Δοκίμασα σε Magma το Grandmaster το Castle Long και το Lucena. Το πιο ευχάριστο ήταν το Lucena για μένα. Το Castle Long αρκετά ιδιαίτερο, ενώ το Grandmaster μου άφησε απορία. Πως γίνεται ένα τέτοιο υγρό, να έχει τόσους φανατικούς...
Πριν συνεχίσω, να επισημάνω πως δεν έχω ιδιαίτερα σκαλώματα στις γεύσεις. Δεν υπάρχει γεύση που την απεχθάνομαι, απλά υπάρχουν οι προτιμήσεις.
- Lucena, όσο μοσχοβολούσε από το μπουκάλι άλλο τόσο στο άτμισμα. Είναι το ροδάκινο και στο τέλος μου ερχόταν μια απαλήηηη κανέλα και μάλλον έφταιγε το spiced rum που υπόσχεται η εταιρία. Το φουντούκι δεν το κατάλαβα, ίσως όμως είναι εκεί για να συγκρατήσει την ένταση της οξύτητας του ροδάκινου.
9/10
- Castle Long, ιδιαίτερο... Ιδιαίτερο και θα έλεγα πως είναι αρκετά ιδιαίτερο άρωμα.

Πέρα από την πλάκα, ίσως μου έκανε την εντύπωση όλο αυτό το υπόβαθρο του «αλκοόλ» καθώς δεν είχα δοκιμάσει ξανά υγρό που μιμείται χαρμάνι από οινοπνευματώδη ποτά.
8/10- Grandmaster, δεν έχω πολλά λόγια. Έχω να προτείνω μια φθηνή λύση για τους λάτρεις... Βρείτε μια καλή μπανάνα (υγρό αναπλήρωσης εννοώ) αγοράστε από American Stars το Easy Rider και τέλος μια καραμέλα με έμφαση την καμένη ζάχαρη... βλ. Cotton Candy.
8/1035-40% Μπανάνα
45-50% Easy Rider
20-10% Καραμέλα
Συμπεράσματα:
Απογοητεύτηκα γιατί δεν κάλυψε τις προσδοκίες που είχα από αυτές τις τιμές. Αν υπολογίσω την τιμή και το τι κυκλοφορεί εκεί έξω από αρώματα, μάλλον οι βαθμολογίες θα έπεφταν 2 με 3 μονάδες.
Θεωρώ πως το Marketing της εταιρίας, είναι αντίστοιχο της Apple. Αξιόλογα προϊόντα σε εξωφρενική τιμή.