vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

686 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, anetost, Milarepa, Methodios, maprix

Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Φύλο: Άντρας
  • Dripάρω....
Απ: Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO
« Απάντηση #975 στις: Απριλίου 06, 2012, 15:12 »
Εχω ένα άρωμα πράσινο μήλο που έχω να το χρησιμοποιήσω κανένα δίμηνο. Χθές που είπα να φιάξω 10ml, αφού το έκανα, στο άτμισμα το άρωμα ήταν αρκετά διαφορετικό, ήταν ξινό όπως άλλοστε είναι κανονικά, αλλά δεν μου έφερνε καθόλου σε μήλο... το άρωμα μου φαινόταν πολύ διαφορετικό. Ήταν τέτοια η εκπληξη μου που αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω καινούργιο άτμο για να είμαι σίγουρος.
Παθαίνουν τίποτα τα αρώματα μετά από ένα τέτοιο διάστημα? Αλλάζουν χαρακτήρα και τα σκέτα αρώματα?

Αποσυνδεδεμένος jmone

• **
  • 123
  • Metal devides mice from men
« Απάντηση #976 στις: Απριλίου 06, 2012, 15:14 »
γενικότερα τα αρώματα όχι
αλλά της atmos lab το χω παρατηρείσει ότι "ξεθυμαίνουν"

Αποσυνδεδεμένος fotakos

• **
  • 216
    • www.publiceye.gr
« Απάντηση #977 στις: Απριλίου 07, 2012, 09:14 »
1. Το BEBECA μου αρεσει.
2 .Το εχω φαει απο πολλα χερια
3 .Τριτη μερα που το ατμιζω με εχει μπερδεψει (αλλα αρωματα μου ερχοντε)
μαλλον πρεπει να το αφησω για λιγο στην ακρη  μου συμβαινει εαν ατμιζω σερι μια γευση φτανει να μην την καταλαβαινω.

Υπαρχει και η μυρωδια που αφηνει  για παραδειγμα σε 1 κεικ, σε χτυπητο αυγο με ζαχαρι, σε κουλουρακια κλπ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2012, 09:24 από fotakos »

Αποσυνδεδεμένος adiohosk

• *
  • 177
  • ο καθένας με την τρέλα του
« Απάντηση #978 στις: Απριλίου 07, 2012, 09:20 »
Ρε παιδια σίγουρα αυγο? εμένα φέτα με μπέικον

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #979 στις: Απριλίου 07, 2012, 09:27 »
Ασε Κυριάκο μήν το λές, γιατι εμένα ΟΛΑ μου τα υγρά τον τελευταίο μήνα μου μυρίζανε παστουρμά! Ασχέτως εταιρίας, ασχέτως γευσης, ΟΛΑ το ίδιο! Ειχανε μπουκώσει μάλλον οι γευστικοί μου οδοί!!!!  :tongue_smilie:
Ειμαι σε αποτοξίνωση με σκέτη VG τώρα και εχω ισιώσει πάλι!
Η γεύση ειναι περίεργο πράμα και εμείς την "κουράζουμε" ολη μερα με τις πιπίλες!!!!

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #980 στις: Απριλίου 07, 2012, 09:37 »
εχεις απολυτο δικιο Αλεξ και ειδικα ο Κυριακος που εχει ατμισει οτι βαζει ο εγκεφαλος του ανθρωπου,ειναι φυσικο μετα απο καποια στιγμη να χανεις την μπαλα και να μην εχεις γευση η ακομη και να σου φαινονται ολα ιδια.σε εμενα δεν συμβαινει αυτο διοτι 7 μηνες τωρα που ατμιζω χρησιμοποιω ενα και μονο υγρο οποτε ειμαι τυχερος που δεν εχω μπει σε αυτο το τρυπακι να δοκιμαζω συνεχεια.δικη μου βεβαια γνωμη και παντα προσωπικη.
θεωρω πως και τα υγρα π.χ. ειναι σαν ενα μαγαζι με ρουχα.οσο περισσοτερα ρουχα υπαρχουν σε ποικιλια τοσο πιο δυσκολο ειναι να διαλεξεις αυτο που θες,δοκιμαζοντας τα ολα.καποια στιγμη χανεις την μπαλα και παιρνεις κατι που δεν σου αρεσει και το βαζεις στην ντουλαπα φορωντας το μονο μια φορα.αυτο εχω παρατηρησει εγω απο πολλα παιδια και με τα υγρα.καλα κανει ο καλλιτεχνεις και βγαζει συνεχεια γευσεις και αρωματα κ.λ.π. αλλα θα πρεπει να καταληγουμε Κυριακο που και που σε κανενα υγρο για να ηρεμει και ο εγκεφαλος μας.γιατι εσυ τα εκαψες ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Christos_Tz

• **
  • 467
  • Provari Mini Titanium White+Russian 91%
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=573023804&ref=tn_tnmn
« Απάντηση #981 στις: Απριλίου 07, 2012, 20:13 »
Παιδια γεια χαρα..πρωτη φορα που πηρα Bebeca..30ml/18mg Balanced..την εχω ακομα σφραγισμενη..μολισ την ανοιξω θελει να μεινει ανοιχτη γιατι καποια ωρα για ωριμανση?

