vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

679 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

GG Tilemahos

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Φύλο: Άντρας
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Απ: GG Tilemahos
« Απάντηση #885 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 18:46 »
Έτσι γίνεται πάντα  βρε παληκάρια σε ατμό που το κασέ τουσ είναι κάπως ψηλό απο άλλους εργοστασιακουσ μαζικής παραγωγής   όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να των δει κάποιος  απο κοντά και να των δοκιμάσει ακόμα και όταν δεν σου επιτρέπει το οικονομικό καταφεύγει ο κάθε ένας απο εμασ εκεί..  η λύση του Κλώνου  είναι  μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις .
Ένας απο αυτούς είμαι και εγώ μετα απο πολύ μελέτη και σε αυτό το νήμα αλλά  και στου Κλώνου και μετα απο τοσα βίντεο που είδα για των Τηλέμαχο εκανα την αγορά του  πραγματικα  έχω μείνει πλήρης ικανοποιημένος και απο την λειτουργικότητα του όσο και απο την απόδοση σε γεύση. Αν και έχω πιστό αντίγραφο του γνήσιου σκέπτομαι  πολύ σοβαρά  η επόμενη επένδυση σε ατμό  να είναι στων γνήσιο   

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #886 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 19:32 »

Δεν νομίζω πως ο βασικότερος λόγος που καταφεύγουμε πολλοί στους κλώνους, είναι η διαθεσιμότητα. Μεγάλη κουβέντα για άλλο thread.

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι ο βασικότερος λόγος. Γι' αυτό και δεν είπα πως όλοι όσοι αγόρασαν σήμερα κλώνο θα αγόραζαν τον αυθεντικό αν ήταν εύκολα διαθέσιμος - μόνο αυτοί που κυνηγούν τον αυθεντικό. Έχω όμως την πεποίθηση πως το νούμερο αυτών είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεται ο κατασκευαστής του Τηλέμαχου...

(Να ξεκαθαρίσω εδώ πως το "εκπαιδευτική εκδρομή" δεν εμπεριείχε καμία ειρωνεία. Πως θα μπορούσε άλλωστε αφού κι εγώ συμμετείχα σ' αυτή μέσα την καλή χαρά;)  ;D

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #887 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 21:26 »

Δεν νομίζω πως ο βασικότερος λόγος που καταφεύγουμε πολλοί στους κλώνους, είναι η διαθεσιμότητα. Μεγάλη κουβέντα για άλλο thread.

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πρώτη φορά ψήθηκα για γνήσιο, αφού δοκίμασα τον Τηλέμαχο σε κλώνο.

Εγώ αν ήμουν κατασκευαστής θα προσπαθούσα να βγάζω πολλά έξτρα parts για να εκμεταλλευτώ την ύπαρξη πολλών κλωνο-αντίγραφων του ατμοποιητή μου. Για παράδειγμα είσαι ο GG και έβγαλαν οι Κινέζοι τον Τηλέμαχο. Ρίξε την τιμή σου στο springomizer και άρχισε να τα παράγεις σαν τον διάλο πριν το κλωνοποιήσουν. Όσοι πήραν τον κλώνο μπορεί να το αγοράσουν αυθεντικό από εσένα αν είσαι γρήγορος για να το δοκιμάσουν στον κλώνο τους. Είσαι οι steam tuners και τόσο καιρό δεν υπήρχε κλώνος του diamond tank και του βιδωτού drip tip. Τι μου έχεις το drip tip 20€; Ρίξε την τιμή για να το πάρουν όλοι όσοι έχουν κλωνο Kayfun βάση και με έναν κλώνο του top cap του K4 και το drip tip σου θα μπορούν να στήσουν τέλειο low profile KFL+ setup. Δηλαδή χτίσε γύρω από τον άτμο (που θα κλωνοποιηθεί σίγουρα) και μετά βγάλε γρήγορα και πολλά έξυπνα έξτρα σε καλή τιμή και πούλα πριν πάρουν πρέφα οι Κινέζοι τι παίχτηκε...

