vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

580 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, kyrgiannis, Methodios, sakissalonika, maprix, maraki1308, manoslykos

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος lakissim

• **
  • 162
  • Φύλο: Άντρας
  • No power No magic !!!
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 26, 2012, 18:12 »
Εμένα πια δεν με κουράζει τίποτα.Τα συνήθισα ολα. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 26, 2012, 18:12 »
Με εχει κουρασει αυτοι που δεν με ξερουν να με ρωτουν απο ενα υποτιθεμενο ενδιαφερον να μαθουν...... και τελικα να απαντανε τελειως αβασιμα οτι το ηλεκτρονικο κανει κακο(ετσι διαβασανε καπου,ετσι ακουσανε,ετσι τους ειπε ενας γιατρος που ξερουν) ενω το κανονικο τσιγαρο ειναι απαραιτητο και τι να γινει τωρα!!!!!!!!!!!μοδα ειναι και θα περασει ΕΠΕΙΔΕΙ ετσι τους βολευει να στρουκαθοκαλαμιζουν.
Τελικα κουραστικα να εξηγω τα οφελη και να εισπρατω την αδιαφορια για την υγεια και την τσεπη τους :wall:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 29, 2012, 21:26 »
Ότι συνεχώς βγαίνει κάτι καινούριο να δοκιμάσεις και κυρίως καλύτερο... Πολύ κουραστικό εκεί που έχεις βρει το "τέλειο", να βγαίνει κάτι καινούριο, να το δοκιμάζεις και να είναι ακόμα πιο.... τέλειο... Πολύ κουραστικό ρε παιδιά.... Φυσικά όμως με την καλή έννοια!

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 29, 2012, 21:40 »
Μπαίνουν πελάτες μεσα στο κατάστημά μου και οι περισσότεροι ειναι φίλοι. Βλέποντας να κρατώ το ητ στο χερι, αρχίζουν...εχμ,γκουχου γκουχου,εεε ναι εε αυτο που κρατας θα σε στειλει,πετατο να παει στο δι@ολο. Άκουσα τούτο , άκουσα εκείνο, το αλλο ,ενας γνωστός του γνωστού μου ειναι εντατική απο το ητ και δεν συμμαζεύεται....Αυτο με εχει κουράσει αφάνταστα και δεν μπορω και να τους "γράψω" όταν μου λενε ετσι γιατι θα παρεξηγηθώ....Α ρε Ελληναρες η ημιμάθεια τελικά ειναι χειρότερη της αμάθειας!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2012, 21:46 από porto13 »

« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 29, 2012, 21:47 »
Ίσως δεν το αντέχουν ότι εσύ το κατάφερες να το κόψεις το κ.τ. και αυτοί όχι  :yes:

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 29, 2012, 21:49 »
εγω ανακαλυψα και κατι καινουργιο που μου την σπαει.....συμφωνω απολυτα με οσους δοκιμαζουν και δεν τους αρεσει και λενε οκ δεν μου αρεσει αφου δοκιμασα.....σημερα αντιμετωπησα αυτους που δεν εχουν δοκιμασει δεν θελουν να δοκιμασουν το κοιτανε με απεχθεια και μου λενε οτι δεν τους αρεσει....αφου δεν εχεις δοκιμασει χρυσε μου ανθρωπε πως το ξερεις....και η απαντηση...τι θα καπνιζω μπισκοτο και καραμελα?μπλιαχ....και που ξερω εγω τι εχουν αυτα μεσα......παρατησα καθε προσπαθεια να τους πεισω..κακως ισως αλλα εβλεπα τεραστια αρνηση ακομη και να το πιασουν στα χερια τους..... :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 30, 2012, 00:04 »
Όταν κάποιος δεν θέλει να ακολουθήσει ένα δρόμο θα τον βγάλει τον χειρότερο περισσότερο για να πείσει τον εαυτό του. Ο σοφός λαός το έχει πάρει χαμπάρι εδώ και χρόνια όμως και έχει βγάλει το ρητό "όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"... Αυτό γιατί κι εγώ ακούω συνέχεια για το πόσο βλαβερό είναι αυτό που κρατάω.  :wall:

