως λόγο του airflow, ίδωμεν
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2016, 09:39 από RME »

• 737
« Απάντηση #953 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 09:38 »
Σωστά τα λες αλλά έτσι bold που τα έγραψε, δεν ξέρω αν εννοούσε βραχυκύκλωμα κανονικό.
Το να ακουμπάνε λίγο ή πολύ τα coils μεταξύ τους δίνει αλλαγή αντίστασης αλλά σε καμία περίπτωση βραχύ-κύκλωμα :)
Στον Χ1 (spingomizer) o κατασκευαστής για να μειώσει την αντίσταση του spring βάζει και 2 spings το ένα μέσα στο άλλο!!
Αυτό που πρωτίστως πρέπει να προσέχουμε είναι να μην ακουμπίσει τίποτα στο housing!!!
Τα άλλα τα βρίσκουμε :)

Αποσυνδεδεμένος RME

• *
  • 84
« Απάντηση #954 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 09:48 »
Σωστός ο Στέλιος :thumpup: :respect:
Πάντως όποιος το επιχειρήσει και του δουλέψει όπως σε μένα και του αρέσει την πάτησε γιατί δεν είναι ένα στήσιμο καθημερινό βιαστικό και εύκολο όπως όλα τ άλλα με τον Τηλέμαχο.

Φανταστείτε ένα Τηλέμαχο στημένο σωστά με κανονική μονή αντίσταση πως δουλεύει από ατμό χτύπημα γεύση, όλο αυτό λοιπόν φανταστείτε το χ2 :tongue_smilie: :tongue_smilie: :o  

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #955 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 16:03 »
Ο "σερ" έφτασε μόλις πριν καμιά ώρα στο σπίτι, ήδη στήθηκε και χαρίζει τις πρώτες του τζούρες στο άτομό μου. :D

Με τον αέρα του φουλ ανοιχτό και με τις πρώτες εντυπώσεις σε απόδοση γεύσης έκλεισα, σίγουρα θα τα πάμε πολύ καλά και με εκείνον και ήδη αισθάνομαι ότι ατμιστικά δεν θα χρειαστεί καν να μπω σε νέα αναζήτηση στο προσεχές μέλλον. Ναι είναι αυτό που περίμενα ότι θα είναι, αυτό που ζητάω σαν ατμιστής κι εκτός όλων αυτών, ένα κομμάτι που το κοιτάς και αισθάνεσαι ότι προσδίδει κύρος, μια αρχοντιά! Καμία σχέση με την "αλητεία" κάποιων άλλων, αυτός εδώ θα με κάνει να βγω στην αγορά για αναζήτηση μανικετόκουμπων στο τέλος..! :laugh1:

Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον φίλο Γιώργο για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να τον πάρω το συντομότερο δυνατόν στα χέρια μου και να τον διαβεβαιώσω ότι όπως όλα δείχνουν, θα τον χαρώ για πολύ καιρό αυτόν εδώ τον κύριο.. :)

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #956 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 16:42 »
Καλοάτμιστος.
Ωραίο συνολάκι...το λευκό ντριπ τιπ του με το λευκό μοντάκι....σημασία στην λεπτομέρεια :thumpup: 

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #957 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 16:44 »
Καλό ατμιστοσ φίλε Μάκη

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 7041X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #958 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 17:42 »
Με βάση την τελευταία σου πρόταση Βασίλη, ίσως ο Τηλε ή κάποιος άλλος ατμο, να μην μπορεί να αποδώσει με 0,2 σύρμα για παράδειγμα. Μύθος είναι αυτό? Αν δεν αποδίδει σωστά, αν μπουρμπουλιάζει, αν δίνει καμμένο, αν έχει διαρροή, πώς είναι μύθος?
Με άλλα λόγια, αν καταφέρω να δέσω 0,5  σύρμα στον kl+, θα είναι καλή η απόδοσή του? Δεν το έχω κάνει αλλά δε νομίζω. :dontknow:

Προσεχε τι γραφεις............ 8)
Θα σου φερω Klp με 46αρι και μαλιστα κλωνο και μετα τον αυθεντικο με 60αρι.......   Κατσε καλα.....   :laugh1:

Στον αυθεντικο μπορεις να πιασεις πολυ πιο χοντρα συρματα απ' οτι στον κλωνο Γιωργη..... ;D

Υ.Γ.
Εχω στησει τον Μαχο και με 20αρι NiCr....... :))

