vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Eviva By Atmistique

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • Φύλο: Άντρας
  • ~Box Mods~
Απ: Eviva
« Απάντηση #300 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 01:49 »
Αντικειμενικα.. ο kfl ειναι καλος, γτ ειναι ευκολος στο στησιμο (Plug & play ενα πραμα) & αποδιδει καλα σχεδον με καθε του στησιμο. Σταθερος & ευχρηστος.

Ο eviva ειναι λιιιγο πιο ιδιοτροπος σε αυτο το θεμα. Δε θελει τρελα κολπα, αλλα λιγο προσοχη παραπανω στα στησιματα που θα του κανεις.

Κ γω απ'οσο γνωριζω δεν υπαρχει σε καποιο καταστημα στη Θεσ/νικη για δοκιμη. Αλλα αρκετοι συντοπιτες τον εχουν στην κατοχη τους.
Μπορεις να κανονισεις με καποιον/καποιους για ενα καφε, να τον δεις απο κοντα & να τον δοκιμασεις. Θα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις πριν παρεις τελικη αποφαση.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #301 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 02:17 »
Παρατηρήσατε κάποιο τζόγο στους μεταλλικούς σωλήνες που συγκρατούν τις βίδες;

(Image removed from quote.)

Δεν έχω τον ατμοποιητή, και επειδή υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσω (παντού υπάρχει ένας μύθος), εξετάζω κάθε μειονέκτημα που ενδεχομένως υπάρχει. Βασικά το μόνο που με καθυστερεί στην αγορά του είναι τα εξής δύο:
1) Η τιμή του, ακριβός όπως και να το κάνουμε, με 90 ευρώ ακατέβατα, με τη σημερινή κρίση  :nope:
2) Αν αποδίδει το ίδιο ή καλύτερα τη γεύση σε σχέση με τον Kayfun ή όχι. Με βάση την τιμή θα ήθελα να αποδίδει καλύτερα το τρίπτυχο ΓΕΥΣΗ-ντουμάνι-χτύπημα (προαιρετικά).
Γιατί πραγματικά παιδιά αν παίζει στα ίδια κυβικά τότε δεν υπάρχει λόγος απόκτησης από μένα. Εντάξει, καλή η ελληνική προσπάθεια αλλά είπαμε. Με λιγότερα χρήματα αγοράζω έναν δεύτερο kayfun.
Δυστυχώς ότι και να σου πει ο καθένας το τι σου αρέσει είναι υποκειμενικό. Είναι σίγουρο ότι ιδιαίτερα αν είσαι λατρης του κεραμικού η eviva θα σε καλύψει. Εγώ παράτησα στην πάντα  kfl και σοφία και ντρίπερ για χάρη της. Άλλοι γνωστοί μου δεν τα βρήκαν μαζί της. .....

Αποσυνδεδεμένος johnysman21

• *
  • 53
  • Try hard,live good.
« Απάντηση #302 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 00:05 »
Ανοιγει η βαση και υπαρχουν και αντ/κα.

Τι εννοεις ανοιγει η βαση???

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #303 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 00:57 »
H μια τρυπα που εχει αναμεσα απο τις τρυπες του αερα , ειναι για να λυθεί οτι υπαρχει μεσα στη βαση.
Ουτε και 'γω την εχω ανοιξει .  Απο ερωτησεις που εκανα στα παιδια , μου ειπαν οτι η βιδα που υπαρχει αναμεσα απο τις τρυπες του αερα , ειναι για να σταθεροποιει ή να λασκαρει ολο το συστημα μεσα στη βαση.

Καλυτερα ομως εκει μεσα , να βαλει ο Τασος χερι , παρα εγω ........

Αν χρειαστει κατι ή αν θα εχω καποιο προβλημα , σε τετοιας αξιας ατμ/τη , δεν θα βαλω τα χερια μου..........

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #304 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 23:05 »
Κάθε πότε αλλάζετε αντίσταση στην Eviva; Χρησιμοποιώντας υγρά με VG στα 9W και με όποια αντίσταση σε Ωμ κι αν παίξω (συνήθως από 1.8 έως 2.2) με 2πλο 2άρι φιτίλι, σε 2 μέρες θέλει αλλαγή, τρίτη μέρα πάντως δεν βγάζει. Έχει να κάνει με το κεραμικό; Σαν πολύ γρήγορα δε χαλάει;
Εντάξει, η VG καταπονεί τις αντιστάσεις αλλά τόσο πολύ;

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #305 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 23:21 »
Το κυριότερο δεν μας το είπες, αγαπητέ testament. Πόσα ml καταναλώνεις την ημέρα;
Εγώ πάντως θα σου καταθέσω την δική μου εμπειρία.
Στήσιμο σε κεραμικό με βαμβάκι, αντίσταση 1.4 Ω, υγρά 50/50 στα 9-9.5 Watt μου "βγάζει" περί τα 24-27 ml.

