Το Toffee με τον τρόπο που το εννοούν, είναι στην ουσία κάτι σαν μαλακή καραμέλα γάλακτος, βλ. werther's original. Όσο για τη μαύρη τρούφα, είναι ένα πανάκριβο μανιτάρι που φυτρώνει υπόγεια συνήθως σε ρίζες βελανιδιάς. Το ωμό του ξύσμα χρησιμοποιείται για να δώσει σε φαγητά μια γήινη γεύση, κυρίως σε πολύ πλούσια σε υφή πιάτα όπως risotto, σούπες βελουτέ και κάποια πολύ πειραγμένα γλυκά.
Στηρίζομαι στην δική μου γνώμη για το Toffee και όχι του nemesis ελπίζοντας στην έλλειψη βουτύρου γιατί αν δεν το δοκιμάσω λόγω βουτύρου, θα κάνω διάβημα!!!
Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk