Νικο τι και αν τα ειχαν σε ce4-ατλαντιδα-kayfun???Τα υγρα ειναι πανακριβα και δεν ειναι κατι το τρομερο και φοβερο...Ηδη γνωριζω αρκετους που προτιμουν να πληρωνουν λιγα χρηματα για μετρια υγρα παρα να πληρωνουν πολλα χρηματα για εξαιρετικα υγρα ( ΚΑΙ ΚΑΛΑ) σαν τα Five Pawns..Η γνωμη μου που την εχω πει ξανα στο παρελθον ειναι αυτη..Τα υγρα δεν θα επρεπε να κοστιζουν πανω απο 10 αντε βαρια 15 ευρω το 30 ml μπουκαλι...Ο λογος που κοστιζουν τοσο ακριβα?Νομιζω το hype...Και δυστηχως πολλοι ειναι εκεινοι που εχουν πεσει στην παγιδα του hype αυτου..Πιστευω με το ποστ μου αυτο ισως να δημιουργησω εντονες διαμαρτυριες και γιαυτο για να τις προλαβω θα πω οτι τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη αλλα και οχι μονο...Καταλαβαινω απολυτα εκεινους που τους αρεσουν και ειναι διατεθειμενοι να τα δινουν τα χρηματα συχνα πυκνα γιατι για ολους υπαρχουν νοστιμα υγρα ανεξαρτητου κοστους..Για καποιον το αγαπημενο υγρο μπορει να κοστιζει 4 ευρω και για αλλο το αγαπημενο του να κοστιζει 30 ευρω...Οπως επισης ειμαι σχεδον βεβαιος πως αν τα υγρα δεν κοστιζαν οσο κοστιζουν,δεν θα ειχε γινει ιδιαιτερος λογος για αυτα..Εδω λοιπον ειναι το hype που ειπα πριν...Το μονο σιγουρο ειναι πως η τιμη στα υγρα δεν καθοριζουν και την απαραιτητη νοστιμια-ποιοτητα-προτοτυπια..Εχοντας δοκιμασει εως τωρα Grandmaster σε ναυτιλο και ατλαντιδα και Castle Long και Gambit μονο σε ατλαντιδα,δεν μου προσφεραν τιποτα παραπανω απο υγρα τα οποια μπορουν καλλιστα να κοστιζουν το 1/3 της τιμης των Five Pawns...
Τα fp είναι σίγουρα πανάκριβα για τον μέσο εργαζόμενο μισθωτό ή επαγγελματία.
Επίσης είναι σίγουρα πολύ πιο ακριβά απ΄όσο θα έπρεπε να είναι.
Αν κάποιος τα δοκιμάσει και του αρέσουν, συνήθως του αρέσουν σε βαθμό εξάρτησης (με μια δόση υπερβολής πάντα το λέω).
Είναι όμως τρομερά προσεγμένα, έχουν φέρει τα συστατικά σε εξαιρετικό βαθμό αναλογίας ώστε να δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα στη γεύση.
Σαφώς υπάρχουν άλλα υγρά με πιο πολλά αρώματα, πιο περίπλοκες συνταγές κτλ, αλλά προσωπικά δεν έχω βρει από κανένα άλλο υγρό αυτής της κατηγορίας τιμής την ευχαρίστηση που παίρνω από τo castle long.
Όλων μας η κρίση είναι υποκειμενική αφού βασίζεται στο πως αντιλαμβανόμαστε τις γεύσεις και τι μας ικανοποιεί.
Για την ατλαντίδα τώρα, θα συμφωνήσω με τους φίλους οτι είναι "ακατάλληλη" για τέτοια υγρά. Σαν να στήνω τον mutation x dripper με διπλά microcoils στο 0.5Ω με 60-70W και να περιμένω να αποδώσει γεύση το castle long.