Τον 3100 δεν θα τον πάρεις, αφενός γιατί δεν τον είχες στη λίστα σου, αφετέρου γιατί θα τον πάρει ο majoragi, κατόπιν συμβουλής του Colton50.
(Άσχετο, αλλά οι σοβαροί φορτιστές έχουν χωριστά κανάλια για κάθε μπαταρία, το οποίο με την γνωστή κοινή λογική μας λέει, ότι τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες για επακριβώς ίδιο επίπεδο φόρτισης έχουμε αν βάλουμε όλες μαζί στον C3100 ή μία μία στον C100, εκτός αν έχει ξαναγραφτεί ότι δεν πρέπει μία μία.)
(Άσχετο συνέχεια, μία μία είναι καλύτερα γιατί το ίδιο επακριβώς hardware θα τις διαχειριστεί, εκτός αν έχει ξαναγραφτεί κάτι άλλο.)
(Άσχετο τούμπαλιν, το "καλύτερα" είναι αν ψάχνουμε ψύλλους σε βραδινή ατμοσυνάντηση. Το έγραψα για να θωρακίσω την άποψη του majoragi, ότι αν δεν βιάζεται μπορεί να χρησιμοποιεί τον C100 για 1-2 μήνες έως εφόρου ατμοζωής, αλλά και περισσότερο γιατί φορτίζει και αναλύει και NiMH και έχει και οθόνη και κάνει τα ίδια και περισσότερα από τον 3100 άμα λάχει.)
Πίσω στα δικά μας, ούτε τον Lii-500 είχες στη λίστα θα μου πεις, αλλά εγώ με δόλιο τρόπο τον πρότεινα.
Τον 3100 δεν τον πρότεινα γιατί με είχες κλειδώσει στα ~25$.
Αν πάμε στα ~40$, θα κάνεις νέα λίστα και εγώ κάτι θα βρω πάλι για να σε κρατάω σε βέρτιγκο.