vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

465 επισκέπτες, 4 χρήστες
Methodios, treloneritis, manoslykos, Olga68

Caterpillar Rda by Smoktech

Αποσυνδεδεμένος Yannis74

• **
  • 333
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Caterpillar Rda by Smoktech
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 23:45 »
η γεύση στον caterpillar είναι  τέλεια .. οπότε  μάλλον είναι θέμα βαμβακιού όπως λες  :bye:

Αποσυνδεδεμένος dimicoco

• *
  • 83
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 07, 2015, 02:12 »
Τον πήρα κ εγώ κ έιμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Για 15 € μια χαρά ικανοποιητικός έιναι! Καλή γεύση,εύκολος στο στήσιμο...αξίζει. Το drip tip άλλαξα..ήθελα πιο λεπτό.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 11, 2015, 18:18 »
Κοίτα γκαντεμιά! Ψάχνουμε με το κολλητάρι να βρούμε 2 κομμάτια από τον Caterpillar και έχουν τελειώσει από παντού γ@#ώ το!
Την άλλη εβδομάδα λέει, οι περισσότεροι (Replace Smoke, Atmosfaira κλπ.) θα φέρουν τον καινούριο, τον Goldpillar. http://www.smoktech.com/product_10130.html
Οπτικά δεν μου αρέσει όπως ο άλλος (ΕΜΕΝΑ προσωπικά πάντα!)...  :-\

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 14, 2015, 10:40 »
Με το ατύχημα με τον Veritas κι αν τα καταφέρω με τόση σκουριά που εισέπνευσα πήγα και πήρα τον Goldpillar!!!
Αρχικά εξεπλάγην όταν είδα ατμοποιητές τέτοιου είδους σε νορμάλ τιμές και με τόσο καλή ποιότητα είδα και τον Scar και έναν απίστευτο αμερικάνικο τον Ari (σφιχτοτζούρηδες).
Τον πήρα γιατί μου άρεσε η αεράτη τζούρα του και η διπλή ρύθμιση του αέρα που έχει!
ούτε τον έπλυνα ούτε τον άνοιξα όπως ήταν στημένος τον γέμισα και άρχισα τις πνευμονικές ( χαρμάνης όλη μέρα)!
Από γεύση δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα αλλά πριν κάνω δική μου  αντίσταση δεν θα πώ κάτι..
Ο ατμός του κρύος σχετικά και άφθονος!!!
Ένα θεματάκι που έχω είναι ότι δακρύζει εύκολα αλλά και πάλι δε θα τον κρίνω γιατί ίσως τον παραγέμισα....
Εμφανισιακά είναι κάπως με αυτά τα χρυσά που έχει πάνω του αλλά άσχημο δεν τον λές!!! Συνηθίζεται!!
Θα σας ανεβάσω σύντομα και φώτο!!!

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 14, 2015, 11:01 »
Από πού τον πήρες;

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 14, 2015, 12:47 »
Το βιδάκι που βλέπετε στον πόλο κάτω είναι ψεύτικο, δεν είναι ρυθμιζόμενος ο πόλος δηλαδή.
Κατά τα άλλα αν του αλλάξετε το drip tip μιλάμε για ένα dripper καταπληκτικό και με τιμή έκπληξη :D

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 14, 2015, 15:46 »
Από ένα μαγαζί στη Νέα Ιωνία...
Ναι το drip tip έχει θεματάκι κι είναι και το μέγεθος παράξενο!!!

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 27, 2015, 01:57 »
Ο νέος είναι 22αρης και 23,5 χιλιοστά είναι μόνο το δαχτυλίδι; Γιατί δεν το διευκρινίζει στο site της smoktech.
Πάντως τα 15€ που ζητάει είναι κυριολεκτικά αστείο ποσό. Ακόμα και το omnitester της smoktech κοστίζει κοντά στα 25..!

