Χμ....Μαλλον τοτε ειναι το δευτερο,γιατι το ειχα πιπιλα σε καποιες φασεις.Οσο για το 18 να σου πω την αληθεια μου φαινεται υπερβολικο χωρις να ξερω ποση νικοτινη ειχε ο virginia που καπνιζα αλλα υποθετω στο 9αρη.Και δεν σου κρυβω πως ψιλοκολλαω να ανεβω και να παω 18.Μη σου πω σκεφτομαι να τη ριξω ετσι ωστε να τραβαω τις τζουρες μου αφοβα....
Εκτος και αν ειναι πραγματι ειναι η ελλειψη γιατι το τελευταιαο καιρο εκτος του οτι ζοριζομαι ολιγον εχω και νευρα αρκετα.Οποτε ειναι λογικο αυτο που λες.
Απλα πιστευω πως μαλλον φταιει που το ρουφαω συνεχεια και καποιες στιγμες απανωτα...Τι λες και εσυ?
με μια καλή ρουφηξιά έχεις χτύπημα ανάλογο του καπνού που χρησιμοποιούσες?σε γεμιζει?
υποψιάζομαι πως όχι,για αυτό τραβάς τζούρες απανωτά και ίσως ζαλίζεσαι απο έλλειψη οξυγόνου.
εάν σε γεμίζει και πάλι ζαλίζεσαι,μείωσε, ή πάρε με μειωμένη για όλη μέρα και κράτα την βαριά για το φαγητό και τον καφέ

η συμβουλή μου είναι να διαβάσεις για λιγο εντατικά το φορουμ και εαν δεν είσαι αποφασισμένος να διακόψεις οριστικά,να προχωρήσεις κάποια στιγμή σε αγορά ενος καλού ατμοποιητή που και στην μείωση νικοτίνης θα σε βοηθήσει αλλά και θα σου βελτιώσει τις γεύσεις