vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

236 επισκέπτες, 4 χρήστες
Test member, petr@n, manoslykos, Christos Z

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Υγρά Five Pawns

Αποσυνδεδεμένος kostas dr

• **
  • 152
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά Five Pawns
« Απάντηση #255 στις: Νοε 24, 2014, 03:01 »
το granmaster ειναι κορυφη!!!!!
το πηρα και το εχω τελειωσει αλλα 29 ευρω καθε 2-3 μερες δεν λενε καθολου

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9688
« Απάντηση #256 στις: Νοε 24, 2014, 03:07 »
Για το grandmaster άκουσα ότι αφήνει άσχημη μυρωδιά στο χώρο... Καμία εμπειρία;

Είναι αλήθεια και το έχω αναφέρει και παλαιότερα. Είναι πλέον καλώς ή κακώς επιβεβαιωμένο.
Αφήνει έντονο άρωμα παστουρμά στο χώρο. Γευστικά βέβαια ελάχιστη σχέση έχει με παστουρμά....

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #257 στις: Νοε 24, 2014, 03:35 »
Και δυστηχως ουτε με φυστικοβουτυρο σε εργοστασιακο ατμοποιητη :)) Και δοκιμασα αρκετους :eyesplash: Κωστα με την ατλαντιδα καταλαβαινεις το φυστικοβουτυρο?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 24, 2014, 03:47 από imjp1982 »

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• Γιώργος
  • 675
« Απάντηση #258 στις: Νοε 24, 2014, 07:27 »
Συμφωνώ με τον "Tem".
Οντως αφήνει έντονη μυρωδιά στον χώρο (..κάτι σαν παστουρμά) ..και είναι αρκετοί αυτοί που τους "ενοχλεί".

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9688
« Απάντηση #259 στις: Νοε 24, 2014, 07:41 »
Σε αντίθεση με τον παστουρμά του Grandmaster, το Castle Long αφήνει μια αίσθηση ότι κάποιο γλυκό ψήνεται στο χώρο που ατμίζεται. Γενικά γίνεται πιο εύκολα αποδεκτό αν και υπάρχουν και κάποιες αντίθετες γνώμες. Αλλά και πάλι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το "άρωμα" του Grandmaster. Το Grandmaster πολύ δύσκολα ενδείκνυται για δημόσια χρήση......

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #260 στις: Νοε 24, 2014, 09:28 »
Το castle long δεν δημιούργησε κανένα παράπονο με τη μυρωδιά που αφήνει στο χώρο από τη σύζυγο και τα παιδιά, οπότε no problem.
Η παστουρμαδίλα όμως, έστω και χαμηλής έντασης, κάνει οποιδήποτε υγρό απαγορευτικό για το σπίτι. Την ίδια απαγόρευση έχουμε ήδη και για το TPA- RY4 asian που μετατρέπει τον χώρο που ατμίζεις σε παστουρματζίδικο υπόγειο χωρίς εξαερισμό. Ευτυχώς δεν μου άρεσε η γεύση του έτσι κι αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #261 στις: Νοε 24, 2014, 09:30 »
Να επιβεβαιώσω και εγώ εμεπιρία συνατμιστή εργαζόμενου σε τράπεζα: Όταν ατμίζει grandmaster, οι συνάδελφοί του αγανακτούν και δεν μπορούν να εξηγήσουν με τίποτα το ηλίθιο χαμόγελο που περιφέρει με περηφάνια. Αντιθέτως, όταν ατμίζει CL ή CLR, οι συνάδελφοί του τον κερνάνε καφέ, τυρόπιτες και του κάνουν και τις αγγαρείες...

Από προσωπική εμπειρία, ατμίζοντας Grandmaster, άκουσα τον πατέρα μου να μου λέει την φοβερή ατάκα "Ε, αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο υγρό που έχεις βάλει εκεί". Αναγκάστηκα να τον μουτζώσω με πολύ εμφατικό τρόπο!!!

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #262 στις: Νοε 24, 2014, 09:40 »
Απορώ πάντως πώς είναι δυνατόν υγρά με εκλεπτυσμένα αρώματα να αφήνουν τέτοια άσχημη μυρωδιά στο χώρο. Μέγιστο μειονέκτημα για gourmet (και ακριβά) υγρά, που κατά τη γνώμη μου οι εταιρείες θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο γιατί αποτελεί και αυτό μέρος της εμπειρίας που αποκομίζουν όσοι τα ατμίζουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 24, 2014, 10:00 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #263 στις: Νοε 24, 2014, 10:07 »
μην ξεχναμε ομως οτι τα υγρα στο 95% τους αλλο μυριζεις και αλλο γευεσαι ... και προτειμω να γευομαι αριστη γευση παρα να μυριζει ο ατμος στο χωρο ωραια ...

