Δεν αμφιβάλω για την Ατμος συγκεκριμένα , ούτε είναι προσωπικό το θέμα.
Είμαστε στο νήμα με τις αναλύσεις το οποίο έχει δημιουργηθεί από το 2014 , τότε με την έρευνα με τα 170 υγρά του κ. Φαρσαλινού. Αν δεν μπορούμε σε αυτό το νήμα να κάνουμε ερωτήσεις και να εκφράσουμε το πως αντιλαμβανόμαστε αυτό το χάος που επικρατεί σε σχέση με τις αναλύσεις , τότε να μου πείτε που μπορώ ή να μου πείτε αμα απαγορεύεται να ρωτάμε γενικά.
Εγώ λοιπόν προσωπικά , θα ήθελα σε σχέση με τις αναλύσεις :
1. Να θέλω να αγοράσω ένα υγρό από μία εταιρία και να μπορώ χωρίς να διαβάζω την γενικότερη ιστορία κάποιου , να βρω στο site του τις αναλύσεις , μην πω να αναγράφονται πάνω στην συσκευασία.
2. Οι αναλύσεις να είναι τουλάχιστον για τις τρεις γνωστές επικύνδινες ουσίες (και για όποιες άλλες υποδείξουν επιστήμονες όπως ο κ. Φαρσαλινός) και όχι αλλού για μία , αλλού για τρεις , αλλού για διάφορες ενώσεις που δεν ξέρω τι είναι , αλλού προπέρσινες , αλλού καθόλου.
3. Τα όρια ανίχνευσης να είναι αυτά που πρέπει και έχουν νόημα να αναρτούνται ως πληροφορία και όχι τέτοια που να αντιστοιχούν σε αναλύσεις νικοτίνης κλπ Αν οι αναλύσεις είναι για νικοτίνη και τα όρια ακατάλληλα , κακώς αναφέρεται ότι δεν ανιχνέυτηκαν οι επικύνδινες ουσίες γιατί αυτό είναι παραπλανητικό για το αγοραστικό κοινό.
4. Οι αναλύσεις να είναι για όλα τα υγρά κάθε εταιρίας και όχι επιλεκτικά για κάποια. Ακόμα και να περιέχουν επικύνδινες ουσίες θα ήθελα να ξέρω σε τι ποσότητες τις περιέχουν.
5. Οι αναλύσεις να είναι υποχρεωτικές , τελεία και παύλα. Λέγαμε οι εταιρίες θα φιλοτιμηθούν , αλλά πολύ αργούνε...
Όταν κάποια εταιρία θα παρέχει αυτά που ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι θέλουν οι καταναλωτές να γνωρίζουν , με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς περιστροφές , τότε μέσα μου θα σέβομαι αυτήν την εταιρία. Μέχρι τότε μέσα μου αν δεν με σέβονται , δεν σέβομαι κανέναν.
Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό που να μπορώ να πω με σιγουριά το ποιόν του καθενώς. Μπορώ να πω με σιγουριά όμως ότι είναι μια σκέτη ταλεπωρία και μια απογοήτευση , όταν ψάχνω να δω τις αναλύσεις στις περισσότερες εταιρίες , συμπεριλαμβανομένου της Ατμος και χαζοί δεν είμαστε όταν βλέπουμε αυτό το κρυφτούλι , ακόμα και αν δικαιολογείται για διάφορους λόγους.
Και ενώ θέλω πολύ να στηρίξω μια Ελληνική εταιρία , που άλλωστε έχει πολύ ωραία υγρά και αρώματα , δεν ξέρω γιατί δεν πρέπει να ρωτάω και να ψάχνομαι. Αν δεν ήθελα να αγοράσω υγρά και αρώματα Ατμος , δεν θα την έψαχνα και με τις αναλύσεις της συγκεκριμένης εταιρίας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω στο νήμα για τις αναλύσεις , πως κάθε 5 ποστ , εκφράζεται η άποψη ότι κακώς κουβεντιάζουμε , ρωτάμε , αναλύουμε , σκεφτόμαστε σχετικά με τις αναλύσεις , γιατί αλλιώς προσβάλουμε , είμαστε μοντέλες , ανεγκέφαλοι , υποκριτές , άσχετοι και διάφορα τέτοια.
Από όσο γνωρίζω δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν να συμμετέχει ή να διαβάζει ένα νήμα.