Αποσυνδεδεμένος sakissakis

• **
  • 165
  • που ήσουν ρε κινέζε τόσα χρόνια?
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 30, 2012, 00:12 »
με την απαραίτητη διευκρίνηση ότι γενικότερα είμαι αρτσούμπαλος.....με έχει κουράσει ότι μετά απο 9 μήνες ατμίσματος σχεδόν με ότι ατμο κάρτο επισκευάσιμο και μη , κτλ έχει κυκλοφορήσει εξακουλουθώ να λερώνομαι με τα υγρά. Μα απο τον ατμοποιητη θα είναι μα απο τον πόλο της μπαταρίας μα απο το μπουκαλάκι....εγώ θα καταφέρω να έχω γλυκερίνες στα χέρια μου.Πιστεύω ότι αυτό το διάστημα η πρόσληψη νικοτίνης απο τον οργανισμό μου έχει γίνει περισσότερο απο την επιδερμίδα παρά απο την εοσπνοή :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 30, 2012, 00:33 »
Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα. νομίζω φίλε μου τα σωστά εργαλεία (atomizer - cartomizers - μπουκαλάκια ) θα είναι η λύση. Πάντα όμως μαζί μας και χαρτομάντηλα....

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 30, 2012, 00:38 »
Ασε.... και γω τα εχω τα σωστά εργαλεία, αλλα εχω κι εγώ γλυκερινομαγνήτη.
Εστω μια σταγόνα, καθε φορά θα βρεί το δρόμο της! Δεν παίζει!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sakissakis

• **
  • 165
  • που ήσουν ρε κινέζε τόσα χρόνια?
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 30, 2012, 00:49 »
μπα δεν είναι θέμα εργαλείων. Έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει. you name it που λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι. Είναι αυτό που λέει ο άλεξ. Μια  σταγόνα θα τον βρεί τον δρόμο της ΚΑΘΕ φορά
Είπαμε , πάντα σε συνδυασμό με την αρτσουμπαλοσύνη μου

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 30, 2012, 01:25 »
Τότε πρέπει να αισθάνομαι τυχερός γιατί παρόλο που κι εγώ δεν είμαι και το πιο σταθερό χέρι του κόσμου (κάθε άλλο μάλλον) είναι απίθανο να γεμίσω γλυκερίνη. Πολύ πιθανό όμως να γεμίσουν τα ρούχα μου με καφέ ή ποτό που έχω δίπλα μου... Λες να φταίει που δεν έχει νικοτίνη η vg μου???  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 30, 2012, 02:03 »
Τα υγρα μαντηλακια είναι μόνιμα πια στην τσάντα μου.. Αυτή η ρημαδα η λιπαρη σταγόνα που δε σκουπιζεται αλλα αντιθέτως παει παντού, ατμο, μπαταρια, στα δάχτυλα μου, με εκνευριζει αφάνταστα! Μονο με υγρο μαντηλακι σώζεται η κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 125
« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 30, 2012, 02:08 »
εμενα μου την δινει να γεμιζω τον καθε λιγο γιατι δεν μου αρεσουν οι μεγαλοι ατμοποιητες οποτε το πολυ 1.5ml και φευγει σε 1/3-1/2 της ημερας   :angry_orange: :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #104 στις: Ιουλίου 30, 2012, 02:23 »
Εμένα με κουράζει που με ρωτάνε τι είναι αυτό το πράμα! Provari Chrome (το μεγάλο + extension + διακοσμητικό δαχτυλίδι + steam machine ή Trap Tanκ το μεγάλο).

Ότι γουστάρω είναι! Παρατήστε με και βαριέμαι να εξηγώ! Αμα πια!

Το κορυφαίο? Εχθές μου είπε κάποιος ότι τον έπιασε η μέση του από το H.T. αλλά μάλλον ήταν το νεφρό (επίσης από το H.T.). Του το είπε και ο ηλεκτρολόγος του που το έπαθε και πήγε νοσοκομείο και μετά το πέταξε. Τι άλλες βλακείες θ'ακούσω θέεεεεεεε μου!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F