vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

390 επισκέπτες, 5 χρήστες
athmichalop, Aoratix, nickgr, maraki1308, manoslykos

Υγρά Five Pawns

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: Υγρά Five Pawns
« Απάντηση #405 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 17:16 »
Εχω ανοίξει ένα θέμα εδώ σχετικό με αυτά που γράφεις, αλλά μάλλον κανένας δεν το έχει πάρει χαμπάρι ως τώρα :)

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #406 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 17:53 »
Black flag fallen. Μοναδικο υγρό με πολύ ξεχωριστή γεύση. Όλες οι νότες απόλυτα ισορροπημένες με πολύ καλό αποτέλεσμα. Το ατμίζω τώρα πίνοντας εσπρέσσο και ταιριάζει υπέροχα. Εν ολίγοις μια πολύ ευχάριστη ατμιστική εμπειρία, αλλά δε μου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να γίνει το all day υγρό για πολλούς.

Την ανάλυση των γευστικών οδών του υγρού την αφήνω στον άνθρωπο που του δίνεις τον apollo με σκέτη βάση  και σου βγάζει ιστορικό σταξίματος για την τελευταία εβδομάδα. (true story  :)) )

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #407 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 17:58 »
Και εγώ αναμένω τα reviews του ειδικού από Κέρκυρα μεριά γιατί δυστυχώς δεν βλέπω να το έχουν σε κάποιο κατάστημα για δοκιμή και δεν δίνω 32 ευρώ στα τυφλά.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #408 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 21:31 »
Αύριο που θα έχω Internet θα ανεβάσω το σεντόνι που έγραψα. Πάντως πραγματικά, ότι και να λέω, αν δεν το δοκιμάσει κάποιος, δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο υγρό που έχω ατμίσει...

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #409 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 21:34 »
Εγώ προσωπικά περιμένω με αγωνία να διαβάσω τη γνώμη σου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος chriscorfu88

• **
  • 186
« Απάντηση #410 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:07 »
Ιδιαίτερο υγρό με στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό. Το ατμίζω από το απόγευμα και πραγματικά το γευστικό αποτέλεσμα που παίρνω από τις τζούρες είναι πολλές φορές διαφορετικό. Έντονο και "βαρύ" που δύσκολα πιστεύω για κάποιον ADV. πολύ "παιχνιδιάρικες" οι γευστικές νότες του υγρού αλλά το άρωμα που αφήνει στον χώρο είναι μάλλον ενοχλητικό. Η γυναίκα μου με έχει  στολίσει με διάφορα και μου φαίνεται το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσω και στην δουλειά

« Απάντηση #411 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:12 »
Από φίλο που με κέρασε ένα τανκάκι.  Τώρα που το βρήκε αυτός  :dontknow: , δεν μου λέει!

:)) :))

Αποσυνδεδεμένος metalllinos

• *
  • 26
« Απάντηση #412 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:27 »
Δοκίμασα και εγώ το πιο πολυσυζητημένο υγρό των τελευταίων μηνών... Κατ'αρχήν συμφωνώ με τον Τρύφωνα ότι είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το πιο ιδιαίτερο υγρό που έχω δοκιμάσει... και έχω δοκιμάσει πάνω από 200...

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες που θα μπει σίγουρα ο Τρύφωνας για το story behind του υγρού. Όμως θα προσπαθήσω με μία πολύ απλή και σύντομη περιγραφή να σας παρουσιάσω περί τίνος πρόκειται...

Black Flag Fallen... Esspresso και σοκολάτα ο πυρήνας του υγρού χωρίς αμφιβολία. Αλλά χωρίς να είναι 2 διαφορετικά αρώματα... Αυτά τα 2 έχουν γίνει ένα και αποτελούν τον πρωταγωνιστή και βασικό χαρακτήρα του υγρού. Γύρω από αυτον πυρήνα, βρίσκονται ΟΛΑ τα άλλα αρώματα που λέει η εταιρία ότι βρίσκουμε μέσα. Το μέλι βρίσκεται εκεί σαν μία σταγόνα που ακολουθεί το υγρό διακριτικά σε όλη του την διαδικασία άτμισης... To toffee απλώνει γύρω από τον πυρήνα 'καφέ-σοκολάτα' και δημιουργεί το υπόβαθρο, την βάση του όλου εγχειρήματος... Η τρούφα δίνει ένα touch και συμπληρώνει την ισσοροπία γεύσεων του υγρού. Το toffee και το touch της τρούφας συνεισφέρουν πολύ στην κρεμώδη υφή της ατμιστικής αυτής εμπειρίας.