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 29, 2015, 19:43 »
Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να πάρω έναν επισκευάσιμο ως αρχάριος για να αρχίσω σιγά σιγά να εξοικειώνομαι με στρίψιμο και τα ρέστα. Θα ήθελα για αρχή κάτι σε dripping (δεν ξέρω, μου φαίνεται ίσως πιο «κατάλληλος» για αρχή από RTA - από άποψη πειραματισμού, ευκολίας, και κυρίως τιμής) και έπεσε το μάτι μου στον συγκεκριμένο.

Γενικά θα λέγατε ότι είναι κατάλληλος για αρχάριους στο στρίψιμο;  8)

Αποσυνδεδεμένος geozero

• **
  • 120
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 29, 2015, 20:01 »
σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ευκολος.το μονο δυσκολο για αρχαριο ειναι οτι θα σε δυσκολεψει λιγο να περασεις στον κεντρικο πολο τα δυο συρματα απο τις αντιστασεις.αν παλι εχεις υπομονη δεν ειναι τιποτα.νομιζω πως η τιμη του σε συναρτηση με αυτα που δινει ειναι πραγματικα εξαιρετικος.

παρτον και σιγα σιγα θα τον μαθεις.υπομονη και ορεξη θελουν ολοι οι επισκευασιμοι.
εξαλου εμεις εσω ειμαστε να βοηθησουμε.

φυσικα θα τον δουλεψεις με ηλεκτρονικο μοντακι ε;

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 29, 2015, 20:24 »
Γιέπ σε iStick 50ρι θα μπει  8)

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 29, 2015, 20:52 »
Τον έστησα μόλις τώρα.. Εχω καμια δεκαρια επικεφαλείς απορίες με περίπου δεκα υποαπορίες η καθε μια.
Τον έστησα με μια αντίσταση 1,2 γιατί με δυο μου δείχνει 0,6 και δεν με παίρνει.
Το στήσιμο που έκανα ειναι απλούστατο, δεν εβαλα καθόλου την δευτερη, ουτε βαμβάκι. Ειναι σωστό; Αν βάλω βαμβάκι και εκει, ειναι στην ευχέρειά μου η υπάρχει κάποιος κανόνας;
Σε αυτά τα ωμ, αντέχω μεχρι 10-12 βατ, στα 15 δεν με τίποτα στραβοστομιάζω. Και με μια τρύπα ανοιχτή, με δυο δεν αντέχω. Η γευσεις εχουν πολλαπλασιασθεί, υγρα που ήταν σε όρια ανεκτα, τα βλέπω να τα αραιώνω 50% (sim cookie, bebeka, smoke).
Θα δοκιμάσω με αντιστάσεις 1,6-1,8 που τις ξερω και με ξέρουν να δουμε τι θα βγει. Πάντως, αφου τον έστησα εγω με διπλή, θα μπορεί και τυφλός να το κάνει. 

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 01, 2015, 14:19 »
Χαιρετώ!

Μόλις πήρα τον Caterpillar και είχα τη φαεινή ιδέα μέχρι να πάρω σύρμα και βαμβάκι να τον δοκιμάσω με την εργοστασιακή του αντίσταση και τα φυτιλάκια του. Τον άνοιξα, πότισα σχετικά υπομονετικά τα φυτίλια, και τον βίδωσα επάνω στο iStick που αρχικά τον είδε 1.4Ω και μετά 1.5Ω.

Πάτησα για ατμοποίηση χωρίς να θυμηθώ να χαμηλώσω τα watt από τα 18 που ατμίζω τον subtank και πρόσεξα το εξής: Η μία αντίσταση πύρωσε κανονικά (κέντρο προς τα έξω), η δεύτερη όμως καθόλου... και μάλιστα μύρισα και ελάχιστο καμένο. Τη στιγμή εκείνη το iStick μου έδειξε την αντίσταση ως 3.0Ω, άρα φαντάζομαι η μια πάπαλα. Εντάξει, το καμένο το καταλαβαίνω αφού το χτύπησα αμέσως σε πολλά watt, πιθανότατα στη βιασύνη μου δεν είχα διαβρέξει και προσεκτικά τα φυτίλια, δεν έχω ιδέα όμως τι παίχτηκε με τις αντιστάσεις. Ίσως στο πότισμα κάτι κούνησα/χτύπησα; Η παίζει να ήρθε λάθος στημένη στο πακέτο;

