Απλά για επιβεβαίωση και για να γνωρίζουν όσοι τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με μένα στο μέλλον σχετικά με το insulator που βρίσκεται εσωτερικά στη βάση του expromizer V2, αυτό δηλαδή που μονώνει τον σωλήνα αέρα/βίδα που συγκρατεί τον θετικό πόλο πάνω στο deck.
Αφού ευχαριστήσω τη replace smoke που έψαξε να μου βγει εργοστασιακό insulator και το έστειλε στο κατάστημα που συνεργάζεται στην Κρήτη (απ'όπου και αγόρασα τον expro ) εντελώς δωρεάν προς αντικατάσταση του δικού μου που ήρθε κομμένο, όταν τελικά το έπιασα στα χέρια μου διαπίστωσα ότι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έβαλα για να κάνω τη δουλειά μου προσωρινά!
Υπενθυμίζω ότι σκέφτηκα να αφαιρέσω το insulator μιας clr εργοστασιακής κεφαλής του ego one mega να δω αν ταιριάξει και τελικά αυτό όχι μόνο έκατσε κουτί στη βίδα-σωλήνα αλλά έδειξε κιόλας ότι ίσως τελικά δουλέψει ακόμα καλύτερα κι απ'το "μαμά".!
Έλαβα λοιπόν και τοποθέτησα όπως ήταν φυσικό το "μαμά" δίπλα σε αυτό της clr κεφαλής, ε παιδιά μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα.! Δύο διαφορές έχουν μόνο, το ότι αυτό της clr είναι λευκό αντίθετα με το "μαμίσιο" του expromizer που έρχεται διάφανο, επίσης αυτό της clr είναι λίγο πιο σκληρό σαν υλικό, πράγμα που εμπνέει μεγαλύτερη ίσως εμπιστοσύνη για την αντοχή του στο σφίξιμο της συγκεκριμένης βίδας-σωλήνας αέρα.
Να μη σας πω να το αντικαταστήσετε δηλαδή χωρίς λόγο και αιτία, απλά για να είστε πιο σίγουροι για την αντοχή του τελικά..

Ειλικρινά πάντως, αν δεν είχαν αυτές τις διαφορές σίγουρα θα τα μπέρδευα πανεύκολα, μπορεί να το διαπιστώσει οποιοδήποτε εξάλλου.
Όλα αυτά μιας και διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο insulator είναι λίγο δυσεύρετο προς το παρόν, σίγουρα αυτή τη φορά δίνεται η λύση σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποιον και ίσως μάλιστα να είναι και καλύτερη απ'όσο θα περίμενε κι ο ίδιος.. στα υπόψιν λοιπόν, ο makis μίλησε.