Εξαιρετικές παραθέσεις αγαπητοί + συγχαρητήρια για το θέμα!
¨Οπως είπαν όλοι, μιας και επιχειρούμε σύγκριση διαφορετικών αντικείμενων, συν του ότι δεν έχουμε απτά αποτελέσματα πρόσληψης σε συνδυασμό με την ειδική ατομική μας προδιάθεση, η σύγκριση είναι χλωμή ..
¨Οπως πάντα, ο πρώτος και ο τελευταίος αλληλεπιδρών παράγοντας φίλτρο, έχει τη δυνατότητα να είναι μόνο ο εαυτός μας.
Επίσης, επειδή ο όρος εξάρτηση* λαμβάνει χώρα πρωτίστως μέσα από τη διανόηση μας, μέσα από τα συναισθήματα μας, τα πάθη και γενικότερα από τις επιλογές μας (κάποιοι θα έλεγαν μέσα από την ψυχή μας), ποικίλουν τα αποτελέσματα από ανθρωπο σε άνθρωπο. Σιγουρότατα δεν θα ήταν σωστό να ζητάμε να εξάγουμε αποδείξεις δικών μας εσωτερικών αιτίων, από ουσίες η γενικότερα από εξωτερικούς ως προς εμάς παράγοντες.
Εγώ ξεκίνησα πριν 10 μήνες, όπως ακριβώς περιγράφηκε παραπάνω, με ένα μικρό μπουκαλάκι που μου κρατούσε μερες. Σιγά σιγά πολλαπλασιάστηκε η ποσότητα υγρού και τώρα, μετά από μήνες σε 12ρα νικοτίνη, δεν την αντέχω πια και παίζω σε 6-7-8ρες … ίσως να έχω μειώσει και την ποσότητα, λόγω του ότι δεν υπάρχει ο αρχικός ενθουσιασμός για τη νέα εμπειρία φύσα ρούφα κλπ .. είμαι πλέον του δέοντος ευτυχής, με μια από τις σοφότερες επιλογές που θα μπορούσα να κάνω για μένα, + ευγνώμων για την προσφορά των συμφορουμιτών ..
*και όχι μόνο. Απεξάρτηση, συνήθεια, απώλεια, περιορισμός, όλα είναι εσωτερικές αξίες και αλληλεπιδρούν μοναδικά με τα εξωτερικά ερεθίσματα.