• **
  • 432
« Απάντηση #306 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 23:30 »
σε ml είμαι περίπου στα 5 με 7 ημερησίως. Σε kayfun κάθε 4η μέρα έκανα αλλαγή, εκεί ΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #307 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 23:38 »
Με βάση την δική μου λογική και την εξάμηνη εμπειρία που έχω από τον Eviva, το μυαλό μου πάει στην VG και στην ποιότητά της.
Δεν μπορώ να δηλώσω ειδικός σ΄αυτά τα θέματα και θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στην εξαιρετική υποστήριξη του Atmistique για πιο καταρτισμένη πληροφόρηση.

• **
  • 432
« Απάντηση #308 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 23:42 »
Εδώ προκύπτει η απλή εξής ερώτηση, γιατί η ποιότητα της vg επηρεάζει την αντίσταση στον Eviva και όχι στον Kayfun. Γι' αυτό ρώτησα μήπως έχει να κάνει με το κεραμικό.
By the way τα παιδιά στο atmistique είναι super!!

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #309 στις: Δεκεμβρίου 19, 2014, 23:46 »
Γιατί δεν κάνεις μια δοκιμή να στήσεις με ss replacement (όπου κατά κάποιο τρόπο θα έχεις μια προσομοίωση με Kayfun) και να δεις τα αποτελέσματα;

• **
  • 432
« Απάντηση #310 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 22:43 »
Θα δώσω κάποια λάθη που είδα ότι έκανα στη χρήση του ατμοποιητή.
1ο λάθος: παντελώς λάθος στήσιμο αντίστασης. Έσφιγγα τόσο πολύ το φιτίλι στην τρύπα τροφοδοσίας που είχα υποτροφοδοσία. Παρασύρθηκα από το βίντεο που τραβούσαν με κατσαβίδι τα φιτίλια προς την οπή και υπερέβαλλα. Μια απλή τοποθέτηση με το χέρι αρκεί, χωρίς να στριμώχνουμαι το φιτίλι με μανία.
2ο λάθος:  δεν έλεγχα ποτέ την κατασταση της αντίστασης σε κάθε γέμισμα. Το αποτέλεσμα ηταν υποτροφοδοσία καθώς μικρές ίνες από φιτίλι έφραζαν την οπή τροφοδοσίας. Με μια βελόνα απομάκρυνα την ποσότητα των ινών.
3ο λαθος: γύριζα τούμπα τον ατμοποιητή σε κάθε γέμισμα, όπως έλεγε το βίντεο με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει το τραπέζι με υγρό. Κατά τη γνώμη μου είναι περιττό. Όλο το κόλπο του ατμοποιητή είναι να τροφοδοτούνται σωστά τα φιτίλια.
4ο λάθος: Άφηνα ξαπλωμένο το μοντ με τον ατμοποιητή το βράδυ με αποτέλεσμα (αναλόγως τη θέση του ατμοποιητή) να μην διαβρέχονται σωστά τα φιτίλια. Σε όρθια θέση είναι το ιδανικότερο, καθώς ο EVIVA έχει μόνο μια οπή τροφοδοσίας.

Βασικά πάνω στο 15νθήμερο είχα απογοητευτεί τόσο πολύ απο τον eviva που σκεφτόμουν να τον βάλω σε αγγελία προς πώληση. Εφαρμόζοντας τα παραπάνω πάει τρένο. Είναι μέχρι να βρεις τελικά τα πατήματά του. Θα ζητησω και μια σχετική βοήθεια αργότερα από e-smokers για να μάθω ατήσιμο με βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #311 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 22:54 »
Μπραβο σου καταρχην που παραδεχεσαι τα λαθη σου και κατα δευτερον μου δινεις την πασα να πω οτι πολλοι απο εγωισμο και απο μικρη εμπειρια σε επισκευασιμους βιαζονται να χαρακτηρισουν ατμοποιητες μαπα και να τους ξεφορτωνονται.
Και οπως λενε οι παλιοι "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους (_/\_)ους"  :))
Και αυτο ισχυει για πολλους ατμοποιητες και οχι μονο για τον συγκεκριμενο  :yes:

• **
  • 432
« Απάντηση #312 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 23:29 »
Πριν ένα μήνα περίπου έγραψα για λάθη που έκανα στον συγκεκριμένο ατμοποιητή.

Ας δώσω όμως και κάποια μειονεκτήματα που βρήκα.

1. Η πάνω τάπα. Οπωσδήποτε εδώ χρειαζόταν ένα update από τους κατασκευαστές, κάτι που να έχει προεξοχές για να πιάνεται. Είναι τόσο μικρό και λείο το καπάκι που αν κάνεις το λάθος να σφίξεις ελάχιστα παραπάνω τότε χρειάζεται δύναμη για να ξεβιδώσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα νόμισα ότι θα χρειαζόμουν μέγγενη. Ίσως βέβαια με τον καιρό το o-ring χαλαρώσει και γίνει πιο εύκολα η διαδικασία. Παρ' όλα αυτά πάντα κάνω το λάθος να σφίγγω έστω και λίγο παραπάνω.

2. Ο ρυθμιζόμενος πόλος. Η βίδα κατασκευάστηκε για να ρυθμίζεται με το χέρι. Κάποια στιγμή που καθάριζα με χαρτοπετσέτα μου έμεινε στο χέρι. Ευτυχώς δεν μου έπεσε γιατί αλλιώς.... Ίσως έπρεπε να μην είναι τόσο μικρή η βίδα ή έπρεπε να έχει ένα stop στο ξεβίδωμα.

