vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

560 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, aalex, lagoudakis, antre, jim356, Milarepa

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #240 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 23:18 »
Το ότι δεν έχω λεφτά να δοκιμάσω ότι γεύση υπάρχει και κυκλοφορεί στον πλανήτη .
Επίσης θα ήθελα να ήμουν συλλέκτης όλων τον άτμο και Μοντ του πλανήτη.
Αυτό με τρώει και με έχει κουράσει  .

Πολλά ζητάω ?

Αποσυνδεδεμένος Anastasis

• *
  • 63
  • Βρασιλ!
« Απάντηση #241 στις: Φεβρουαρίου 27, 2013, 23:23 »
Καλά μακράν η ωρίμανση των DIY υγρών. . . Έλεος δηλαδή! Πρέπει να βρούμε καμμία μόντα να τα ωριμάζουμε στο πι και φι! Αξίζει, αλλά μου τη σπάει όταν καθομαι στη κουνιστή καρέκλα και πετάω φελούς όπως στη παλιά διαφήμιση με το ουίσκι μεχρι να ωριμάσει. . . Κάτι πρέπει να γίνει εδώ! Ας σπάσει τη σιωπη του κανενας χημικός. . .  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Katia_m

• *
  • 19
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #242 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 10:19 »
Το ότι μια γεύση που μ αρέσει μετά από λίγο καιρό δεν με γεμίζει και αρχίζω τις αναμίξεις με αποτέλεσμα στο τέλος να τα κάνω μαντάρα :idiot1:

Επίσεις το πόσα λεφτά έχω χαλάσει στον ένα μήνα (και κάτι ψιλά) που ατμίζω!
Θέλω να δοκιμάζω τα πάντα!!! :))

Αποσυνδεδεμένος danai

• *
  • 60
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #243 στις: Μαρτίου 02, 2013, 01:00 »
Το μόνο που με κούρασε είναι το βάρος του provari!

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #244 στις: Μαρτίου 02, 2013, 11:02 »
Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα από την αρχή και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ξεκινούσε το 2005 !!!
Μου έκανε εντύπωση πόσο λίγο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε...
Είμαι ούτε μήνα στο η.τ. , δεν με έχει κουράσει κάτι απλά έχουν αρχίσει ήδη και μου δίνουν στα νεύρα οι ΑΡΠΑΧΤΕΣ που έχω συναντήσει...

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #245 στις: Μαρτίου 02, 2013, 12:49 »
Το 2005...το τσιγάρο πήγαινε σύννεφο :))

Δεν υπήρχε καν φόρουμ για ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Αποσυνδεδεμένος geotsa

• *
  • 5
« Απάντηση #246 στις: Μαρτίου 02, 2013, 12:55 »
Τι μ'εχει κουρασει με το η.τ?Μα νομιζω τα παντα τα βαρεθηκα ολα συρματα,φυτιλια υγρα βασεις και παλι απ'την αρχη.Μου φαινεται θα το πεταξω και αυτο οπως πεταξα το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #247 στις: Μαρτίου 02, 2013, 14:22 »
Μ' εχουν κουράσει 2 πραγματα που σχετιζονται με τα υγρά:
1) η γλύκα που μένει μετά από ώρα ατμίσματος ότι υγρό κι αν χρησιμοποιώ...
2) η απώλεια της γεύσης σε αγαπημένα υγρά που δεν επανερχεται ευκολα...

Το τραγικό είναι ότι και στα 2 προβλήματα βοηθά το κ@λ@τσίγαρο αφού:
1ο πρόβλημα) ένα βρωμοτσίγαρο αργά το βράδυ μου "παίρνει" τη γλύκα απο τα Η.Τ αλλα ταυτόχρονα μ' αηδιάζει από την πίκρα της ''χαρτούρας''...
2ο προβλημα) αν καπνίσω Κ.Τ για μερικές μέρες, όταν επανέλθω στο Η.Τ τα υγρά μου έχουν γεύση κι είναι υπέροχα! Απλά πριν επανέλθω στο Η.Τ έχουν αρχίσει ήδη οι πονοκεφαλοι και τα άλλα ''ευχάριστα'' του Κ.Τ..... :bye:

