, τον ατμοποιητή τον αγόρασα και απαιτώ να δουλεύει σωστά.
Δεν ειχα σκοπό να γράψω κάτι γιατι με κάλυψαν με τις απαντήσεις τους οι προηγουμενοι.
Εδω όμως και να θελω να κρατηθώ δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.
Απαιτώ:ζητώ[/κάτι επιτακτικά, επειδή έχω την εξουσία προς τούτο ή επειδή το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά μου[/color][/i]
Καλέ μου φίλε.
Απαιτεις από κάτι να ειναι λειτουργικό, όταν εισαι σίγουρος ότι ο τρόπος με τον οποιο το μεταχειρίζεσαι ειναι ο ενδεδειγμένος.
Και τι θελω να πώ.
1,Παραπονεθηκες γιατι δεν ανοιγει ευκολα το πάνω καπάκι ώστε να αναπληρωσεις με υγρό.Συμφωνω και εγω μαζί σου.Και εμενα με δυσκόλευε.Πήρες τηλέφωνο στο καταστημα που το αγόρασες να σου πούν γιατί μπορει να γίνεται αυτό?Όχι.Εμενα όμως που με ενοχλησε το γεγονός του οτι δυσκολευομουν να το ανοιξω πήγα εκει και μου το εξήγησαν και από τότε ανοιγει για πλάκα.Εκτος φυσικά αν το σφιξω πάαααρα πολύ οπότε αναμενόμενο ειναι, ότι σφιγει πολύ δυνατά ανοιγει δυσκολα.
2,Ρυθμιζόμενος πόλος.Από τότε που το πήρα στα χέρια μου δεν εχει χρειαστει να το ρυθμίσω.Αφου λοιπόν ειναι πολύ χαλαρό και ξεβιδωνει για πλάκα δεν εχεις να χάσεις τίποτα από το να αναφερεις το γεγονός στο καταστημα και να σου πούν τι πρέπει να κάνεις.
3,Αναφερεις πώς σε κάθε γεμισμα πρεπει να ελεγχουμε την τρυπούλα που περναει το υγρό από τυχόν κατάλοιπα ή φυτίλι ή βαμβακι γιατι στο επόμενο γέμισμα δεν εχει σωστή τροφοδοσία.Αυτό δεν ειναι ελλάτωμα του ατμοποιητη αλλά κακο στησιμο δικό σου αν και εφόσον συμβαινει αυτό και όχι κάτι άλλο που δεν επιτρεπει την σωστή τροφοδοσία.Αλοιμονο αν καθομαστε σε κάθε γέμισμα να κοιτάμε αν ειναι βουλωμενη η τρύπα.Καλύτερα να τον πέταγα στον τοίχο.
4,Κατά το γεμισμα, λέει ο κατασκευαστης σε αρκετά βίντεο στο youtube,πώς το υγρό δεν πρεπει να ξεπερνάει τα πάνω σπειρώματα.Εσυ λές πώς άν ξεχαστεις και το παραγεμίσεις κλπ κλπ...Αν τυχει λοιπόν και ξεχαστεις, άνθρωπος εισαι ρε αδερφέ, έ, δεν χάλασε και ο κόσμος.Ο ατμοποιητης δεν φταιει και ο κατασκευστής σε εχει ενημερώσει επίσης.Κατά το γέμισμα λοιπόν και λίγο πριν σφραγισουμε εντελώς το πάνω καπάκι, αναποδογυρίζουμε τον ατμό για μερικά δευτερόλεπτα, ετσι ωστε να ερθει κάτω το υγρό και να μην υπερχιλισει κατά το σφίξιμο.Από ότι θυμαμαι και κάποιος kayfun ειχε ενα τετοιο θέμα...Και προφανως πολλοι άλλοι ατμοποιητες που δεν γνωρίζω.
5,Όντως το θεμα με το clear που αν δεν το έχεις δεν βλέπεις μέσα που ειναι το υγρό ειναι ενα θεμα.Το άν θα μπορουσε να το βάλει ο κατασκευαστής μέσα στην τιμή αυτό δεν θα το πώ εγώ.Για να θυμηθουμε όμως πόσοι άλλοι πολύ πιό ακριβοί ατμό ειχαν τανκάκι ατσάλινο??Χμμμ...ά! μου ηρθε ενας στο μυαλό.Ο οδυσσέας φυσικά που ηταν και πανάκριβος ΚΑΙ δυσευρετος από κάποια στιγμή και μετά.Χμμμ...μήπως και ο lite plus??...
Λές ότι θα μπορουσε να υπήρχε μεσα και ενα drip tip σιγά το κόστος...Σιγά το κόστος το drip tip σιγά το κόστος το clear για να βλεπουμε μεσα που ειναι το υγρό... σιγά το ένα σιγά το άλλο εγώ λέω να τα βγάλει στο παζάρι ο atmistique να τα δινει δώρο.Πολύ θα το θελαμε όλοι αυτό!!
Και ο svoemesto θα επρεπε να ειχε μεσα και ενα nano kit...σιγά το κόστος.140 ευρω ατμό και ερχεται σκέτος.Απαράδεκτο!
Εν κατακλείδι:
Όταν κάτι δεν μου αρέσει το λέω, όπως κάνεις και εσύ και μπράβο σου.
Το να απαιτεις όμως από κάτι να δουλευει άψογα όταν εσυ δεν εχεις εξαντλήσει όλα του τα περιθωρια ειναι μεγα λάθος.
Ειναι συνηθες φαινόμενο πως όταν βγαινει κάτι καινουργιο, να βάζει στην ακρη ότι ειχαμε μεχρι τωρα (καινουργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω).
Ενας δοκιμασμενος πλέον ατμό όπως ειναι ο eviva με τα κουσουρια του και καλά του όμως που εχει αγαπηθει και εκτιμηθει από εκατοντάδες ατμιστών δεν νομιζω ότι μπορει να συγκριθει ''έτσι απλά'' με κανενα μή κεραμικο ατμοποιητή γιατι πολύ απλά η συγκριση ειναι ατοπη.Άλλη κατηγορία ο ένας άλλη ο άλλος.
Μου κάνει ιδιαίτερη όμως εντυπωση στο γεγονός πώςδεν αναφερθηκες ΠΟΥΘΕΝΑ στο πιό βασικο χαρακτηριστικό αυτου του ατμοποιητη που ειναι τι άλλο? Το σφύριγμα!
Δηλαδή βρηκες ΟΟΟΟΛΑ τα αρνητικά του, και σε αυτο που τον κάνει να ''ξεχωριζει'' δεν αναφερθηκες καθόλου.Μου κάνει πραγματικά εντυπωση!
Χαιρομαι που βρηκες τον ατμο που σου αρεσει.Εγώ πάλι εχω βρει τον δικό μου και 2 μηνες τωρα τον εχω μονιμα επάνω στο mod, τον αγορασα μεταχειρισμενο, εχω κάνει στησιματα που επαιξαν και κανά δυο που ήταν για κλωτσιές αλλά δεν
απαιτώ να δουλευει σωστά αν
εγώ δεν ειμαι σιγουρος ότι τον εχω στήσει σωστά!