vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

422 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO

Αποσυνδεδεμένος DjLouiS

• **
  • 281
  • Φύλο: Άντρας
σημερα εφτια3α 10μλ 50-50 vg/pg cinammon cookies 16 σταγονες και 3 σταγονες ethyl maltol,απιστευτη γευση εχει γινει ενα με τη γλωσσα το πλαστικο φιλτρακι του ego-c :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • 961
Να ρωτησω κατι?

Στην σελιδα της ζερομπακο, στις βασεις, εχει μια VG και μια Mist. Ποια η διαφορα μεταξυ των δυο?

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Η νικοτινουχα VG εχει 10% νερο μονο για να γίνει σωστά η πρόσμιξη της νικοτίνης.
Η Μίστ εχει 15%, οποτε ειναι πιο νερωμενη και πιο ετοιμη για ατμισμα. (πιο ετοιμη για τα δικα μου γουστα!!!)
Οι μηδενικές ομως, η Μιστ εχει παλι 15% νερο και η σκετη VG καθόλου.
Τα ιδια ισχύουν και για τις PG/Thunder.

Αποσυνδεδεμένος rocket-1

• **
  • 290
  • Bitcoin expert
παιδια επειδη στο σαιτ εχει μονο μιστ 0 νικοτινη κ 20αρα...αν θελω να φτιαξω 6αρα η 9αρα τι αναλογιες θα βαλω?

Αποσυνδεδεμένος eliot

• Ατμιζε και μη , ερευνα !
  • **
  • 140
Δοκιμασε αυτο   http://e-kapnisma.gr/hygromix.html

Αποσυνδεδεμένος stam

• once you go VV you never go back
  • 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
εγω κανω το πλεον απλο..

βαζω μισο-μισο 20αρα-μηδενικη+το αρωμα κ βγαινει περιπου στα 9

Αποσυνδεδεμένος rocket-1

• **
  • 290
  • Bitcoin expert
εγω κανω το πλεον απλο..

βαζω μισο-μισο 20αρα-μηδενικη+το αρωμα κ βγαινει περιπου στα 9
αυτο το σκεφτηκα κ εγω,,ειναι απλο....δηλ αν θελω να φτιαξω 6αρα η σκεψη μου ειναι στο περιπου,,,2/3 μηδενικη κ 1/3 20αρα

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
Χθες αγόρασα bebeca 12mg pg/vg. Επίσης αγόρασα και φρέσκο tribeca 12mg ώστε να υπάρχουν ίδιες συνθήκες στην ωρίμανση.
Άφησα ανοικτά και τα 2 μπουκαλάκια για 24 ώρες. Χρησιμοποίησα καινούργια carto mini & more για το καθένα.

Συμπέρασμα:
Η bebeca έχει σαφώς καλύτερο χτύπημα. Ο ατμός όμως είναι πιο νερουλός. Στις πρώτες τζούρες δεν θύμιζε σε τίποτε tribeca αλλά όσο άρχιζε να στρώνει το carto η γεύση πλησιάζει αρκετά. Σε άλλο νήμα κάποιοι έγραφαν για το tribeca ότι μυρίζει σαν την κάλτσα του Καραγκούνη μετά από παράταση. Εγώ με το tribeca δεν πήρα ποτέ άσχημη γεύση αλλά με τη bebeca κατάλαβα τι εννοούσαν  :)) To tribeca μου αφήνει μια επίγευση από πακοτίνια, ποπ κορν κάτι τέτοιο. Το bebeca στο περίπου κάτι τέτοιο αλλά σε μουχλιασμένο.

Μετά από 1ml μπορώ να πω ότι η γεύση είναι πολύ καλή και επίσης συνήθισα τη μπόχα στην επίγευση.  :'( Σε όποιον αρέσει το tribeca πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσει. Σε διαφορετικό ατμο ίσως του αρέσει περισσότερο και από το αυθεντικό.

Θα αφήσω και τα 2 υγρά να ωριμάσουν 1 βδομάδα κι αν έχει αλλάξει κάτι στη γεύση της bebecas θα επανέλθω.

Αναμένω με αγωνία το RY69

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Αν και η γεύση του καθενός ειναι τελείως προσωπική, και εγω δεν εχω εμπειρία απο Τριμπέκα, μαρεσε η περιγραφή σου!!!
Αλλα...
Νερουλός ατμός?????????
Τι θες να πείς Ω ποιητή???  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:
Σπαω το κεφαλι μου να το ερμηνευσω αλλα δε,.....  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων: αυτοί που πάντα ολοκληρώνουν ότι αρχίζουν
  • 694
μαλλον εννοει υγρο ατμο ο συνατμιστης παραπανω..

αυτο ισως εχει να κανει με διαφορετικες περιεκτικοτητες σε vg/pg.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
Απ: Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO
« Απάντηση #1000 στις: Απρ 14, 2012, 12:18 »
Ναι αυτό ακριβώς εννοούσα.
Στο αρχικό ποστ έλεγα πιο υγρός και ζεστός ο ατμός της μπεμπέκας. Μετά όμως το διόρθωσα. Μου φάνηκε πολύ τσοντοπεριγραφή, ήταν και Μεγάλη Παρασκευή, μη κολαζόμαστε...  :))
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 14, 2012, 12:59 από camber »

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• smoke...τα αλλα??απλα πετρελαιο για τη σομπα!!!
  • 1030
« Απάντηση #1001 στις: Απρ 17, 2012, 23:17 »
μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια εαν υπαρχει σκετο αρωμα καρυδα??
διοτι στο site μονο ετοιμο υγρο ειδα
thanks alot

Αποσυνδεδεμένος NickX

• *
  • 35
« Απάντηση #1002 στις: Απρ 18, 2012, 00:12 »
μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια εαν υπαρχει σκετο αρωμα καρυδα??
διοτι στο site μονο ετοιμο υγρο ειδα
thanks alot

Ναι υπάρχει.
Σήμερα το πήρα επιτέλους...

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• smoke...τα αλλα??απλα πετρελαιο για τη σομπα!!!
  • 1030
« Απάντηση #1003 στις: Απρ 18, 2012, 01:47 »
βρε παιδια εχει δοκιμασει κανενας zabaglione η κανελα να μας πει γνωμες??

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #1004 στις: Απρ 18, 2012, 01:49 »
Ε, τι γνωμη να πουμε Ποσαϊντον, εγω δοκιμασα κανελα κι ακομη τρεχω...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911128 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520693 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376287 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