Σημερα επεσα μπροστα στα υγρα κατα λαθος
δοκιμασα μερικα χωρις να μπορω να πω οτι εντυπωσιάστηκα απο καποιο ιδιαιτερα
Κλασικα τα 3 που μου εκαναν περισσοτερο κλικ ηταν κατα σειρα
caste long reserve
castle long
grand master
Βεβαια οι δοκιμες εγιναν με ατμοποιητες του μαγαζιου οποτε το αποτελεσμα δεν ηταν διακαιο για τα υγρα
Το castle long μου αφηνε αυτη τη βουτυροκαρυδιλα εντονα ενω στο reserve περιμενα πιο εντονη τη γευση του μπερμπον
Για καλη μου τυχη εκεινη την ωρα περναγε απ εξω ο Γιαννης (
thenetpoet ) ο οποιος ειχε φορτωμενο τον ατμοποιητη του με το καστλ λονγκ
Η διαφορά απο ατμο σε ατμο ηταν εμφανης αν και δε τρελαθηκα τοσο, ψηθηκα ομως να μπω παλι στο μαγαζι και να το αγορασω ωστε να μπω και γω εστω και μια φορα στο κλαμπ της προπυλενογλυκεροελίτ .
Επεστρεψα κι εκεινη τη στιγμη ενα πελατης του μαγαζιου γεμιζε τον ατμο του με το black flag
Μου εδωσε το μπουκαλακι να το μυρισω ... Σκετη θεια κοινωνια !
Ξεχασα και τα καστρα και τα μπερμπον τα γκαμπιτ κι ολα τα υπολοιπα
Το αγορασα χωρις δευτερη σκεψη ...
ακομη δε τον εχω ανοιξει καν ...
Ισως αργοτερα αφου προετοιμαστω βαπιστοψυχολογικα γραψω και γω δυο λογια
Θελω να ξεχασω εντελως την εκπληξη απο τη πρωτη εντυπωση να ειμαι μονος στο σπιτι με φρεσκοπλυμενο τον κεϊφαουν
για ναμαι οσο γινεται απερισπαστος και αντικειμενικος .
Υγ : Χωρις να το ειχα δοκιμασει μεχρι στιγμης νομιζω οτι εχω φτασει πολυ κοντα στο καστ λονγκ ριζερβ
για να πω την αληθεια θεωρω οτι η δικη μου παραλλαγη ειναι σκαλες ανωτερη για τα γουστα μου .
Τωρα που δοκιμασα το οριτζιναλ μου εφυγε το αγχος που ειχα για το δικο μου δημιουργημα, εκτος αυτου πηρα και μια πιο επαγγελματικη γευστικη ιδεα
για το πως μπορω να το εξελιξω περαιτερω οχι για να του μοιαζει περισσοτερο αλλα ως προς το ποσοστο αντιστοιχιας των γευσεων .