vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

405 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, Aoratix, Doubt, maraki1308, tony1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 988
  • Φύλο: Άντρας
εμενα παντως επειδη το ry4 ειναι το καθημερινο μου υγρο ατμισης οντως εχει πολλα στοιχεια η μπεμπεκα απο αυτο, ιδια ομως δεν θα τα ελεγα με την καμια :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • 534
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Σε bridgeless 510 (της zerobacco) που το πρωτοδοκίμασα, με το μόνο που μπόρεσα να το παρομοιάσω ήταν το 3beca.
Σιγουρεύτηκα όταν το έβαλα στον Iatty (και το ατμίζω δυό μέρες τώρα...)  :yes:
Για την ομοιότητα με το RY4 δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί έχω να το δοκιμάσω σχεδόν τρεις μήνες.

Edit: δοκίμασα τη bebeca μόλις σε κάρτο mini & more...καμία σχέση...
Παίζει μεγάλο ρόλο ο ατμοποιητής...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 27, 2012, 00:08 από WileECoyote »

Αποσυνδεδεμένος StavrosM

• Ρημάδα νικοτίνη.......
  • **
  • 177
  • Titanium - SubOhm - Rulezzz !!!
Η "Bebeca" κατ εμέ  είναι κατά 99% Tribeca σε οσμή και 85% σε επίγευση.
Το κοινό στοιχείο που είχαν τα Tribeca και το RY4 ήταν και είναι αυτή η βαριά οσμή-επίγευση "καπνιστού" κάτι......
Κατά τα άλλα, τα έχω και τα 3 μπροστά μου και τα δοκίμαζα μέχρι σήμερα το μεσημέρι εναλλάξ. Δεν υπήρχανε τρελλές ομοιότητες ποτέ και δεν υπάρχουν και τώρα.

Το καλό είναι πως ο Καλλιτέχνης είπε πως στη νέα παρτίδα θα "διορθώσει" το θέμα της επίγευσης !!!

Το κακό είναι πως όπως και με το Tribeca έτσι και με τη Bebeca, σήμερα το μεσημέρι και μετά απο συνεχή χρήση (2 μέρες) Bebeca ....... έχασα τη γεύση, όπως ακριβώς και με το Tribeca.
Δεν έχασα μόνο τη γεύση των υγρών αλλά και οτιδήποτε άλλο...... όπως ο πρωινός καφές και το φαγητό.
Μάλλον κάποιο συστατικό έχουν αυτα τα δύο , δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Παρότι πήρα και δεύτερο μπουκάλι σήμερα, θα κάνω στόπ για 2-3 μέρες να στρώσω τη γεύση και μετά πάλι Bebecaaaaaa.

Πήρα το Σαββάτο μπουκαλάκι και εγώ μπεμπέκα 12άρα,30 ml.Έκανα 1 ml κυριακη μου άρεσε,αλλά δεν με ενθουσίασε.
Δεν είχε το χτύπημα του 12halo ούτε κάποιες γεύσεις.
Αραίωσα με 4ml thunder 20άρα να φτιάξω λίγο το χτύπημα και στα 13 νικοτίνη σχεδόν το βρήκα αλλά έφυγε στο περίπου όλη η γεύση κάτι που δεν συμβαίνει με το τριμπέκα ακόμα και σε αναλογία 1:1.
Σέ καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή και λίγη αύξηση των βολτ στρώνει η γεύση, και το χτύπημα άριστο.
Συμπέρασμα :
1)πιο πολύ άρωμα μέσα για να καπνίζεται και με απλά η.τ σαν τα ego-c
2)"κάτι" λείπει για να θεωρηθεί αδελφάκι, ίσως κάποιοι τόνοι

το άλλο σαββάτο θα έρθω και επισήμως να διατυπώσω τα παράπονα μου :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Προσωπικώς κατάφερα μόλις χτές να  πάρω στα χέρια μου την πολυπόθητη μπεμπέκα.
Και παρότι δεν υπήρξα ποτέ (η δέν αφησα ποτέ τον εαυτό μου να υπάρξει) fan του tribeca, ξετρελλάθηκα.
Δεν μπορώ να κανω σύγκριση στην γευση και την επίγευση, δεν ήμουν ποτέ χρήστης, και λόγω της τιμής του Tribeca το απεφευγα αν και μου αρεσε αρκετά.
Τώρα, με αυτην την τιμή, μπορώ να πώ οτι μου αρέσει άφοβα!  :laugh1: :tongue_smilie:
Επίσης λόγω εντονου αρώματος, παρατήρησα κατι που προφανέστατα ισχύει κατα κόρον και στο Tribeca.
Αραίωσα την 18ρα PG/VG Bebeca με 0νική μίστ για μένα στα μισά, χωρι΄ς να επηρεαστεί σχεδόν καθόλου η γεύση, και με 36ρα PG για την κοπέλα μου (με το ματι καπου στα 25-26) και πάλι χωρις ουσιαστική διαφορά.
Δεν ξερω αν σαν αρωμα σε δυο τρεις μερες οπως διαβάζω θα μου βγει μπουχτιστικο, αλλα αυτο που βλέπω ειναι οτι το ετοιμο υγρό λόγω εντονου αρώματος , ειναι πολύ ευκολο να χρησιμοποιηθεί και σαν αρωμα, ανοίγοντας και νεα μονοπάτια!
Αιντε να δουμε και το RY69 τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Jacob13

• **
  • 238
bebeca vs tribeca = σημειωσατε Χ

αν οχι 100% ιδιο ειναι κατα 95%(το ηθελα λιγο πιο δυνατο)

Αποσυνδεδεμένος D KAPNAS

• **
  • 256
Και γω VIRGINIA για ΠΑΝΤΑ!!!

