Κοπελιά πάντως απο το να ανεβάσεις νικοτίνη, καλύτερα να βρεις ένα άλλο υγρό που είτε δεν έχεις συνηθίσει, είτε η γεύση του δεν είναι τόσο απαλή. Δεν το ξέρω το υγρό σου, αλλά όπως κι εσύ, έτσι κι όλοι μας το εχουμε δει αυτο που λες ή κάτι παρόμοιο.
Εγώ στο άλλο νήμα πρότεινα κάποια υγρά που δοκίμασα της Joyetech. Μόνο για να εκκινήσω να γράφω, είχαν κάτι καλό και παραπάνω, η ecig δεν μοιράζει τα μεροκάματα τόσο εύκολα

.
Να συμπληρώσω πως το desert την 3 ημέρα τελικά ανέβασε αρκετά ένα γλυκό κομμάτι, μια ζάχαρη, που την πρώτη ημέρα ήταν άφαντο. Επίσης το USA και το Cigar την Joyetech, 3ημέρα ειναι 2 πολύ ωραία καπνικά, με μικρές διαφορές στον όγκο/σώμα, το usa με πολύ διακριτικό ξηρο καρπό.
Δεν αφορά ριβιου των αρωμάτων αλλα μία πρόταση, γι αυτό και δεν έκανα νήμα ειδικο ή ειδικου. Δεν τα έχω δοκιμάσει καν σε κάτι άλλο απο ντριπερ κι αυτος ειναι ένας ακόμα λόγος. Τώρα που γράφω και το σκέφτομαι, εκτός απο τις δοκιμές που έκανα στην ecig οταν ψώνιζα και που πάλι όμως ήταν με έναν δυνατό ατμοποιητή, δεν θυμαμαι το όνομα.
Ίσως είναι καιρός να προχωρήσεις, στο όλο σου σετ, σεμνά και ταπεινά
® αν αυτό δε σε πληρεί. Η ecig μας έχει περπατήσει όλους σχεδον στα καπνικά

Υπάρχουν βέβαια και πιο gourmet καπνικά και φεύγα, συν μπισκότο, συν ουίσκι, συν τσάι ακόμα και ότι άλλο θες αν κοιταξεις γύρω.