vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO

Αποσυνδεδεμένος gad

• **
  • 164
  • Φύλο: Άντρας
Καλά, δεν διαβάζετε το θέμα? :hmmm:

Αν δεν διαβάζετε, παρακαλώ να μην παραπληροφωρείτε  :nope:

Εδώ η απαντησή σας
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5446.msg295525.html#msg295525
Το
´παντελης  απουσια...αναγράφεται στο site της zerobacco για το συγκεκριμένο υγρο..
Επισης σε αλλα υγρα του καλλιτεχνη σαν διαλυτης χρησιμοποιείται η προπυνελογλυκολη:
http://atmoslab.gr/el/node/43

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
Ελπιζω να μην ειμαι off topic αλλα επειδη εχω ακουσει οτι η VG ειναι φωτοευαισθητη μηπως εχεις αδεια μπουκαλακια αδιαφανη των 20ml? Αν δεν εχεις ξερεις που μπορω να βρω?

οι γλυκερίνες όχι ,  η νικοτινη ναι  :)

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
Αγόρασα για δοκιμή Bebeca balanced 12mg/ml αναζητώντας μια καπνική γεύση και ενώ σε γενικές γραμμές το χτύπημα και η παραγωγή καπνού είναι εντυπωσιακά, η γεύση με απογοήτευσε καθώς στο τελείωμά του μου άφησε κάτι από το nobacco RY2, που μέχρι σήμερα είναι το χειρότερο υγρό που έχω δοκιμάσει. Είμαι σίγουρος πως αν απουσίαζε το συστατικό στο οποίο οφείλεται αυτό, θα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου υγρά.

Επειδή αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με το προσωπικό μου γούστο, έχετε να μου προτείνετε κάποιο πιο "αδιάφορο" καπνικό υγρό του εν λόγω κατασκευαστή;

Μέχρι στιγμής παραμένω σταθερά στο tabacco C από Inawera (το οποίο βέβαια δεν είναι και το πλέον αδιάφορο καπνικό, καθώς στο τελείωμά του αφήνει μια αισθητή γλυκάδα).

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• smoke...τα αλλα??απλα πετρελαιο για τη σομπα!!!
  • 1030
το ry2 το χειροτερο υγρο που δοκιμασες????
και εγω το θεωρουσα το κορυφαιο σε επιλογη μετα τα υγρα του καλιτεχνη....(βασισμενα σε pg)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 30, 2012, 02:37 από poseidonas7 »

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
το ry2 το χειροτερο υγρο που δοκιμασες????
και εγω το θεωρουσα το κορυφαιο μετα τα υγρα του καλιτεχνη....(βασισμενα σε pg)

Δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα με υγρά, αλλά είναι προφανές ότι το κοινό συστατικό των 2 υγρών στο οποίο αναφέρομαι είναι αρκετά μακριά από το γευστικό μου γούστο :hmmm:

Κατά τ' άλλα είναι αυτό που λέμε "περί ορέξεως". :)

• 1030
κατσε λιγο γιατι εδω εχουμε θεμα..
εαν καταλαβα καλα το bebeca ειναι ενα κοντινο ry2????

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
Όχι, δε θα έλεγα ότι είναι κοντινά, απλώς στο τελείωμα της γεύσης μου αφήνει ένα  άρωμα που μου θυμίζει έντονα το συγκεκριμένο υγρό που ανέφερα.

Αποσυνδεδεμένος gad

• **
  • 164
κατσε λιγο γιατι εδω εχουμε θεμα..
εαν καταλαβα καλα το bebeca ειναι ενα κοντινο ry2????
Πολυ κοντινό για μένα !!!

• 1030
δοκιμσα πεπονακι πριν απο λιγο..
τελειο :thumpup:
ελαφρυ και καλοκαιρινο :D

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • 977
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
@BigRed
Έχω την εντύπωση, με τα λίγα γράμματα που γνωρίζω ότι άλλο η αιθυλική αλκοόλη που αναφέρει το μέλος sotirakos10 και άλλο η βενζυλική αλκοόλη που αναφέρει το μέλος kallitexnis στο link που αναφέρεις. ;)

Αποσυνδεδεμένος Georgestil

• **
  • 245
  • ΤΟ ΚΟΨΑ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ
Καλημέρα απο χθες έχω τη bebeca και ατμιζω.
Πολυ καλές πρώτες εντυπώσεις.
Η ερώτηση μου γιατι δεν έχω καταλάβει κάτι είναι αν χρειάζεται άνοιγμα το μπουκάλι για να ωριμάσει;

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• Ι.Χ.Θ.Υ.Σ
  • **
  • 355
    • KostasSpear
Δεν χρειάζεστε να μείνει ανοιχτό απλά απ-ασφαλίζεις και το βιδώνεις κανονικά   και γίνετε ένα είδος ωρίμανσης ας το πούμε
Τα γραφόμενα του Πάνου...

Αν αφήσετε τη BEBECA για 1-2 ημέρες, αλλάζει η επίγευσή της. Δεν ξέρω αν θα σας αρέσει αλλά είναι διαφορετική.
Για να προλάβω: Να έχει λίγο αέρα μέσα ή αν είναι γεμάτη να μην είναι σφιγμένο το καπάκι.

Αποσυνδεδεμένος renaxan

• *
  • 35
  • Φύλο: Γυναίκα
  • To Mac or not to Mac?
Καλημέρα σε όλους σας,

μπορεί κάποιος να μας πει τι γεύση είναι το Bebeka? Είναι καπνικό? Είναι καλύτερο μετά την ορίμανση?

Thanks  :-[

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• Ι.Χ.Θ.Υ.Σ
  • **
  • 355
    • KostasSpear
Καπνικό είναι
Τώρα αν θα σου αρέσει πριν ή μετά την ωρίμανση, γούστα είναι αυτά
Κάντο και έτσι και αλλιώς και αποφάσισε
Μπορεί να μην σου αρέσει και καθόλου με κανέναν τρόπο

Αποσυνδεδεμένος renaxan

• *
  • 35
  • Φύλο: Γυναίκα
  • To Mac or not to Mac?
Σε ευχαριστώ!

Το κακό είναι ότι δεν μου αρέσουν τα καπνικά πλέον... Μόνο το Freedom. Και μου αρέσει φοβερά η Κανέλα!

Όμως θέλω να αγοράσω υγρά από Atmos Lab. Βλέπω οτι αρέσουν σε όλους!  :-*

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 194 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 321 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20385 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1161 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878661 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363120 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468149 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913262 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521976 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703284 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