Άντε βγάλε άκρη τώρα  :confused1: :)) :confused1: :))

ε εντάξει,φαίνεται με τοόσο πράσινο μήλο που έχει ατμίσει τα καπνικά του φαίνονται έντονα :laugh1:

Συνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
 :)) :)) :))
Κι εγώ χτυπάω πράσινο μήλο αλλά αυτός εχ ξιφιγει  :laugh1:

Την προηγούμενη εβδομάδα ήθελα να γράψω για το apache και ευτυχώς που δεν το έκανα.
Ενώ η αρχική γεύση ήταν καλή τσιγαρίσια μου άφηνε επίγευση αποτσίγαρου. Το έβαλα στην άκρη για να το χαρίσω σε κάποιο φίλο.
Σήμερα για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες κάπνισα τσιγάρο ξανά. Είχα μισό πακέτο malrboro ξεχασμένα και είπα να πάρω αυτά για ποτάκι σε μπαρ. Λοιπόν το 1ο τσιγάρο μου άφησε ακριβώς την ίδια επίγευση.

Για μένα λοιπόν σαν άρωμα δεν λέει πολλά πλέον. Αλλά για κάποιον που κάπνιζε marlboro και αρχίζει τώρα το η.τ. νομίζω ότι θα πρέπει να το δοκιμάσει.

Αποσυνδεδεμένος DISA

• Vamo+Fogger=Bazookas atmou
  • **
  • 347
  • e-lquid mixer
Εγω πηρα βασεις VG kai PG για mix και ειναι ΑΑ!!! σουπερ :thumpup:

καλησπερα και απο εμενα. αρχικα πηγα να αγορασω το μπεμπεκα και ρωτησα αν μπορω να το δοκιμασω πρωτα και μου λεει που εχεις δει να εχουν ατομαιζερ με υγρα για δειγματισμο ? :confused1: :confused1: παντου του λεω....  πηρα την 18αρα σε 10 μλ. αρωματικα ειναι ολοιδιο. στην εισπνοη ειναι επισης ολοιδιο. κατα την εκπνοη ομως η επιγευση που αφηνει δεν θα την χαρακτηριζα και οτι καλυτερο... ειναι ψιλοασχημη...το δοκιμασα σε dct titan. σε ενα αλλο ατμο titan ειχα το τριμπεκα για συγκριση... η επιγευση δεν εχει καμια σχεση... 

Αποσυνδεδεμένος DjLouiS

• **
  • 281
το δοκιμασα σημερα και εγω σε εναν 901 και οντως ειναι σαν ατμιζεις τη τελευταια σταγονα του tribeca στο γυαλινο μπουκαλακι των 30μλ.Ειναι παρα πολυ καλο και εντονο ειναι λες και ατμιζω freddo espresso ipanema με λιγο γαλα νουνου!!!
Συγχαρητηρια στο φιλο Παναγιωτη που διαπρεπει στο χωρο των αρωματων!!

Αποσυνδεδεμένος Nikosgor

• **
  • 267
καλησπερα και απο εμενα. αρχικα πηγα να αγορασω το μπεμπεκα και ρωτησα αν μπορω να το δοκιμασω πρωτα και μου λεει που εχεις δει να εχουν ατομαιζερ με υγρα για δειγματισμο ? :confused1: :confused1: παντου του λεω....  πηρα την 18αρα σε 10 μλ. αρωματικα ειναι ολοιδιο. στην εισπνοη ειναι επισης ολοιδιο. κατα την εκπνοη ομως η επιγευση που αφηνει δεν θα την χαρακτηριζα και οτι καλυτερο... ειναι ψιλοασχημη...το δοκιμασα σε dct titan. σε ενα αλλο ατμο titan ειχα το τριμπεκα για συγκριση... η επιγευση δεν εχει καμια σχεση...

συμφωνω για την επιγευση..με χαλαει ωρες ωρες παρα πολυ..

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
  • Im back and vaping again.!!!
συνηθως αυτο οφειλεται στην παρουσια αλκοολων σε μερικα αρωματα, ελπιζω να μην παραπληροφορω..

ισως αυτος να ειναι και ο λογος που δεν προβλεπεται αμεσα σε σκετο αρωμα το συγκεκριμενο;  :hmmm:

Καλά, δεν διαβάζετε το θέμα? :hmmm:

Χρήση άριστων α'υλών φαρμακευτικής καθαρότητας, παντελής απουσία αιθυλικής αλκοόλης.

Αν δεν διαβάζετε, παρακαλώ να μην παραπληροφωρείτε  :nope:

Εδώ η απαντησή σας
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5446.msg295525.html#msg295525

Αποσυνδεδεμένος sotirakos10

• **
  • 124
  • Rock 'n Vape
Παράθεση
Αν δεν διαβάζετε, παρακαλώ να μην παραπληροφωρείτε  :nope:
Ουψ sorry δεν το ειχα διαβασει!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 37 20456 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:23
από Antiprosopos
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 363660 Τελευταίο μήνυμα Απρ 05, 2025, 23:23
από Antiprosopos
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 231 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 352 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879077 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1915200 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523209 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377351 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