θα συμφωνήσω για την υποκειμένικοτητα της γεύσης, (γιατί τα ρεβύθια μια χαρά είναι. εμένα μ'αρέσουν, σα γονιδιακή συμβίωση φασολάδας και στραγάλια..) αλλά το πόσο ελαφριά ή όχι είναι μια γεύση είναι πιο αντικειμενικό. Μπορεί σε κάποιον να του αρέσει αυτό, ο οποίος όμως δε θα αρνηθεί πως του αρέσουν οι ελαφριές γεύσεις. Σε ατμιστή λοιπόν που ουσιαστικά εγώ τον έβαλα, είπα εκτός των άλλων να χαρίσω κι ένα υγρό, πήρε ένα κεράσι DIY μου, που εγώ το θεωρούσα άθλιο, κι αυτός ξετρελάθηκε. Όταν όμως μύρισε (σημείωση, ούτε καν δοκίμασε..σταμάτησε στη μυρωδιά) τη μπανάνα νατούρα ούτε χάρισμα δεν την ήθελε. Ένας παραπάνω μόνο θα μου πεις, αλλά έτσι κοιτάς ένα συνολικό αποτέλεσμα. Για να βοηθήσω λοιπόν παραθέτω και τη δικιά του άποψη μόλις αρνήθηκε, αφού για φόρουμ αυτός δεν τρελαίνεται: "ξέρεις τι, κάποτε είχα δοκιμάσει το πρώτο παγωτό μπανάνα, που έχει αυτή τη διαφορετική γεύση μπανάνας από τη φυσική. Δε μου άρεσε, και μου την έσπαγε που από τότε ότι γλυκό ή ότι είχε την υποτιθέμενη γεύση μπανάνας είχε εκείνη την τεχνητή κι όχι τη γεύση μπανάνας. Αν αυτό είχε εκείνη τη τεχνητή γεύση γλυκό με γεύση μπανάνας θα το πάλευα, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ!"