Εν τω μεταξύ μόλις τον καθάρισα και τον άφησα να στεγνώσει πρόσεξα ότι η κεντρική «κολώνα» ήταν κάπως σαν μαυρισμένη, και από τις δύο πλευρές. Έβγαλα δύο φωτογραφίες να το δείτε και εσείς:

Αυτό σίγουρα προκλήθηκε από την απροσεξία μου, έτσι; Φοβάμαι μην τυχόν επηρεάσει τη γεύση σε μελλοντικά στησίματα, αν είναι όντως καμένη, πως μπορώ να την καθαρίσω;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2015, 15:10 από akpe »

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 01, 2015, 14:42 »
Aπο ότι βλέπω , 'εχει αρπαξει λιγάκι  ο ένας πόλος , μάλλον απο υποτροφοδοσία μπορώ να υποθέσω.....
Aν σε χαλάει , τρίφτο λιγάκι και θα βγει , οι βίδες ειναι επιχρυσες .
Και γώ οταν τον πρωτοπήρα τις είχα δοκιμάσει όπως ακριβώς τις είχε μέσα με τα φυτίλια....αλα λόγω οτι μου ήταν αρκετή αεράτη η τζούρα , δεν ασχολήθηκα παραπέρα , αν και τώρα εχω πια συνηθησει μιας και εχω τον subtank mini .

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 01, 2015, 15:09 »
Well, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, π.χ. αισθητικά ας πούμε, το πιθανό θέμα μου θα είναι να επηρεάζει τη γεύση στο μέλλον με οποιοδήποτε τρόπο. Φαντάζομαι βγάζοντας τις βίδες και με βούτηγμα σε νεράκι με λίγο ξύδι και μετά τρίψιμο θα κάνει δουλειά.

Παρεμπιπτόντως, το ντιπ τιπ απίστευτο! Κάνει και στον subtank και βοηθάει στα ψηλότερα watt για να κρυώνει λίγο ο ατμός. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το βρούμε πουθενά σκέτο;  ;D

Edit: δεν άντεξα, πέρασα από atomizer.gr και πήρα δυο έτοιμες αντιστάσεις, 3.2Ω+3.2Ω. Για πρώτο στήσιμο βγήκε 2.1Ω αντί για 1.6Ω, not bad, μπορούσα και χειρότερα!

Μάλλον πότισα υπερβολικά το βαμβάκι (ή έβαλα πολύ) γιατί αρχικά είχα τρελό χτύπημα, μειωμένη γεύση και ατμό. Μετά από λίγες τζούρες και ειδικά αφού άρχισα mouth to lung (έβαλα και 9ρι υγρό τρομάρα μου!) και έκλεισα τις τρύπες αερισμού σχεδόν στη μέση, το αποτέλεσμα για εμένα τουλάχιστον ήταν αρκετά ικανοποιητικό στα ~30W.

Ποσότητα ατμού συγκρίσιμη με τον ναυτίλο μίνι (σε mouth to lung πάντα), γεύση ένα κλικ παρακάτω αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου άρεσε από αυτή την άποψη, χτύπημα αρκετό, αν και έχω ήδη συνηθίσει τα 3mg/ml που κάνω στον subtank.

Φαντάζομαι με πιο χαμηλές αντιστάσεις και ειδικά όταν αρχίσω να στήνω μόνος μου η απόδοση θα απογειωθεί. Θα καθόμουν να πειραματιστώ και άλλο, να δω πόσο φτάνει, κάθε πότε θέλει αναπλήρωση κ.λπ. αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω και θα γυρίσω στην «ασφάλεια» του εργοστασιακού.

Μια ερώτηση μόνο, έτοιμες αντιστάσεις τύπου parallel (με διπλό σύρμα δηλαδή), twisted, ή clapton κάνουν καλή δουλειά; Θα χωράνε στις τρύπες βασικά; :P
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2015, 21:22 από akpe »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359745 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114171 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99878 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F