Η πρώτη κρούση που ήταν σοκαριστική, γιατί ποτέ δε μου είχε τύχει στο παρελθόν τέτοιο πράγμα, ήταν σαν να έσκασε κάτι μέσα στο μυαλό μου. Πόνος οξύς και διαπεραστικός που διήρκησε ένα δευτερόλεπτο. Από εκείνη τη μέρα μου έχει συμβεί κανα δυο φορές το ίδιο σύμπτωμα σε ένταση.
Γενικότερα, εδώ και δέκα περίπου ημέρες, δε μπορώ να ηρεμήσω. Δεν είναι ακριβώς πονοκέφαλος αυτό που νοιώθω, είναι σαν να με χτυπάνε συνεχώς σφυριά σε διαφορετικά σημεία, άλλοτε με μικρότερη ένταση, άλλοτε με μεγαλύτερη. Οι ενοχλήσεις δεν μου περνάνε με κανένα παυσίπονο. Παράλληλα, έχω σχεδόν μόνιμα την αίσθηση της ζάλης που μοιάζει με αυτήν που έχει κανείς όταν συνέρχεται από νάρκωση.
Ατμίζω σχεδόν ένα μήνα, ποσότητα 1μισι με 2 ml καθημερινά, με νικοτίνη από 6mg μέχρι 0mg, με βάση balanced και πάντα με αρώματα. Δοκίμασα σκέτη vg, δοκίμασα να μείνω χωρίς να ατμίσω για λίγες ώρες, κάπως υποχωρούν τα συμπτώματα, όμως δεν επανέρχομαι πλήρως.
Έχω την αίσθηση ότι όλα αυτά δεν είναι άσχετα με το η.τ. Πολύ κρίμα, γιατί μου αρέσει πολύ και το βασικότερο... έχω κόψει το κ.τ.
Την ερχόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού με γιατρό. Για να δούμε...