Για το θέμα της συσκευασίας, και εγώ πρώτη φορά το ακούω.
Όσον για το θέμα της προτίμησης, και το αν αξίζουν τα λεφτά τους, οι απόψεις είναι πολυδιάστατες. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, θα πω ότι για να μπορέσεις να εκτιμήσεις αυτά τα υγρά, πρέπει να έχεις δοκιμάσει πολύ πράμα και να έχεις φάει ένα τόνο φόλες. Μόνο τότε μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο ποιοτικά και πιστά στην απόδοση των γεύσεων είναι. Αυτό όσον αφορά το αντικειμενικό κομμάτι, γιατί στο υποκειμενικό παίζει καθαρά ρόλο κατά πόσο μας ικανοποιεί ο εκάστοτε συνδυασμός γεύσεων.
Έχει ειπωθεί πολλάκις ότι τα υγρά αυτά δεν είναι για νέους ατμιστές. Όχι επειδή πρέπει να είσαι μέλος ενός exclusive club, αλλά γιατί πρέπει να έχεις δείγμα σύγκρισης, αρκετά ευρύ.
Πριν δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο τραπεζικός μου λογαριασμός είναι 6ψήφιος και ότι μπορώ να τα αγοράζω όποτε θέλω, να πω ότι δεν είναι έτσι. Αγοράζω ένα μπουκαλάκι κάθε μήνα, είτε CL είτε GM. Και τα απολαμβάνω σε λίγες και καλές στιγμές. Επιτρέψτε μου να επικαλεστώ και μια κουβέντα του Μπουσάρντο: "Κάποιοι μπορεί να θεωρείτε αυτά τα υγρά εξωφρενικά σε τιμή. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να τα αγοράσετε."