Ηρθε και σε μενα ο delta 19...
Αν και νωρις ακομα, ας γραψω καποιες σκορπιες εντυπωσεις:
Θετικα: - πολυ καλαισθητη η συσκευασια του, νομιζεις οτι εχει καποιο ακριβο ρολοι ή
κοσμημα μεσα! Οχι οτι παιζει και κανενα ρολο αυτο, αλλα σαν εικονα σε κερδιζει.
- φαινεται να ειναι μια αρκετα ποιοτικη κατασκευη. Και λεω φαινεται, γιατι δεν ξερω
σε βαθος χρονου τι αντοχες θα εχει το τανκακι. Η πρωτη εντυπωση παντως ειναι
παρα πολυ καλη. Δεν παρατηρησα να τζογαρει τπτ, και ολα κουμπωνουν τελεια θα
ελεγα.
- ο ρυθμιστης αερα, πολυ βολικος, σιγουρα θα βρεις ποσο αερατη ή σφιχτη θελεις
την τζουρα και αρκετα σχιφτος ωστε να μην γυριζει χωρις λογο.
Αρνητικα: - οι οδηγιες χρησης, θα μπορουσαν να ειναι και στα ελληνικα.
- η εγγυηση 3 μηνων που δινεται, δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης της. Αν
μιλαγαμε για καποιο mod, που περιεχει ηλεκτρονικη πλακετα, τοτε οκ. Αλλα
τωρα, δεν νομιζω οτι εχει κανενα νοημα, ουτε διασαφηνιζεται αν αφορα το τανκ
ή και τις κεφαλες (πραγμα αδυνατο να εχουν οι κεφαλες 3 μηνες εγγυηση).
Τεσπα, περισσοτερο την βλεπω σαν ενα δειγμα αξιοπιστιας, θα μπορουσε ομως
να εχει μια doa εγγυηση
- το πιπακι, δεν ειναι και ασχημο, δεν ξερω ομως αν αλλαζει, ενα ss 510 που
δοκιμασα, δεν ταιριαξε
Και να ερθω τωρα στην...ουσια:
εχω ατμισει περιπου 3-4ml και οι εντυπωσεις μου ειναι μαλλον θετικες. Το χρησιμοποιω σε vamo v2, εχω και το v5, αλλα δεν ξερω, το v2 νομιζω πως αποδιδει πολυ καλυτερα τις γευσεις των υγρων, στα 9-10w. Δοκιμασα παραπανω, αλλα μου φαινεται οτι χαλαει η γευση. Δεν εχω καταλαβει το εξης: αφου η αντισταση ειναι dual 1,6ohm, πως γινεται να το δουλεψεις στα 7-17w που αναφερεται στις οδηγιες; Σε εμενα απο 11 και πανω χαλαει η γευση του υγρου.
Η αισθηση ατμισματος θα ελεγα πως ειναι παρα πολυ καλη. Και η γευση και το χτυπημα του υγρου (κανω το turkish liqua 18mg) ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. Δεν παρατηρησα καμια διαρροη ως τωρα, πολυ σημαντικο και αυτο. Η καταναλωση, νομιζω πως δεν ειναι υψηλη. Το μονο ...παραπονο που εχω, και που εχει ηδη αναφερθει, ειναι οτι καποιες τζουρες δινουν μια ξηρη αισθηση, δεν θα λεγα γευση καμμενου, αλλα κατι σαν 'μεταλιλα'. Αυτο δεν συμβαινει συνεχεια ομως, το κανει τυχαια και δεν μπορω να καταλαβω σε τι μπορει να οφειλεται.
Επειδη δεν ειμαι απο αυτους, που αγοραζουν οτι καινουργιο βγει στο η.τ., του ριχνουν μια ματια και μετα πανε στο επομενο (και καλα κανουν δηλ. αν εχουν την οικονομικη ανεση και...ορεξη), θελω να δω σε βαθος χρονου αν θα με καλυψει.
Δηλ. αν η αντισταση του θα με βγαζει για 40-45ml; θα ειναι το ιδιο καλη μεχρι το τελος ή π.χ. μετα τα 10-15ml θα πεφτει η αποδοση της; Θα υπαρχει επαρκεια στην αγορα, ή θα ψαχνουμε για να τις βρουμε; (ηδη oι dual coil εξαφανιστηκαν...) Θα ειναι εξισου ποιοτικες ολες, ή εστω ενα μεγαλο ποσοστο ή θα ειναι...λοττο; Θα υποστηριζονται για αρκετο καιρο ή καθε λιγο και λιγακι, θα βγαινουν 'αναβαθμισεις' που εμενα προσωπικα αυτο περισσοτερο με μπερδευει, παρα βοηθαει. Γιατι, εγω π.χ., εαν τελικα με καλυψει, θα παρω 20-30 κεφαλες, να εχω να αλλαζω, θα παρω και 4-5 τανκακια για να μπορω να εχω σε καθενα ενα συγκεκριμενο υγρο. Δεν εχω την ορεξη καθε βδομαδα να κανω καινουργια παραγγελια, ποσο μαλλον να δοκιμαζω καθε τι καινουργιο που βγαινει. Ουτε και η τιμη τους ειναι φτηνη, αν βεβαια κρατανε αρκετα και ειναι ποιοτικες, αντισταθμιζεται αυτο. Μιλαω περισσοτερο για τις κεφαλες, αλλα σιγουρα εχω και απορια για το τανκακι, αν αντεχει σε μακροχρονια χρηση.
Πολλα τα αν, ισως ειμαι λιγο ψειρας, αλλα 5-6 χρονια τωρα εχω κοψει το καπνισμα, κανω μονο η.τ., χωρις να ξοδευω πολλα χρηματα, παιρνοντας μονο οτι μου ειναι απαραιτητο και αυτο εχει σημασια.
Η 1η μου εντυπωση παντως, αν και πολυ νωρις ακομη, ειναι θετικη