Περίπου όπως έγιναν αυτοκρατορία τα windows στα pc δηλαδή.  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #888 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 18:28 »
Από χθες παίζω και με το springomizer του gg. Σίγουρα, δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο όσο το normal deck του Τηλέμαχου, όπου μπορείς να φτιάξεις ότι είδους αντίσταση θες (ανοιχτή, κλειστή κλπ). Αποδίδει όμως εξαιρετικότατα και απροβλημάτιστα και με kanthal και με ss που δοκίμασα. Το μεγαλύτερο ατού του, η ευκολία. Στρίβεις ένα...ελατήριο, το κουμπώνεις και τέλος!

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #889 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 21:24 »
 :hmmm: Αντε να δούμε  ποτε με το καλό θα είναι και πάλι παραδοτεος,να έρθει και στα δικά μου χερακια.... :-[ή αλήθεια είναι ότι θα καλοπερασει και ο Τηλέμαχος και ή αφεντια μου!!!! :yes:

Αποσυνδεδεμένος Blackwolf

• **
  • 107
« Απάντηση #890 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 22:34 »
ο καινουργιος ειναι ωραιος, αλλα ο παλιος ειναι αλλιως...  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• **
  • 412
« Απάντηση #891 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 22:45 »
Το ίδιο ακριβός, σκέφτομαι και εγώ, blackwolff, μόνο που θα έβαζα τον v2 στο λευκό vtc, και τον παλιό, αλλά καλό, στο μαύρο  ;)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Να, κάπως έτσι.

https://www.dropbox.com/s/f0lfayrz57gep6q/20160208_143845.jpg?dl=0
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2016, 14:44 από OpenMind »

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• **
  • 476
« Απάντηση #892 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:52 »

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #893 στις: Φεβρουαρίου 12, 2016, 17:43 »
Το έχω λιώσει αυτό το springomizer. Τόσο, που το κανονικό rba του v2+, έχει πάρει συνεχόμενα ρεπά. Είναι τόσο εύκολο να στρίψεις αλλά και να τοποθετήσεις νέο ελατήριο στο deck, που μες στην ημέρα το κάνω και δυο φορές. Έτσι, για αλλαγή και δοκιμές. Τόση ευκολία σε επισκευή ατμοποιητή, δεν έχω ξαναματαδεί! Αλλά και από απόδοση, άλλο πράγμα. Τουλάχιστον το springomizer των 2.5mm που έχω  :thumpup: .

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
« Απάντηση #894 στις: Φεβρουαρίου 12, 2016, 21:50 »
Kαλησπερα,δυο τρεις ερωτησεις.Το springomizer δουλευει σε tc σταθερα η εχει σκαμπανεβασματα η αντισταση;
Θα βγει απο οτι διαβασα ''εκδοση'' Χ1 με αυτο κατευθειαν επανω,σωστα;
Αν θυμαμαι καλα ειναι [ο ατμο]ss304,σε τι κατασταση ερχεται,θελει πληρες λυσιμο και καθαρισμα; :bye:

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #895 στις: Φεβρουαρίου 12, 2016, 22:00 »
Ξένοι που το έχουν δοκιμάσει σε TC λένε ότι δουλεύει.
Σωστά, ο Χ1 θα είναι με το sprinomizer.
Καθαρισμένος έρχεται αλλά πάντα τον καθαρίζω ειδικά αν είναι καινούργιος.

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #896 στις: Φεβρουαρίου 14, 2016, 14:35 »
 8) παίδες συνατμιστες  μου,..!!!έχει πέσει τίποτα στα αυτάκια σας ποτέ θα τελειώσει ή αναμονή για τον Τηλέμαχο ¿? :hmmm:Τηλέμαχο ακούω και Τηλέμαχο δεν βλέπω... :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2016, 18:19 από iliasy »

Αποσυνδεδεμένος Marinos

• *
  • 8
« Απάντηση #897 στις: Φεβρουαρίου 14, 2016, 15:12 »
Φίλε εγώ τον πήρα πριν λίγο καιρό απο bitfumo.it δες μήπως έμεινε κανένας σε αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος yakub

• **
  • 178
« Απάντηση #898 στις: Φεβρουαρίου 14, 2016, 15:53 »
O ε-smokeguru εγραψε πως σε καμιά βδομάδα θα είναι πάλι διαθέσιμοι.
Οπότε λίγο υπομονή. Αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #899 στις: Φεβρουαρίου 14, 2016, 17:01 »
Ο Χ1 με το sprinomizer πότε θα κυκλοφορήσει?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1005 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450272 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374928 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F