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #959 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 18:41 »
Μετά από κάμποση ώρα συμβίωσης να γράψω δυο πράγματα κι όπου υπάρχει οποιουδήποτε τύπου ένσταση χώστε/διορθώστε/ότι θέλετε τέλος πάντων ανοιχτά!
 Κατ'αρχήν είναι όντως απίθανος ατμοποιητής, τρομερή τροφοδοσία, πολύ ωραία αεράτη τσιγαρίσια "ημιπνευμονικού" τύπου τζούρα (το αγαπημένο μου ), απίθανη ποιότητα κατασκευής, στη γεύση του λίγο τον ψάχνω ακόμα όμως σε σύγκριση με άλλους νομίζω ότι "δένει" αρκετά πιο έντονα τα αρώματα ενός υγρού. Φτιάχνει μια τζούρα πολύ απαλή και σε συνδυασμό με το "δέσιμο" που κάνει το αποτέλεσμα κάπως ξενίζει κάποιον που δεν το έχει ξαναζήσει αυτό.. τόσο έντονα τουλάχιστον. Προσωπικά μου αρέσει αρκετά αυτό και σίγουρα χαίρομαι που αυτή τη φορά αισθάνθηκα κάτι "διαφορετικό" από τα υπόλοιπα που πέρασαν απ'τα χέρια μου μέχρι σήμερα!
Δεν ξέρω αν θα αρέσει το ίδιο σε όλους αυτό το αποτέλεσμα, νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο κοινό που θα τον δοκιμάσει θα τον λατρέψει κιόλας.

Κάτι περίεργο αλλά μάλλον οφείλεται στο deck του, με το πάτημα του fire αντί να ακούγεται το κλασικό "τσιτσίρισμα" της αντίστασης, υπερέχει προσπερνώντας στη στροφή ένας "πνιχτός" κι ολίγον μπάσος ήχος που φαντάζει ότι προέρχεται από τα έγκατα του mod, πιο κάτω από τον ίδιο τον ατμοποιητή δηλαδή.. :laugh1:
Υποθέτω ότι το παραπάνω θα έχει ήδη αναφερθεί.

Έφαγα διαρροή αλλά φταίω. Αμ πως; Φταίω και παραφταίω. Πήγα να ξεβιδώσω το πάνω δαχτυλίδι για να συμπληρώσω το τανκ με υγρό και μαζί με αυτό ξεβίδωσα και την καμπάνα παρέα. Να ο αέρας ανοιχτός από πάνω όσο ξεβίδωνε το δαχτυλίδι, να και τα λούκια του υγρού ανοιχτά διαπασών, ε πάρε και το υγρό στις τρύπες τύπου αέρα να τό'χεις. Φταίει κι ο Χρυσός Έλληνας όμως λίγο. Γιατί μαζί με το δαχτυλίδι αυτό συμπαρασέρνεται και η καμπάνα στο ξεβίδωμα.
Βασικά για όλα φταίει η αμάθεια η δικιά μου. Την επόμενη φορά δεν την ξαναπατάω, θα πρέπει να είμαι χαζός ή αλτσχαϊμεράκιας τύπος.

Το βαμβάκι το είπαμε και το ξαναείπαμε. Κόψιμο ακριβώς εκεί που ξεκινάει το λούκι (όχι το λουκ :laugh1: ), αφράτεμα, πασάς!
Μερικοί όμως υποχθόνιοι τύποι χωρίζετε το βαμβάκι που φεύγει απ'το coil στη μέση και κατεβάζετε το μισό στον πάτο του deck. Το υπόλοιπο το οδηγείτε προς το λούκι και το κόβετε Τσιπρο-κόμμα εκεί που ξεκινούν οι σπείρες της καμπάνας. Γιατί το κάνετε αυτό ωρέ; Απαιτείται; Να το δοκιμάσω λοιπόν;

Αρχίζω να τον αγαπάω. Δεν είμαι καλά. Αγαπάω πολύ εύκολα τελευταίως.

Edit: παραλίγο να το ξεχάσω. Ρύθμιση υγρών. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μιλάτε για 5-6-7-27 στροφές της καμπάνας για να ποτιστεί το βαμβάκι. Γιατί μωρέ εμένα διαβρέχεται μια χαρά με μόλις δυο περιστροφές; Και με 70 βιτζί υγρό; Φρεζαρισμένο είναι το λούκι μου;;

Edit2: από τις 15:30 είπα να βάλω τη σκούπα στην πρίζα, η ώρα είναι 18:51 κι εγώ παίζω ακόμα με τον Τηλέμαχο. Θα τ'ακούσω απόψε αλλά δε βαριέσαι. :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2016, 18:52 από makis206 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F