Οπως λέει κι ο γιατρός, τον οργανισμό σου δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις. Αυτό που χρειάζεται, αυτό θα πάρει. Κι αν πάρει περισσότερο, θα στο πει.
Τις πρώτες ημέρες, όπως λέει κι ο camber, ήσουν μπουκωμένος από το τσιγάρο. Λίγο και το σοκ της αλλαγής αλλά η αυθυποβολή ότι σταματάς κάτι κακό, σε έκαναν να ατμίζεις διευρευνητικά και όχι πολλά μλ. Τώρα προσαρμόστηκες και ο οργανισμός ζητάει αυτό που του λείπει, στην ποσότητα που του λείπει. Σύνηθες φαινόμενο στους νέους ατμιστές. Στην αρχή το μπουκαλάκι κρατάει μέρες και μετά από λιγο καιρό κρατάει ως και διήμερο.
Να ξέρεις επίσης, ότι ο βαθμός απορρόφησης της νικοτίνης εξαρτάται και από τον εξοπλισμό. Οσο βελτιώνεται ο εξοπλισμός, θα πέφτεις σε mg και θα ανεβαίνεις σε ml, όχι όμως ανάλογα. Σε θεωρητικό επίπεδο θα λαμβάνεις λιγότερες μονάδες νικοτίνης, αλλά ο οργανισμός θα ικανοποιεί στον ίδιο βαθμό την εξάρτησή του, κάτι που σημαίνει ότι πρακτικά προσλαμβάνει την ίδια ποσότητα νικοτίνης και ανεπίσημα υποστηρίζεται αυτό που σου είπαν, ότι τελικά απορροφούμε μέρος μόνο της νικοτίνης που περιέχεται στα υγρά.