Αποσυνδεδεμένος achilleas

• **
  • 160
  • Honesty is the best policy.
« Απάντηση #982 στις: Απριλίου 07, 2012, 20:44 »
Christos_Tz
ακομα κλειστη την εχεις? :hmmm: :hmmm:
Ντουμανιασε το τό 'τιμημενο'
Ωριμαζει μονο του +τω χρονω :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος DIONYSIS

• 549
  • Penelope+ProvariMini Satin/Ιatty +PrecisePlus18500
« Απάντηση #983 στις: Απριλίου 07, 2012, 21:42 »
Bebeca:
Πήρα και εγώ σήμερα 10ml, πραγματικά πολύ γευστικό υμι-καπνικό, χωρίς οινοπνευμα-τίλες και πολύ καλή τιμή :thumpup:.
Άριστο υγρό για εναλλαγή στους φαντικούς χρήστες tribeca και RY4
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιο με tribeca, θυμίζει βέβαια ελάχιστα και ξεγελά όσους απλά έχει τύχει να την ατμίσουν  :dontknow:.
Τα συμπεράσματά μου τα παραθέτω έχοντας ώς ατμιστικό υγρό αποκλειστικά και μόνο tribeca εδώ και 6 μήνες.
Μπράβο στο δημιουργό του  :bow:, πολύ ευχάριστη νότα  :thumpup:, ένα υγρό που δε λιγώνει  :tongue_smilie:, ξεχωρίζει  :yes: μέσα στα δεκάδες που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς από διάφορες επώνυμες εταιρείες.
Αυγουλίλες και τα ρέστα δε πήρα τουλάχιστον με την 6ρα και άτμισμα με Line προς το παρόν  :dontknow:, αν γευτώ κάτι τέτοιο θα επανέλθω εκ νέου.
Θα το ξανα τιμήσω δεόντως άμεσα και πάλι μπράβο  :yes:.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2012, 09:51 από DIONYSIS »

Αποσυνδεδεμένος Aκαπνος

• **
  • 111
  • η αλλη μιση καρδια μου στη κινα βρισκεται
« Απάντηση #984 στις: Απριλίου 08, 2012, 10:05 »
παντως εγω  βρε παλλικαρια εχω δοκιμασει αρκετα αρωματα του Πανου και καπνικα και φρουτενια μπορει να ειμαι βλαμμενος :idiot1: αλλα τα καλυτερα καπνικα του ειναι ο καφες  :respect: :respect: :respect: και το μπισκοτο κανελλα :sign_trelaaa: (δε θελω να πω σε καμμια περιπτωση οτι τα <καπνικα> δεν ειναι καλα).η πικριλα του καφε και η πικαντικη γευση της κανελας με καλυπτουν απολυτα οταν θελω κατι δυνατο ,οσον αφορα το bebeca δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• 533
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
« Απάντηση #985 στις: Απριλίου 08, 2012, 22:22 »
τα καλυτερα καπνικα του ειναι ο καφες 

Συμφωνώ απολύτως.
Ο καφές βέβαια δεν έχει καπνική γεύση, αλλά δίνει την "ξερή" τζούρα του τσιγάρου, ενώ τα υπόλοιπα καπνικά (Βαρβάρα, Καπνός κλπ πλην της Φωτιάς που είναι εντελώς διαφορετική) έχουν "υγρή" αίσθηση.

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• **
  • 178
  • BB+PVC+SUV+MP3
« Απάντηση #986 στις: Απριλίου 09, 2012, 01:44 »
αναμεσα σε apache και camila ποιο θα λεγατε οτι ειναι πιο "τσιγαρατο"?
γιατι ο καπνος δε μου κανει.πολυ γλυκα αφηνει

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #987 στις: Απριλίου 09, 2012, 02:24 »
Ο καφές βέβαια δεν έχει καπνική γεύση, αλλά δίνει την "ξερή" τζούρα του τσιγάρου, ενώ τα υπόλοιπα καπνικά (Βαρβάρα, Καπνός κλπ πλην της Φωτιάς που είναι εντελώς διαφορετική) έχουν "υγρή" αίσθηση.
Το βασικό μου υγρό εδώ και καιρό είναι ο Καφές. Μόνος του ήταν λίγο άδειος, χωρίς "σώμα". Με λίγη καραμέλα γλύκανε ελαφρά και στρογγύλεψε. Τελικά νομίζω πως ολοκληρώθηκε η συνταγή μου με λίγο Καμίλα. Στα 10 ml βάζω 13-14 σταγόνες Καφέ, 1-2 Καραμέλα και 1-2 Καμίλα (ανάλογα τα κέφια). Καλό για όλη μέρα.
 :)

Αποσυνδεδεμένος hardmacarton

• **
  • 107
« Απάντηση #988 στις: Απριλίου 10, 2012, 10:40 »
εμενα παλι η bebeca δεν τρελαθηκα ετσι κ ετσι ποιo πολυ μ αρεσε το camel

Αποσυνδεδεμένος Nostradamus

• *
  • 60
« Απάντηση #989 στις: Απριλίου 10, 2012, 11:02 »
αναμεσα σε apache και camila ποιο θα λεγατε οτι ειναι πιο "τσιγαρατο"?
γιατι ο καπνος δε μου κανει.πολυ γλυκα αφηνει
Το apache φίλε μου, και σου προτείνω στα 10ml βάσης 9 σταγόνες apache και 1 σταγόνα φωτιά. :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449942 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F