Δεν θέλω να προχωρήσω παραπέρα γιατί δεν θέλω να δώσω στοιχεία που ο Τρύφωνας θα περιγράψει σαφώς καλύτερα και αναλυτικότερα χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ορολογία.

Σαν συμπέρασμα θέλω να πω ότι προσωπικά το υγρό μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Είναι του γούστου μαυ και το λάτρεψα. Είναι ιδιαίτερο. Αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να ειπωθεί είναι ότι οι λέξεις που το χαρακτηρίζουν είναι η πολυπλοκότητα αλλά συνάμα η αρμονία και η ισσοροπία...

Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο για οτιδήποτε, είναι να κάνεις ένα πολύπλοκο εγχείρημα να αποδίδεται τόσο αρμονικά και ισσοροπημένα σαν ένα εξαιρετικό έδεσμα ζαχαροπλαστικής όπου και το τελευταίο χιλιογραμμάριο υλικού έχει τον λόγο του που βρίσκεται εκεί! Το έχουν καταφέρει. Νιώθω ατμίζοντας το, ότι οι άνθρωποι στην εταιρία πριν καταλήξουν στις αναλογίες αυτές και στις διαδικασίες παρασκευής του συγκεκριμένου υγρού έχουν ατμίσει πολλάαααα ml διαφορετικών εκδοχών του πριν καταλήξουν σε αυτό το απόλυτα ισσοροπημένο αποτέλεσμα.

Η πρώτη γνωριμία μου με το υγρό έγινε στον Apollo by Leo του renesis και εξελίχθηκε σε kayfun L P.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #413 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:29 »
Χρήστο, περιμένω τις εντυπώσεις σου από χρήση στον iatty. Και αν η γυναίκα σου σε ζορίζει, πάρε τον υιο και ελάτε για τσίπουρο στο Μπακαλόγατο!

Θάνο, respect!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• *
  • 26
« Απάντηση #414 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:32 »
Χρήστο, η γυναίκα μου μου κατέσχεσε τον kayfun, άνοιξε παράθυρα, αλλά μου έφερε το mini nautilus μου με σκέτη βάση....  το άρωμα στο χώρο δεν της άρεσε καθόλου και ήταν προφανές από τις αντιδράσεις της...  :confused1:

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #415 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:48 »
παστουρμαδιλα αφήνει και αυτό σαν το grandmaster?
Αν είναι έτσι θα εμπίπτει και αυτό στην απαγόρευση εντός σπιτιού....

Αποσυνδεδεμένος chriscorfu88

• **
  • 186
« Απάντηση #416 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 22:56 »
Θάνο πολύ ωραία και εύστοχη η περιγραφή του υγρού.... πολλά respect  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #417 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 23:07 »
Εγω δε τοχω ανοιξει ακομα

περιμενω να διαβασω πρωτα το σεντονι του Τρυφωνα
Που και που ανοιγω το κουτι και εισπνεω τα αρωματακια του .

Ενα τιπ που δε προκειται να σας πει κανεις  :
Η συσκευασια του χωραει μεσα το αϊ στικ εφαρμοστά με νανο καϊφουν χωρις ντριπ τιπ
καθως επισης και πολλες αλλες μπαταριοθηκες 18350 με ατμο  :))

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #418 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 23:11 »
Kαλο αυτο εισπνοη εκπνοη ετσι διαρκουν τα υγρα περισσοτερο :)) :)) :))

• *
  • 26
« Απάντηση #419 στις: Δεκεμβρίου 20, 2014, 23:34 »
Α! Και κατι ακομα, extra teaser για την αναμενόμενη παρουσίαση του τρυφωνα... Μόλις δείτε οτι ο Τρυφωνας ανέβασε το review του, μην τρεξετε να το διαβάσετε αμεσως. Φτιάξτε καφεδάκι, γεμίστε τανκακι, βάλτε φρέσκια μπαταριουλα και όταν θα ειστε έτοιμοι, καθίστε στο λάπτοπ...  Πριν ακομα δοκιμαστεί το υγρο απο τον τρυφωνα είχαν ήδη γραφτεί κάποιες σελίδες...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F