Λοιπόν, την Παρασκευή αποφάσισα να πάρω μαζί με τον κολλητό μου ένα Five Pawns για να ατμίζουμε σε ιδιαίτερες περιτπώσεις (γιατί για κάθε μέρα με τίποτα

).
Είχα δοκιμάσει Castle Long & Castle Long Reserve από ένα συνάδελφο και είχα τρελαθεί (νομίζω ότι αυτό το υγρό ήταν και ένας από τους λόγους που άρχισα να ατμίζω!!!) αλλά ήθελα να δω και τις υπόλοιπες γεύσεις.
Η πρώτη που δοκίμασα ήταν το Grandmaster (γιατί έχω φοβερή αδυναμία στην μπανάνα και η ανάλυση του cruiser79 με είχε εξιτάρει) και πρέπει να πω ότι απογοητεύτηκα!!! Το περίμενα με τόση λαχτάρα και πραγματικά ήταν από τα από τα πιο μέτρια (προς κακά) υγρά που έχω δοκιμάσει. Η μπάνανα σχεδόν άφαντη, το φυστικοβούτηρο με την καραμέλα έκαναν ένα (κακό) περίεργο συνδυασμό και στην εκπνοή δεν μου άφηνε καλή γεύση.
Το χειρότερο όμως είναι η παστουμαρδίλα που άφηνε!!! Ο κολλητός μου το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "Ρε συ αυτό βρωμάει!" και πραγματικά μύρισε το μαγαζί άσχημα.
Μετά δοκίμασα το Castle Long και θυμήθηκα γιατί μου άρεσε τόσο. Ξετρελάθηκα το ίδιο και ο κολλητός μου. Τέλος δοκίμασα και το Gambit και εκεί νομίζω ότι ξεφυγα. Πραγματικά ήθελα να ανοίξω το μπυκάλι και να πιω το υγρό!!!! Ο κολλητός μου είχε ένα χαζό βλέμμα ευχαρίστησης και να μου λεέι συνέχεια "Δεν υπάρχει αυτό!!!!". Όταν το εισπνέεις έρχεται μία γεύση μήλου και σφολιάτας και στην εκπνοή μία γευση παγωτού και μπαχαρικών!
Στο τέλος είμασταν στο δίλημμα μεταξύ Castle Long Reserve & Gambit. Αποφασίσαμε να πάμε στο CLR γιατί μας θύμιζε λίγο και καπνικό ενώ το άλλο ήταν καθαρά γλυκό. Έφυγα με βαριά καρδιά που δεν πήρα το Gambit αλλά είπα ότι αυτό θα είναι το υγρό μου για τα Χριστούγεννα!
Λόγω χρόνου δεν δοκίμασα τα υπόλοιπα αλλά λέω να πάω αυτή την εβδομάδα να ολοκληρώσω την δοκιμή μου.
Είμαι περίεργος να δω αν όντως το Gambit είναι 2ml υγρό, όπως αναφέρει ο Cruiser. Αν ισχύει αυτό τότε πραγματικά θα απογοητευτώ!!!