vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

526 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, Stelios miro, stauros53, Cloune, manoslykos, Milarepa

Υγρά Five Pawns

Αποσυνδεδεμένος kostas dr

• **
  • 152
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Five Pawns
« Απάντηση #255 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 03:01 »
το granmaster ειναι κορυφη!!!!!
το πηρα και το εχω τελειωσει αλλα 29 ευρω καθε 2-3 μερες δεν λενε καθολου

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #256 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 03:07 »
Για το grandmaster άκουσα ότι αφήνει άσχημη μυρωδιά στο χώρο... Καμία εμπειρία;

Είναι αλήθεια και το έχω αναφέρει και παλαιότερα. Είναι πλέον καλώς ή κακώς επιβεβαιωμένο.
Αφήνει έντονο άρωμα παστουρμά στο χώρο. Γευστικά βέβαια ελάχιστη σχέση έχει με παστουρμά....

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #257 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 03:35 »
Και δυστηχως ουτε με φυστικοβουτυρο σε εργοστασιακο ατμοποιητη :)) Και δοκιμασα αρκετους :eyesplash: Κωστα με την ατλαντιδα καταλαβαινεις το φυστικοβουτυρο?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2014, 03:47 από imjp1982 »

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #258 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 07:27 »
Συμφωνώ με τον "Tem".
Οντως αφήνει έντονη μυρωδιά στον χώρο (..κάτι σαν παστουρμά) ..και είναι αρκετοί αυτοί που τους "ενοχλεί".

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #259 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 07:41 »
Σε αντίθεση με τον παστουρμά του Grandmaster, το Castle Long αφήνει μια αίσθηση ότι κάποιο γλυκό ψήνεται στο χώρο που ατμίζεται. Γενικά γίνεται πιο εύκολα αποδεκτό αν και υπάρχουν και κάποιες αντίθετες γνώμες. Αλλά και πάλι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το "άρωμα" του Grandmaster. Το Grandmaster πολύ δύσκολα ενδείκνυται για δημόσια χρήση......

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #260 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 09:28 »
Το castle long δεν δημιούργησε κανένα παράπονο με τη μυρωδιά που αφήνει στο χώρο από τη σύζυγο και τα παιδιά, οπότε no problem.
Η παστουρμαδίλα όμως, έστω και χαμηλής έντασης, κάνει οποιδήποτε υγρό απαγορευτικό για το σπίτι. Την ίδια απαγόρευση έχουμε ήδη και για το TPA- RY4 asian που μετατρέπει τον χώρο που ατμίζεις σε παστουρματζίδικο υπόγειο χωρίς εξαερισμό. Ευτυχώς δεν μου άρεσε η γεύση του έτσι κι αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #261 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 09:30 »
Να επιβεβαιώσω και εγώ εμεπιρία συνατμιστή εργαζόμενου σε τράπεζα: Όταν ατμίζει grandmaster, οι συνάδελφοί του αγανακτούν και δεν μπορούν να εξηγήσουν με τίποτα το ηλίθιο χαμόγελο που περιφέρει με περηφάνια. Αντιθέτως, όταν ατμίζει CL ή CLR, οι συνάδελφοί του τον κερνάνε καφέ, τυρόπιτες και του κάνουν και τις αγγαρείες...

Από προσωπική εμπειρία, ατμίζοντας Grandmaster, άκουσα τον πατέρα μου να μου λέει την φοβερή ατάκα "Ε, αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο υγρό που έχεις βάλει εκεί". Αναγκάστηκα να τον μουτζώσω με πολύ εμφατικό τρόπο!!!

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #262 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 09:40 »
Απορώ πάντως πώς είναι δυνατόν υγρά με εκλεπτυσμένα αρώματα να αφήνουν τέτοια άσχημη μυρωδιά στο χώρο. Μέγιστο μειονέκτημα για gourmet (και ακριβά) υγρά, που κατά τη γνώμη μου οι εταιρείες θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο γιατί αποτελεί και αυτό μέρος της εμπειρίας που αποκομίζουν όσοι τα ατμίζουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2014, 10:00 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #263 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 10:07 »
μην ξεχναμε ομως οτι τα υγρα στο 95% τους αλλο μυριζεις και αλλο γευεσαι ... και προτειμω να γευομαι αριστη γευση παρα να μυριζει ο ατμος στο χωρο ωραια ...