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #264 στις: Νοε 24, 2014, 10:09 »
Σύμφωνοι, αλλά με δυσάρεστη μυρωδιά στο χώρο, δεν μπορείς να το ατμίσεις όταν οι άλλοι ενοχλούνται.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • 693
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #265 στις: Νοε 24, 2014, 10:45 »
Oταν σου αρεσει κατι το ατμιζεις και δεν σκεφτεσαι αν αρεσει στους αλλους

η μυρωδια που αφηνει στο χωρο  γιατι εκεινη την στιγμη το απολαμβανεις

οταν καπνιζαμε τις τσιγαρουμπες ποσοι υπολογιζαν τους γυρω τους :hmmm: :hmmm:

αλλα τελος παντων μπορει να μην ειμαστε προκλητικοι και ας ατμιζουμε καπου αλλου

αν καταλαβουμε οτι ενοχλουμε  :) :) 

Διόρθωση μορφοποίησης κειμένου.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 24, 2014, 12:14 από Δερεκοπουλος νικολαος »

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1244
« Απάντηση #266 στις: Νοε 24, 2014, 11:22 »
Χαχα...τι υπέροχη παρέα είστε βρε. Σύντροφοι και συνατμιστές με όμορφους και ενίοτε ξεκαρδιστικούς διαλόγους. Εχω κλάψει με την "παστουρμαδίλα" γενικά.  ;D

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9688
« Απάντηση #267 στις: Νοε 24, 2014, 11:40 »
Ακόμα και ένα κορυφαίο πούρο ενοχλεί αφάνταστα αυτούς που δεν καπνίζουν. Και μάλιστα ενοχλεί πολύ περισσότερο από ένα φτηνιάρικο τσιγάρο. Αλλά στην περίπτωση του πούρου ενοχλεί η οσμή του κουβανέζικου καπνού. Στην περίπτωση του Grandmaster ενοχλεί η οσμή παστουρμά. Σε κάθε περίπτωση είναι λίγο άσχημο να ατμίζεις ένα αρκετά ακριβό υγρό και οι γύρω να σε βλέπουν με μισό μάτι.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #268 στις: Νοε 24, 2014, 12:08 »
 Να επιβεβαιώσω και εγώ από την μεριά μου την δυστυχώς περιέργη μυρωδιά του για τους γύρω.
 Έδώ και 3 μήνες στον νέο χώρο εργασίας μου ( γραφείο κλειστό με 3 συναδέλφους) ξεκίνησα δειλά δειλά την εμφάνιση του ΗΤ μέσα στο γραφείο στην αρχή με σκέτη βάση άλλα κατόπιν παρότρυνσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου ντουμανιάζω κανονικά με ότι υγρό μου πέσει στα χέρια.
 Ίσα ίσα πλέον περνάει κόσμος από το IT για να δει τι μυρωδιά βγάζει το αποσμητικό χώρου όπως με φωνάζουν. ( 4 άτομα όμως τα γύρισα στο ΗΤ)
 Την μέρα που ήρθα κυρίλας με το Grandmaster και τους έλεγα για την σαμπάνια των υγρών κόντεψαν να με πετάξουν από το παράθυρο μετά από 10 λεπτά.
 Οπότε δυστυχώς έχει μείνει για εξωτερικούς χώρους καθότι και στο σπίτι πέφτει παντόφλα με αυτή την μυρωδιά.

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #269 στις: Νοε 24, 2014, 17:03 »
offtopic
Η παντόφλα είναι το ανώτερο και ανυπέρβλητο εμπόδιο στη ζωή του αντρός. Οταν στραβώσει για κάτι και αποφασίσει οτι ΔΕΝ, τελείωσε το θέμα οριστικά και αμετάκλητα.
Σχόλια του στυλ "σκισιμο της γάτας" δεν τα κάνω δεκτά :)
/offtopic

Ενημέρωση

Δοκίμασα χθες το castle long στον kfl+
Πείτε με ιερόσυλο, ανώμαλο, δεν ξέρω τι, αλλά αν το είχα πρωτοδοκιμάσει έτσι και όχι σε dripper, θα το είχα θεωρήσει απλά άλλο ένα πολύ καλό υγρό, σε καμιά περίπτωση όμως άριστο.
Δεν παίρνω με καμία κυβέρνηση τη γεύση, την ένταση και τον βελούδινο συνδυασμό των αρωμάτων που μου έδωσαν οι dripper.
Άδειασα όπως ήταν το τανκ του kayfun πίσω στο μπουκαλάκι μου και συνέχισα να στάζω. Παίζει βέβαια να έχω γίνει πλήρως σταγονάκιας, γιατί η αλήθεια είναι οτι εδώ και κανένα δίμηνο, πιο πολύ στάζω παρά τανκιάζω :)
Άβυσσος οι γευστικοί κάλυκες του ανθρώπου.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 26, 2014, 07:16 από thenetpoet »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 727 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 257911 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715321 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372897 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387943 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262456 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678588 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 675 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1271 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22212 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2324 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886556 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.