vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

425 επισκέπτες, 3 χρήστες
treloneritis, manoslykos, Olga68

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 30, 2012, 02:33 »
Α καλά απο τέτοια εχουμε ακούσει ολοι νομίζω. Πριν λιγες μέρες συνάδελφος στη δουλειά με το τσιγάρο στο χέρι, με βλέπει να ατμιζω και με μαλωνει!! Μου λέει οτι δοκίμασε και αυτος και γεμισαν υγρό τα πνευμονια του!!!
Απαξιωσα καν να τον ρωτησω αν πηγε καλα η παρακεντηση :p :p

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 30, 2012, 03:08 »
Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω! Να πει ότι συνέβη στον ίδιο;;  :o

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 30, 2012, 03:23 »
Πολύ σωστή παρατήρηση !!!  :thumpup:
Αυτός είναι τελικά ο αδελφός της κουμπάρας του μπατζανάκη του μανιάτη σπιτονοικοκύρη που έχει γνωστό τον ξάδελφο του ανηψιού του γαμπρού...
Αν έχουμε και τα στοιχεία του, καθώς και την... ιατρική γνωμάτευση  ;D

Εμένα πάλι, με κούρασαν οι καυγάδες...
Βλέπω φωτό από συναντήσεις και σκέφτομαι... "μεγάλοι, αξιοσέβαστοι άνθρωποι"

Ξαναγυρνάω εδώ και σκέφτομαι... "δύσκολο να είσαι νηπιαγωγός..."

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 30, 2012, 07:45 »

Ότι γουστάρω είναι! Παρατήστε με και βαριέμαι να εξηγώ! Αμα πια!

Σωστός .Όταν ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει η καλίτερη απάντηση. :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος skoubri

• *
  • 81
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 30, 2012, 10:03 »
Καταστασεις που με κουραζουν:
  • Εχω βαρεθει να καιγονται σχεδον ολα μου τα carto (DCT). Με χρηση ειτε Vmax, ειτε ProVari, ειτε VVbox by Seb αργα η γρηγορα τα περισσοτερα καιγονται  >:(  (και ειναι και ακριβα...) Μονο οι Ego-T μπαταριες ειναι ευγενικες αλλα δεν βγαζουν τα ντουμανια που θελω και ψοφανε πολυ γρηγορα
  • Κουραστηκα με τη κουλαμαρα και την ανικανοτητα μου του να φτιαξω μια σωστη φυτιλονατισταση (S/M) :dontknow:
  • Εχουν γινει αηδια εκφρασεις τυπου: "Πετα το θα σε σκοτωσει..." ή "Τι ειναι αυτο το πραμα?" (οταν κουβαλαω mods+επισκευασιμο μαζι) ή "ή το κοβεις τελειως ή τιποτα..." Σημείωση: οι παραπανω εκφρασεις συνοδευονταν απο στριψιμο τσιγαρου  :thumpdown:
Σιγουρα ΟΛΑ αυτα ομως ειναι πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το κ.τ.
Keep vaping...

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 30, 2012, 10:37 »
Εμένα με κουράζει που με ρωτάνε τι είναι αυτό το πράμα! Provari Chrome (το μεγάλο + extension + διακοσμητικό δαχτυλίδι + steam machine ή Trap Tanκ το μεγάλο).

Ότι γουστάρω είναι! Παρατήστε με και βαριέμαι να εξηγώ! Αμα πια!

Το κορυφαίο? Εχθές μου είπε κάποιος ότι τον έπιασε η μέση του από το H.T. αλλά μάλλον ήταν το νεφρό (επίσης από το H.T.). Του το είπε και ο ηλεκτρολόγος του που το έπαθε και πήγε νοσοκομείο και μετά το πέταξε. Τι άλλες βλακείες θ'ακούσω θέεεεεεεε μου!
να του πεις να κανει ελεγχο στα καυσαερια του μηπως θελει αλλαγη καταλυτη

Αποσυνδεδεμένος kiltsikis21

• **
  • 338
  • Υπάρχει πάντα ένας τρόπος εάν είσαι αποφασισμένος
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 30, 2012, 10:52 »
Συμφωνω με τους προλαλησαντες.Με κουραζουν οι ξερολες με την μαλμπορια στο χερι που ξερουν ποσο κακο κανει το Η.Τ

Αποσυνδεδεμένος crond

• *
  • 45
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 24, 2012, 02:53 »
ε οσο να ναι ειναι λιγο σπαστικο το φορτησμα. εμενα με το ι-μιστ μου την σπαει το καθαρισμα της αντιστασης και του φιτιλιου

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 13:57 »
Οι ξερολες,οι κουτοπόνηροι και και και  :wall: :wall: :wall: 
Αι σιχτίρ

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 14:52 »
Αυτό που με 'κουράζει' είναι ο κορεσμός που έρχεται στην γεύση και αν θέλεις να ξανακαταλάβεις την ίδια απόλαυση πρέπει να αρχίσεις άλλη για λίγο διάστημα. :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος SpirosPan

• *
  • 45
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 15:19 »
Οτι Πρεπει να κουβαλαω ενα καρο κολοκυθια μαζι μου. Χαρτοπετσετες, υγρα, ατμοποιητες, μπαταριες κτλ
Δεν ξερω ποσο θα αντεξω :angry_orange: Αν δεν ειχα ενα φιλο να μου κανει σεμιναρια και αυτο το φορουμ, θα ειχα ξαναγυρισει :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:33 »
Μήπως χρειάζεσαι μια θηκούλα; Δεν είναι και τίποτα το κουβάλημα πάντως, εξάλλου και με το τσιγάρο (και ειδικά με τον καπνό) κουβαλούσαμε επίσης αρκετά! (και όταν έκανα καπνό πάντα κάτι μου έλειπε, ή τα φιλτράκια, ή τα χαρτάκια, ή ο καπνός -και σχεδόν πάντα ο αναπτήρας!) Χαίρομαι αφάνταστα που σταμάτησε η καθημερινή εξάρτησή μου από το περίπτερο ή από τους γύρω μου και το μόνο που έχω να κάνω είναι να φορτίζω τις μπαταρίες μου -πάντα έχω μαζί μου για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και ένα φορτιστή και δεν έχω πρόβλημα όταν θεωρώ ότι χρειάζεται για να μη ξεμείνω να βάζω τη δεύτερη μπαταρία για φόρτιση οπουδήποτε κι αν είμαι, μπρίζες υπάρχουν παντού :) (αν είμαι off topic ας διαγραφεί)

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:02 »
αυτό το ψυχολογικό παίζει πολύ.το είχα στην αρχή.

να εχω άφθονο υγρό κ πατάρια μαζί μου μην τυχόν κ ξε μείνω.ο εχω εξτρα ατμό η φυτίλι κ σύρμα λάδι μου.

τώρα μου έχει περάσει.ξέρω τι χρειάζομαι κ κουβαλώ μόνο το ητ μου κ το υγρό μου.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:08 »
Πρίν εξωκείλει το νήμα, γιατι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι, υπενθυμίζω οτι υπάρχει και αυτό
Τι κουβαλάτε μαζί σας?

:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:18 »
το οτι δεν υπαρχει ακομη ενωση καταναλωτων/ατμιστων για το η.τ.!
ολεσ οι προσπαθειεσ να μαζευτουμε υπο μια κοινη σημαια απεναντι σε τοσουσ πολεμιουσ εχει πεσει εξω και ειμαστε απλα κυριωσ παρατηρητεσ των εξεληξεων γυρω μασ...

ειναι ενα απο αυτα που με ενοχλουν αυτον τον καιρο....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359745 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114171 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99878 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F