3. Χρειάζεται να ελέγχουμε τακτικά (ίσως σε κάθε γέμισμα) την τρύπα τροφοδοσίας. Πιάνει συχνά κατάλοιπα από βαμβάκι ή φιτίλι (έστω και λίγα) και ουσιαστικά δεν αφήνει το υγρό να ρέει στο θάλαμο ατμοποίησης. Δεν υπάρχει ομαλή τροφοδοσία πάντα. Αυτό σε σχέση με τον Kayfun μου προκάλεσε εντύπωση για ένα θέμα που δεν είχα ποτέ μαζί του.

4. Αν και η χωρητικότητά του είναι στα 3ml (αυτό αναφέρεται στο επίσημο site), αν κάνεις το λάθος και τον γεμίσεις έστω και λίγο παραπάνω από τα σπειρώματα τότε σίγουρα θα έχεις μια ωραιότατη πλημμύρα υγρού αναπλήρωσης από τις τρύπες αέρα. Ίσως γιατί το πάνω καπάκι πιέζει το υγρό προς τα κάτω (σαν πιο λογική εξήγηση).

5. Όπως όλοι οι ατμοποιητές με tank, αν δεν έχεις clear tube, δεν γνωρίζεις πότε θέλει γέμισμα ο ατμοποιητής. Βασικά υπολογίζεις στα τυφλά ή πρέπει να ανοίξεις για να διαπιστώσεις αν χρειάζεται ή όχι υγρό. Το acrylic plastic της μαμάς εταιρίας δεν το πολυεμπιστεύομαι γιατί, όπως και τα πολυκαρβονικά, αν χρειάζεται άλλαγμα κάθε τρεις και λίγο με ιδιότροπα υγρά (τρόπος του λέγειν- μπορεί και να βγάζει 2μηνο) τότε είναι οικονομικά ασύμφορο. Θα μπορούσε να βρίσκεται clear tube στην αρχική συσκευασία του.

Τι με χάλασε:
Στη συσκευασία δεν υπήρχε drip-tip (εντάξει, δεν είναι ότι δεν είχα), έστω και κάποιο από τα φτηνά. Για έναν ατμοποιητή των 90 ευρώ πιστεύω ότι δεν είναι κόστος να υπάρχει ένα κάποιο driptipάκι.

Εν κατακλείδι:
Πρόκειται για έναν ιδιότροπο ατμοποιητή, θέλει να μάθεις τα πατήματά του, και προπάντων να έχεις υπομονή. Αν μπορείς ή όχι να συμβιβαστείς μαζί του αυτό είναι θέμα του καθενός. Προσωπικά περίμενα στην τιμή του να είναι πιο πάνω από τον Kayfun (αυτόν έχω, μ' αυτόν μπορώ να συγκρίνω) αλλά δεν βρήκα πράγματα επιπλέον εκτός του ότι στήνεται με κεραμικό που δίνει μια άλλη αίσθηση στον ατμό.
Πάντως ο kayfun ποτέ δεν μπήκε αναπληρωματικός ως τώρα... Αν ήταν να επιλέξω έναν μεταξύ αυτών των δύο θα κρατούσα τον kayfun. Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τον Eviva, απλώς με ζορίζει περισσότερο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2015, 23:44 από testament »

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #313 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 00:14 »
Τον ατμοποιητη τον εχω απο τοτεπου πρωτοκυκλοφορησε δεν μπορω να πω οτι  εχω δυσκολευτει

ιδιαιτερα στα συγκεκριμενα σημεια στην πανω ταπα η στην συμπληρωση των υγρων ποτε δεν ειχα

διαροη ουτε και προβλημα τροφοδοσιας αν δε κανεις σωστο στησιμο με καταλληλη ποσοτητα βαμβακιου

τοτε θα εχεις προβλημα γενικα ο χειριστης θα πρεπει να ειναι εμπειρος και γνωστης και τοτε δεν θα εχει προβλημα κανενα

Εχω και τον Kayfun κατα την γνωμη μου ο Eviva ειναι καλλιτερος στην γευση αλλα και πιο δυσκολος στο στησιμο

καθε ατμοποιητης θελει τον χρονο του για να καταλαβεις πως δουλευει  :) :) :) :)

• **
  • 432
« Απάντηση #314 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 00:33 »
Το σκεπτικό δεν είναι να αποτρέψω κάποιον από την αγορά του ούτε να μπω σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος, απλά να ακούγεται και η άλλη πλευρά. Θα πρέπει να αντισταθμίσει κάποιος τα + και -. Τα λεφτά δεν είναι λίγα. Αν υποθέσουμε ότι 50 χρήστες δεν είχαν ποτέ πρόβλημα στον ατμοποιητή τότε ενδεχομένως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είχαν. Πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν είναι μόνο θέμα πείρας. Ένα θέμα μπορεί να είναι υποκειμενικό αλλά και αντικειμενικό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328524 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99995 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F