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #264 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 10:09 »
Σύμφωνοι, αλλά με δυσάρεστη μυρωδιά στο χώρο, δεν μπορείς να το ατμίσεις όταν οι άλλοι ενοχλούνται.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #265 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 10:45 »
Oταν σου αρεσει κατι το ατμιζεις και δεν σκεφτεσαι αν αρεσει στους αλλους

η μυρωδια που αφηνει στο χωρο  γιατι εκεινη την στιγμη το απολαμβανεις

οταν καπνιζαμε τις τσιγαρουμπες ποσοι υπολογιζαν τους γυρω τους :hmmm: :hmmm:

αλλα τελος παντων μπορει να μην ειμαστε προκλητικοι και ας ατμιζουμε καπου αλλου

αν καταλαβουμε οτι ενοχλουμε  :) :) 

Διόρθωση μορφοποίησης κειμένου.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2014, 12:14 από Δερεκοπουλος νικολαος »

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #266 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 11:22 »
Χαχα...τι υπέροχη παρέα είστε βρε. Σύντροφοι και συνατμιστές με όμορφους και ενίοτε ξεκαρδιστικούς διαλόγους. Εχω κλάψει με την "παστουρμαδίλα" γενικά.  ;D

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #267 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 11:40 »
Ακόμα και ένα κορυφαίο πούρο ενοχλεί αφάνταστα αυτούς που δεν καπνίζουν. Και μάλιστα ενοχλεί πολύ περισσότερο από ένα φτηνιάρικο τσιγάρο. Αλλά στην περίπτωση του πούρου ενοχλεί η οσμή του κουβανέζικου καπνού. Στην περίπτωση του Grandmaster ενοχλεί η οσμή παστουρμά. Σε κάθε περίπτωση είναι λίγο άσχημο να ατμίζεις ένα αρκετά ακριβό υγρό και οι γύρω να σε βλέπουν με μισό μάτι.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #268 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 12:08 »
 Να επιβεβαιώσω και εγώ από την μεριά μου την δυστυχώς περιέργη μυρωδιά του για τους γύρω.
 Έδώ και 3 μήνες στον νέο χώρο εργασίας μου ( γραφείο κλειστό με 3 συναδέλφους) ξεκίνησα δειλά δειλά την εμφάνιση του ΗΤ μέσα στο γραφείο στην αρχή με σκέτη βάση άλλα κατόπιν παρότρυνσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου ντουμανιάζω κανονικά με ότι υγρό μου πέσει στα χέρια.
 Ίσα ίσα πλέον περνάει κόσμος από το IT για να δει τι μυρωδιά βγάζει το αποσμητικό χώρου όπως με φωνάζουν. ( 4 άτομα όμως τα γύρισα στο ΗΤ)
 Την μέρα που ήρθα κυρίλας με το Grandmaster και τους έλεγα για την σαμπάνια των υγρών κόντεψαν να με πετάξουν από το παράθυρο μετά από 10 λεπτά.
 Οπότε δυστυχώς έχει μείνει για εξωτερικούς χώρους καθότι και στο σπίτι πέφτει παντόφλα με αυτή την μυρωδιά.

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #269 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 17:03 »
offtopic
Η παντόφλα είναι το ανώτερο και ανυπέρβλητο εμπόδιο στη ζωή του αντρός. Οταν στραβώσει για κάτι και αποφασίσει οτι ΔΕΝ, τελείωσε το θέμα οριστικά και αμετάκλητα.
Σχόλια του στυλ "σκισιμο της γάτας" δεν τα κάνω δεκτά :)
/offtopic

Ενημέρωση

Δοκίμασα χθες το castle long στον kfl+
Πείτε με ιερόσυλο, ανώμαλο, δεν ξέρω τι, αλλά αν το είχα πρωτοδοκιμάσει έτσι και όχι σε dripper, θα το είχα θεωρήσει απλά άλλο ένα πολύ καλό υγρό, σε καμιά περίπτωση όμως άριστο.
Δεν παίρνω με καμία κυβέρνηση τη γεύση, την ένταση και τον βελούδινο συνδυασμό των αρωμάτων που μου έδωσαν οι dripper.
Άδειασα όπως ήταν το τανκ του kayfun πίσω στο μπουκαλάκι μου και συνέχισα να στάζω. Παίζει βέβαια να έχω γίνει πλήρως σταγονάκιας, γιατί η αλήθεια είναι οτι εδώ και κανένα δίμηνο, πιο πολύ στάζω παρά τανκιάζω :)
Άβυσσος οι γευστικοί κάλυκες του ανθρώπου.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2014, 07:16 από thenetpoet »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360253 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450631 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110853 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375221 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99974 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F