Γιώργο, χαίρομαι για την ερώτηση, μου δίνεται η ευκαιρία να διευκρινήσω κάποια πράγματα σε σχέση με τις βαθμολογίες μου.
Κατ' αρχάς, δεν βαθμολογώ το υγρό, αλλά την εμπειρία που μου προσφέρει. Και η εμπειρία ξεκινά από την παραλαβή, την έρευνα, την περιγραφή, την συσκευασία, την όσφρηση και καταλήγει στη τζούρα, τη ρινική εισπνοή/εκπνοή, την αντιστοιχία της περιγραφής, το άρωμα στο χώρο, την επίγευση, την πιστότητα απόδοσης των γεύσεων, την ισορροπία στην ένταση και το συνολικό αποτέλεσμα. Το ότι ένα υγρό το βαθμολογώ με 90/100 και το άλλο με 85, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το πρώτο είναι καλύτερο από το δεύτερο. Δεν πετάω ένα βαθμό στην τύχη, γι αυτό και μου παίρνει τόσες ώρες και μέρες να κάνω μία αξιολόγηση. Ούτε ρίχνω τα υγρά σε ένα ντρίπερ και όλα καλά. Ετοιμάζω ένα προτζεκτάκι για το 2016, όπου θα μπορεί κάποιος χρήστης που ψάχνει κριτικές υγρών, να διαμορφώνει ο ίδιος τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν και έτσι να παίρνει βαθμολογία στα μέτρα του.
Στο ερώτημά σου, πιστεύω ότι αν η εταιρεία το περιέγραφε ως "η πρώτη μας απόπειρα σε καπνικές γεύσεις, με δυνατές νότες καπνού και τα καλύτερα στοιχεία του Black Flag Risen στην Original εκδοχή του" θα κυμαινόταν γύρω στο 95/100 όντως.