Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Αυτό με την πανοραμική πλάκα στα δόντια νομίζω πως θα το δοκιμάσω γιατί θέλω να αποκλείσω όλες τις πιθανότητες.
Όσο για την τζούρα, έχω αλλάξει διάφορους ατμοποιητές, από τον πολύ χαλαρό imist (μεγάλη η χάρη του), μέχρι τον πιο σφιχτό καρτομάιζερ και προσφάτως τον CE4, χωρίς να υπερβάλλω στις ρουφηξιές και αποτέλεσμα δεν είδα.

Να συμπληρώσω πως σήμερα, μετά από τόσες εβδομάδες πραγματικής ταλαιπωρίας, είναι η πρώτη μέρα που το κεφαλάκι μου είναι καθάριο. Μεγάλη ανακούφιση παιδιά! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι. Το περίεργο είναι πως απ' ό,τι φαίνεται (μην το ματιάσω) δε με ενοχλεί η pg, που συνήθως θεωρείται η περισσότερο υπεύθυνη για διάφορα.
Ταυτόχρονα πάσχω από ήπιο άσθμα που παρουσιάστηκε σχεδόν μαζί με τους πονοκεφάλους, όμως οι γιατροί που έχω επισκεφτεί δεν τα συνδυάζουν. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία που όταν θα έχω πλήρη και σαφή αποτελέσματα θα σας την εκθέσω λεπτομερώς στο ανάλογο νήμα. Το ψάχνω πολύ μέχρι να βγάλω άκρη και μ' αυτό. Το μόνο στοιχείο που μπορώ να πω είναι πως ο πνευμονολόγος που επισκέφτηκα μου είπε πως το πιθανότερο είναι οι ουσίες του η.τ. να λειτούργησαν σας ερεθιστικός παράγοντας για το εν υπνώσει άσθμα που είχα από παλιά.