Το τελευταίο πράγμα που ήθελα γράφοντας τα παραπάνω ήταν να έρθω σε αντιπαράθεση με μέλη, από τη στιγμή που διατυπώνω προσωπικές απόψεις.
Επειδή η απάντησή μου είναι off topic όποιος εκ των διαχειριστών κρίνει σκόπιμο, μπορεί να το διαγράψει, αφού το θέμα δεν έχει να κάνει μ'αυτό που το νήμα αναφέρει.
Ποτε δεν εβγαλα γνωμη για καποιον με το πρωτο στησιμο ή με τις πρωτες εμπειριες που ειχα απο αυτον.
Ποτε δεν ημουν της γνωμης οτι ξερω πως να φτιαξω ενα ατμ/τη , χωρις πρωτα να δοκιμασω διαφορα set up ωστε να καταλαβω που και πως δουλευει.
Και πολύ σωστά πράττεις. Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, πρώτα να δοκιμάζω και έπειτα να εκφέρω άποψη. Ο ατμοποιητής βρίσκεται στην κατοχή μου περίπου στο τρίμηνο. Για μένα ο χρόνος είναι αρκετός για να έχω άποψη. Κάποιος ίσως θέλει περισσότερο χρόνο. Εγώ αυτά που είχα να δω τα είδα.
Δεν βρηκα δυσκολία σε κανενα ατμ/τη απο αυτους που περασαν απο τα χερια μου.
Αυτό είναι υποκειμενική άποψη, ενδεχομένως να υπάρχουν και πολλοί που είχαν προβλήματα. Αυτό που ταιριάζει σε μένα δεν ταιριάζει σε σένα.
Ολες οι κατασκευες , δεν ειναι ''πατρον'' απο καποιο περιοδικο να το παρεις και να το πας σε ενα cnc να στο βγαλει σε ...''μεταλλικο''
Παντα καποιος απο πισω εχει κανει τις δοκιμες του,τα τεστ που θα επρεπε να κανει και γενικα δε νομιζω ο οποιοσδιποτε κατασκευαστης να βγαλει ποτε καποιον ατμ/τη ή καποιο μοντακι , καποια κατασκευη γενικα , χωρις να δοκιμασει πρωτα ο ιδιος τα αποτελεσματα απο αυτο που εφτιαξε.
Πολύ σωστό. Αλλά ακόμη κι έτσι, εμένα μπορεί να μη με καλύπτει. Αυτό σημαίνει ότι εγώ δεν έχω άποψη; Το προιόν του οποίου καταναλωτής είμαι κι εγώ δεν έχω γνώμη για να το κρίνω;
Τωρα αν σε 'σενα ή σε 'μενα δεν εκατσε ο ατμ/της , αυτο ειναι αλλο θεμα και κανεις δεν ειπε ποτε οτι πρεπει υποχρεωτικα να μας αρεσουν τα ιδια πραγματα.
Αυτό είναι σίγουρο, καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα με βάση τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις.
Το οτι δεν κραταει η αντ/ση σου αρκετα ml , φταιει το στησιμο που εχεις κανει και τιποτε αλλο.
Σε κανένα σημείο δεν ανέφερα για το αν στήνω ή όχι σωστά τον ατμοποιητή, αφού είναι θέμα υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον παράγοντα άνθρωπο. Ανέφερα παραγράφους, εκεί εστιάζω.
αλλα θα πρεπει να ξερουμε και 'μεις τι γραφουμε.
Έγραψα την άποψή μου. Προσέχω πολύ καλά τι γράφω επειδή τα γραφόμενα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν μιας και δεν υπάρχει προσωπική επαφή.
Ηρθες σε επαφη με τα παιδια και δεν σου ελυσαν τις αποριες σου και το οποιοδιποτε προβλημα που αντιμετωπισες ;; Δε νομιζω φιλτατε.
Ναι, επικοινώνησα μαζί τους και τηλεφωνικά και με e-mail κι όχι μια και δυο φορές. Από τον Κώστα και τον Τάσο (μίλησα και με τους δυο) δεν έχω λόγια, είναι σωστοί επαγγελματίες και με χαρά δέχθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Όσο μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες τηλεφωνικά. Είμαι σίγουρος ότι αν στο μέλλον επικοινωνήσω πάλι, θα δεχθώ την ίδια αντιμετώπιση.
Το ότι δε νομίζεις εσύ δεν έχει σημασία. Δεν μπορώ να το αποδείξω.
Κοιτα καλυτερα τον τροπο με τον οποιο στηνεται ο ατμ/της και θα δεις οτι εχει πολυ ανωτερη λειτουργια απο οτι νομιζεις.....
Κοίτα λίγο τι έγραψα στις παραγράφους. Δεν έγραψα για το πως στήνεται ο ατμοποιητής.
Και για τέλος να πω ότι:
ένα προιόν από τη στιγμή που φτάνει στον καταναλωτή κρίνεται. Αν έχω να πω καλά λόγια θα το πω, αν έχω άσχημα (λυπάμαι που γίνομαι μισητός) δεν έχω λόγο να τα αποκρύψω, αν βρίσκω τα υπέρ και τα κατά θα το πω. Δεν δογματίζω ούτε είμαι άκαπτος. Δεν υπάρχει λόγος να υπερασπίζομαι την επιλογή μου. Αν έκανα λάθος θα το πω. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Ούτε έχω κανένα συμφέρον, τον ατμοποιητή τον αγόρασα και απαιτώ να δουλεύει σωστά.