Αποσυνδεδεμένος miltos1964

• **
  • 101
« Απάντηση #248 στις: Μαρτίου 02, 2013, 14:47 »
εμενα προσωπικα με εχει κουραση το κοματι των ατμοποιητων.
οσον αφορα το κοματι της ηλεκτρικης τροφοδοσιας νομιζω πωςτα πραγματα εκει εχουν καποια στσνταρ και ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμα.
οι ατμοποιητες ομως, και λογω του οτι οι περισοτεροι εγοστασιακοι ειναι κινεζικοι, εχουν θεμα.
ενα αλλο βασικο προβλημα ειναι η σταθερη τροφοδοσια της φυτιλοαντιστασης με υγρο.(μιλαω παντα για τους
εργοστασιακους)
αλλες φορες εχεις υπερτροφοδοσια, αλλες φορες εχεις λιγοτερη,....
νομιζω πως αν αυτο το προβλημα μπορουσε να λυθει στη κατηγορια των εργοστσιακων ευροιας καταναλωσης
τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #249 στις: Μαρτίου 02, 2013, 16:05 »
Milto1964 τι ατμοποιητες χρησιμοποιείς? Σε ρωταω γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν πλέον ατμοποιητές  με σταθερη τροφοδοσία χωρίς ''σκαμπανεβάσματα''... Βλέπε CE5+ ή Crystal ή Vision V3 (o ιδιος νομίζω με διαφορες ονομασίες είναι) αλλά και o Vivi Nova... Καποια στιγμή ''πέφτουν'' βέβαια κι αλλαζεις κεφαλή.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #250 στις: Μαρτίου 02, 2013, 17:42 »
:hmmm: :hmmm: ???

τι εννοεις απο το 2005??!
οσον αφορα στις αρπαχτες που λες...εχεις δικιο...
αλλα απο την αλλη σε πιο τομεα δεν θα δεις αρπαχτες??

Πω πω... μ@λ...  :wall:
Δεν ξέρω κάπου, κάπως κόλησε το μάτι μου και είδα ντε και καλά 2005  :idiot1: . Γράψτε λάθος !

Δεν είπα ότι περιτριγυριζομαστε από αγίους και μόνο στο ητ γίνονται αρπαχτές...
Απλώς βρίσκω εκνευριστικό να προσπαθούν άλλη μια φορά να υποτιμίσουν την νοημοσύνη μας και, απορώ που δεν τους έχει ακόμη ξεράσει η ίδια η αγορά.
Το "δε βαριέσαι, υπάρχουν και σωστοί, πήγαινε σε αυτούς" είναι μια άλλη μεγάλη αλήθεια, όμως αυτή η στάση μας είναι που αφήνει τους φελούς και επιπλέουν.

Αποσυνδεδεμένος miltos1964

• **
  • 101
« Απάντηση #251 στις: Μαρτίου 02, 2013, 18:11 »
e go fun σε ευχαριστω για την απαντηση
εχω χρησιμοποιηση ce5 και vivi nova  αλλα και οι δυο δεν ειχαν την ποσοτητα του ατμου που εχει ο evod που
χρησιμοποιω τωρα.
τελος παντων αμα εχεις την επιμονη καποα στιγμη βρισκης την ακρη.
ομως για ενα καινουργιο ειναι κουραστικο και απογοητευτικο.

Αποσυνδεδεμένος VforThanos

• *
  • 42
    • Τα πάντα για το Η/Τ, στις ποιο φθηνές τιμές.
« Απάντηση #252 στις: Μαρτίου 02, 2013, 19:28 »
Και εγώ,είχα κουραστεί με τις διαρροές των ego-t kai ego-c...
Πήρα τον 510 dual coil tank cartomizer 3ml,που ταιριάζει ακριβώς με  την ego-t μπαταρία,και καθάρισα!

Αποσυνδεδεμένος zarras

• **
  • 196
« Απάντηση #253 στις: Μαρτίου 03, 2013, 21:54 »
ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
η κουλαμαρα μου να φτιαξω αντιστασεις για τον κιλλερ (και προφανως για οποινδηποτε αλλο)

Αποσυνδεδεμένος dimitris71

• **
  • 112
« Απάντηση #254 στις: Μαρτίου 03, 2013, 22:10 »
οι ατμοποιητες μακραν...και οι ειδικα οι c4 ειτε με σκαρτοι να ειναι εξαρχης..ειτε στην 2-3η ημερα να καιγονται..και να περνω μια γευση  :wall: :wall: :wall: καλο το dry burn που σε αλλους βεβαια επιανε σε αλλους οχι...νομιζω τωρα ομως οτι με τους mini nova και με τον ego-c atomizer οτι τα πραγματα θα φτιαξουν αλλα δεν θελω να λεω μεγαλα λογια..γιατι πολλες φορες ενθουσιαζομουν και μετα παλι απο την αρχη  :dontknow: και το 2ο κομματι αφορα τα υγρα..παναγια μου αλλο μεγαλο κεφαλαιο και τουτο  :angry_orange: αλλα keep going ελπιζω να βρω την χρυση τομη..αλλα να μην μου εχει στοιχησει και ο¨ κουκος αηδονι¨ :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359933 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374839 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328194 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F